Кейт Джефрис - Биография, възраст, нетно състояние, съпруг, брак, височина

Кейт Джефрис е канадска актриса, която в момента живее в Лос Анджелис. Кейт Джефрис е известна и като бившата приятелка на Джим Джефрис. Тя е добре известна с участието си в различни филми и телевизионни сериали, дори и да е второстепенна роля.

Бързи факти

Пълно име: Кейт Джефрис
Дата на раждане: 30 юни 1972 г
Възраст: 49 години
Хороскоп: Рак
Пол: Женски пол
Професия: актриса
Държава: Канада
Височина: 5 фута 8 инча (1,73 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 3 милиона долара
Цвят на очите зелено
Цвят на косата Рус
Националност канадски
деца Един син (Ханк Джефрис)

Биография на Кейт Джефрис

Кейт Джефрис е роден на 30 юни 1972 г. в Канада. Тя е на 49 години и е зодия Рак. Тя е канадка по произход и носи името Кейт Любен.

Имената на родителите на Кейт и информацията за контакт не са налични в момента. По същия начин в момента няма информация за другите членове на семейството на Luyben, включително нейните братя и сестри, братовчеди, баби и дядовци, роднини и други членове на семейството. Можем да кажем, че тя е много личен и потаен човек, който желае и се наслаждава да пази личния и семейния си живот личен и далеч от светлината на прожекторите и общественото око.По отношение на нейното образование и пълномощия, ние не сме запознати с учебните заведения, които е посещавала. Въпреки това, като се има предвид нейната възраст, тя трябва да е завършила както гимназия, така и университет, освен ако не е отпаднала или е избрала да прекрати по-нататъшно обучение.

 Възрастта на Кейт Джефрис

Кейт Джефрис

Височина и тегло на Кейт Джефрис

Кейт Джефрис е висока 5 фута 8 инча и тежи 58 килограма, но другите й измервания на тялото все още се определят. Освен това Джефрис е блондинка със зелени очи.

кариера

Кейт Джефрис започва кариерата си като актриса в научнофантастичния телевизионен сериал „Досие X – Зловещите случаи на ФБР“. В този сериал участваха и други известни актьори, включително Дейвид Духовни и Джилиан Андерсън. След участието си в този сериал, тя беше поканена да се присъедини към актьорския състав на други телевизионни предавания, включително Criminal Minds, Two and a Half Men, Legit, Dark Angel и True Blood.

Освен това Кейт се появява във филми като Road Party, The Perfect Murder и Frankie Go Boom. Тя дори успя да се появи в Shangai Noon, уестърн комедиен филм с участието на Джаки Чан и Оуен Уилсън. Освен това Intolerable Cruelty, Franklin and Bash, Eagleheart, My 5 Wives, Misgotten, Road Party, The Perfect Murder, The Bears are Gone и Miss March са сред другите й филми и телевизионни сериали.

Кейт Джефрис Нетна стойност

Към октомври 2022 г. Кейт Джефрис има нетна стойност от 3 милиона долара и нейният основен източник на доходи е актьорската й кариера, въпреки че може да има и допълнителни източници на доходи.

 Кейт Джефрис нетна стойност

Кейт Джефрис

Кейт Джефрис Съпруг, брак

Кейт Джефрис преди това излизаше с австралийско-американски стендъп комик, актьор и писател Джим Джефрис. Двойката има и син Ханк Джефрис, който се роди през 2012 г.

Кейт е добре известна като бившата приятелка на Джеф Джефрис и също е известна с това име. В момента обаче състоянието на връзката на Кейт не е известно. Тя може или не може да е необвързана или във връзка. Изглежда, че тя иска да запази личния си и романтичен живот личен и далеч от медиите и общественото око.

Популярни Публикации