Кейт Милър твърдеше, че е бивша асистентка на Ники Минаж и разкри мръсното си пране

Nicki Minaj е тенденция в социалните медии, след като дама на име Кейт Милър твърди, че е бивша асистентка на рапъра и разкрива мръсното си пране. Оттогава нетизените критикуват Милър за разпространение на невярна информация и широко се предполага, че тя всъщност не е бивша асистентка на певеца. Смята се, че акаунтът е създаден от тийнейджър. Певицата на Tusa също се обърна към социалните мрежи, за да отговори на тежките обвинения срещу нея.

Спорът между Ники Минаж и Кейт Милър започна с поредица от публикации в Instagram Story на @katemiller 7. Първоначалният й туит гласи, че 39-годишната Милър е уволнила асистента си и сега му казва всичко. Тя добави в последваща публикация:

Аз съм Оника, нейна бивша асистентка, която тя уволни, въпреки че няма доказателства за неправомерни действия с банковата й сметка.Кейт Милър, която също се подвизава под името Оника онлайн, разказа подробно за предполагаемите проблеми на рапъра с Карди Би, Бионсе, дължимите й пари на IRS и съпругът й Кенет Пети, който й изневерява, наред с други неща, в поредица от публикации в Instagram.

Кейт Милър тагна рапъра на едно от изображенията и коментира нейната история в Instagram:

Да поговорим за това, че сте дарили 000 на Робърт Самюелс за изобилието на Freaky Girl в класациите. Но вашите последователи харесват пренебрежителното плащане. Няма да съдиш и знаеш защо. Всичко е на видео. Например, когато Кенет те избута от хижата. Мийк не е единственият, който злоупотребява.

Друга статия, която прочетох:

Имам вашите възстановени данъци за 2021 г. Кога ще кажем на Barbz, че дължите на IRS 173 милиона долара от 2016 г.? Наемането на къщи обикновено е най-добрият вариант за жилището на Ники Минаж.

  Nicki Minaj

Милър обвини съпруга на Ники Минаж, че й е изневерил в публикация в Instagram, като каза, че Пети е казала на асистента неща, от които я побиват тръпки.

Предполагаемият бивш асистент каза в друга публикация в социалните медии, че Бионсе и Джей Зи не се смесват с Ники Минаж заради брака на Минаж. Милър каза в една от 20-те публикации в Instagram, че персоналът на Ники Минаж неуморно се опитва да се свърже с нея. Освен това тя заяви, че Super Bass се е опитал да я накара да закрие акаунта си. Читателите могат да видят публикациите на Кейт Милър в Instagram, като гледат видеоклипа по-долу.

Наистина ли Кейт Милър е бивша асистентка на Ники Минаж?

Феновете на рапъра смятат, че Кейт Милър не съществува в действителност, след като видяха потока от коментари в интернет. Някои потребители се оплакаха в социалните медии, че лексиката и граматическите грешки в историите в Instagram не изглеждат достатъчно зрели, за да бъдат направени от възрастен. Много хора предполагат, че акаунтът е създаден от тийнейджър. Потребителят на Instagram @insanelyin2pink откри, че профилната снимка на Кейт Милър липсва от акаунта в Instagram. Дамата на снимката, според нетизена, е старши вицепрезидент на Vocal Content @ Republic. Netizen също добави снимката към профилната си снимка, разкривайки истинската й самоличност. Меган Фелдман Бетанкур е директор по дигитална стратегия и съдържание на агенция за връзки с обществеността и маркетинг.

  Nicki Minaj

В предишни истории в Instagram бившата асистентка заяви, че носи и името Оника, което е и името на парфюма на рапъра. Малко вероятно е жителката на Тринидад да е почерпила вдъхновение за парфюма си от бившето си име. асистентски

Обвиненията на Кейт Милър са посрещнати с отговор от Ники Минаж.

Музикантът се обърна към конфликта с интернет знаменитостта във видео на живо в Instagram. Милър звучи толкова глупаво, каза тя, добавяйки, че подозира, че зад страницата в Instagram стои дете. Minaj се обърна към лицето зад акаунта, казвайки:

Наистина имам нужда да си намериш работа и да инвестираш в себе си и бъдещето си.

Певицата явно е била сигурна, че друга тълпа се е замислила да я събори. В загадъчен туит изпълнителката каза също, че се наслаждава да подлудява хората. Нейният туит гласеше:

Милър не е публикувала нищо онлайн, откакто отговори на обвиненията срещу нея по време на писането на тази история.

Популярни Публикации