Кейт Норли- Нетна стойност, възраст, етническа принадлежност, височина, съпруг, кариера

Кейт Норли е ветеран от войната в Ирак, който е работил като медик за армията на Съединените щати. Кейт Норли е съпруга на британския комик и телевизионен водещ Джон Оливър. Кейт Норли е най-известна като изпълнителен продуцент на късометражния Transi-tions. Тя играе второстепенна роля във филма. Джон Уилям Оливър е британски комик, писател, продуцент, политически коментатор, актьор и телевизионен водещ, който е на 44 години. В Обединеното кралство Джон Оливър започва кариерата си като стендъп комик. Тъй като е забавен човек, Джон Оливър прави политиката разбираема в хитовото си шоу Last Week Tonight.

Бързи факти

Пълно име: Кейт Норли
Дата на раждане: N/A
Възраст: 41 години
Късметлийско число: 5
Щастлив камък: Диамант
Щастлив цвят: червен
Пол: Женски пол
Професия: Бивш медик
Държава: Съединени щати
Семейно положение: Женен
Нетна стойност 3 милиона долара
Цвят на очите Син
Цвят на косата Рус
Националност американски

Биография на Кейт Норли

Кейт Норли е на около 41 години. Точната й дата на раждане все още не е разкрита. Кейт Норли беше на 16 години, когато претърпя автомобилна катастрофа на път за футболен мач. Тя получи тежка травма на главата и трябваше да научи отново някои основни умения. Майка й заслужава признание, че й помогна да се изправи на крака след инцидента. Не знаем нищо за родителите или братята и сестрите на Кейт Норли. Кейт Норли е омъжена за Джон Оливър и двамата му сина, както всички знаем. Знаем само, че Кейт Норли е посещавала пансион във Вирджиния.

  Кейт Норли

Кейт Норли със съпруга си (Източник: Pinterest)



кариера

Кейт Норли се присъединява към армията след атаките от 11 септември и работи като боен медик във Фалуджа. Кейт Норли е работила като съветник по психично здраве на войници.

Кейт Норли стана страстен защитник на ветераните след завръщането си в Съединените щати. Кейт говори с множество медии и се появи във Fox News, за да се застъпи за увеличаване на финансирането за ветераните. Кейт е служила във войната в Ирак, така че разбира огромните борби и жертви, пред които са изправени ежедневно американските войници. В резултат на това тя се бори за правата на американските ветерани. Vets for Freedom е основана през 2006 г. и мисията на организацията е застъпничество за победа в продължаващата война на Америка срещу тероризма и подкрепа на кандидати с позиции, съответстващи на тази цел.

Кейт Норли се застъпва за овластяване на жените. Тя работи в сектора с нестопанска цел и се надява да направи разликата, като даде възможност на други жени. Тя заяви, че нейната крайна житейска цел е да изпрати американските жени в третия свят, за да могат другите жени да видят какво е да имаш права и власт. Амбицията на Кейт Норли е да създаде своя собствена организация с нестопанска цел.

Кейт Норли Съпруг, брак

Кейт Норли се срещна с Джон Оливър през 2008 г. на Републиканската национална конвенция, докато беше домакин на епизод на The Daily Show, в който Кейт Норли водеше кампания с Vets for Freedom. Кейт Норли и други ветерани помогнаха на Джон Оливър, като скриха него, другите му кореспонденти и снимачния екип от персонала по сигурността. След като се срещнаха на конгреса, Кейт Норли и Джон Оливър започнаха да се срещат. През 2010 г. Кейт Норли и Джон Оливър се ожениха. Кейт Норли се омъжи за своя тригодишен приятел Джон Оливър през октомври 2011 г. след 15-месечен годеж. Кейт Норли и Джон Оливър са родители на двама сина.

Най-големият син на Кейт Норли и Джон Оливър е роден преждевременно. На 12 ноември 2015 г. се ражда Хъдсън Оливър. През 2018 г. Джон Оливър разкри, че той и съпругата му са приветствали нов член в семейството си. Оливър каза пред People на бала на управителите на наградите Emmy 2018, че най-новото му Emmy ще отиде възможно най-далеч от 3-месечното дете. Според водещата на късно вечерта да си родител е едновременно изтощително и полезно. Смайващо е [и] изтощително да жонглираш с това и шоуто, казва той. Но не, това е най-доброто. Вторият им син се роди през 2018 г., около три години по-късно.

В римейка на „Цар Лъв“ на Дисни Джон Оливър ще играе пернатия приятел на Муфаса Зазу. Според Джон Оливър съпругата му е много американска с главно А. Кейт Норли, според Джон Оливър, е променила гледната си точка за Америка. В интервю за People Джон Оливър се пошегува за съпругата си, като каза: „Това е най-маскулиращото нещо, което бих могъл да направя, да изляза с някой, който наистина е направил нещо ценно с живота си.

Кейт Норли Нетна стойност

Нетното състояние на Кейт Норли се оценява на около 3 милиона долара към октомври 2022 г.

Популярни Публикации