Кейт Флийтууд - Wiki, възраст, етническа принадлежност, съпруг, нетна стойност, височина

Кейт Флийтууд е известна британска актриса. Кейт Флийтууд стана известна, след като беше номинирана за награда 'Тони' за изпълнението си в 'Макбет'.

Бързи факти

Пълно име: Кейт Флийтууд
Дата на раждане: 24 септември 1972 г
Възраст: 49 години
Хороскоп: Паунд
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Перидот
Щастлив цвят: Син
Най-доброто съвпадение за брак: зодия Близнаци
Пол: Женски пол
Професия: актриса
Държава: Англия
Височина: 5 фута 6 инча (1,68 м)
Семейно положение: женен
Съпруг Рупърт Голд
Нетна стойност 1,5 милиона щатски долара
Цвят на очите Сив
Цвят на косата черен
Родно място Сайренсестър
Националност Английски
Религия Кристиян
образование Университет Ексетър
деца (Две) Рафаел Гулд и Констанс Гулд

Биография на Кейт Флийтууд

Кейт Флийтууд е родена на 24 септември 1972 г. Нейното раждане се случи в английския град Сайренсестър. Тя е на 49 години и има английско гражданство, според това. По същия начин актрисата е християнка, а зодията й е Везни.

Продължавайки напред, няма много информация за членовете на нейното семейство. Тя не е разкрила много за своите родители, братя и сестри или ранно детство. Тя предпочита да не говори за това.Височина, тегло на Кейт Флийтууд

Кейт има форма на пясъчен часовник, което подобрява размерите на тялото й. Като актриса е поддържала тялото си в добра форма. Височината й е 5 фута 6 инча или 1,68 метра и тежи около 65 кг или 143 паунда. По същия начин нейните действителни измервания на тялото, като размер на гърдите, размер на талията и размер на бедрата, все още не са налични. Освен това актрисата има черна коса и сиви очи.

  Кейт Флийтууд

Кейт Флийтууд (Източник: Pinterest)

Кейт Флийтууд Образование

По отношение на образованието си тя е завършила католическото училище 'Тринити' в Лимингтън Спа. По същия начин, след като завършва гимназия, тя се записва и завършва университета Ексетър. Кейт е отгледана в Стратфорд на Ейвън. В младостта си тя работи с Royal Shakespeare Company.

кариера

Кейт започва кариерата си през 1998 г. като проститутка в телевизионния филм Getting Hurt. След това тя започва да се появява в телевизионни сериали. През 2001 г. тя изобразява Маги в The Infinite Worlds of H.G. Wells, Карина в Holby City, Карън в EastEnders и Woman в Urban Gothic. По същия начин тя се появява в епизод от телевизионния сериал Doctors през 2002 г. Тя играе Джил Доури в Dalziel и Pascoe същата година.

Продължавайки напред, през 2004 г. Кейт играе Лоис Таунсенд в два епизода на Сметката. По подобен начин следващият й телевизионен сериал беше Silent Witness, в който играе Сиена Ричи. По същия начин другите й популярни сериали от 2000-те включват Twisted Tails (2005), Nathan Barley (2005), Foyle’s War (2007), Hustle (2009), Waking the Dead (2009), The Sarah Jane Adventures и много други.

Кейт стана известна след участието си в ролята на лейди Макбет във филма 'Макбет' от 2010 г. Много хора бяха трогнати от нейното представяне във филма. В Chichester Festival Theatre тя беше номинирана за награда Тони за изпълнението си. Тя беше номинирана и за наградата Оливие за ролята си на Джули в драмата London Road. След това се появява и в редица телевизионни предавания. A Touch of Cloth (2012), The Widower (2014), War and Peace (2016), Victoria (2019), Harlots (2017-2019), Brave New World (2020), Fate: The Winx Saga (2021), The Колелото на времето (2021) и много други са сред нейните популярни телевизионни сериали.

Нетната стойност на Кейт Флийтууд

Тя е натрупала прилично богатство като професионална актриса. Според онлайн източници тя има приблизителна нетна стойност от 1,5 милиона щатски долара.

Кейт Флийтууд Съпруг, брак

Рупърт Гулд, съпругът на Кейт Флийтууд, и тя в момента са женени. Рупърт е английски режисьор, известен най-вече с работата си по Макбет. Освен това двойката се жени през 2001 г. и продължава да поддържа прекрасни отношения. Те имат две деца, син на име Рафаел Гулд и дъщеря на име Констанс Гулд.

Досега Кейт не е участвала в никакви противоречиви новини. Тя запази нисък профил и остана свободна от слухове до този момент.

Популярни Публикации