Кейси Хестър - Всичко, което трябва да знаете за нея

Кейси Хестър е американска телевизионна личност и реноватор на домове, най-известен с ролята си в „Texas Flip N Move“ на DIY Network. В програмата той си сътрудничи със своите колеги за изграждане и възстановяване на имоти, преди да ги продаде на търг.

Бързи факти

Пълно име Кейси Хестър
Първо име Кейси
Фамилия Хестър
Дата на раждане 29 юни 1979 г
Възраст 42 години
Професия ТВ личност
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Държава на раждане Съединени Американски щати
Полова идентичност Мъжки
Хороскоп Рак
Семейно положение Женен
Съпруг --Тоша Дейвидсън
Без деца 4
Филмография Texas Flip N Move

семейство

Когато видя баща си Дан Хестър и дядо си Бил Хестър да мъкнат хамбари, къщи и конструкции, той беше поразен. Баща му и дядо му са били страхотни дърводелци, които са започнали просперираща кариера като строители на къщи по поръчка. Той последва стъпките на семейството си и постигна успех в работата си след десетилетия практика. Влезте: Гаджетата на Вики Патисън и историята на запознанствата Няма достъпна информация за брат му.

Съпруга, женен

Той трябваше да се ожени за Катрина Кид, неговата колежка от Texas Flip N Move. В интерес на истината и двамата са женени, но за разделени хора. Кейси е женен за Тоша Дейвидсън Хестър, зашеметяваща дама. Всяка година на 16 май двойката отбелязва годишнината от сватбата си. На годишнината от сватбата им през 2016 г. той подари на съпругата си Тоша луксозна лимузина – същата, която бе запазил за сватбата им.Той е лудо влюбен в жена си, личи от публикациите му в социалните мрежи. Споменава я и в интервюта. В интервю за Fort Worth Star-Telegram той говори за щастливия си брак. Двойката има четири деца: най-големият син Крисчън, дъщеря Ариел и две близнаци, Леви и Логан. Съпругата и децата на Кейси се гордеят с работата му и ентусиазирано го подкрепят.

 Кейси Хестър

Кейси Хестър (Източник: Google)

Нетната стойност на Кейси Хестър през 2022 г

Нетната му стойност се изчислява. Въпреки това, като се има предвид неговият прилежен характер и отдаденост на кариерата му, той трябва да е придобил значителна нетна стойност. По време на третия сезон той официално се присъединява към Texas Flip N Move като реставратор на дома и плавник. Преди това той се появява като хамал и братовчед на Коди. По време на четвъртия сезон на програмата той направи своя дебют със своята колежка Катрина. Ето видео на „Tree House“ на Кейси Хестър и Катрина Кид.

Акценти и информация (възраст, рождена дата и височина)

  • Той е на 42 години към 2021 г.
  • Всяка година на 29 юни той празнува рожден ден.
  • Няма информация за неговия ръст.
  • Той е американски гражданин.
  • Той е от бял етнос.
  • Той е активен в социални медийни платформи като Twitter и Instagram.

Популярни Публикации