Кейси ДеСантис- Уики, възраст, етнос, съпруг, височина, нетна стойност, кариера

Кейси ДеСантис е бивш телевизионен водещ и продуцент, който сега е политик от Републиканската партия. Кейси е първата дама на Флорида от 2019 г. и е добре известна с това, че е съпруга на 46-ия губернатор на Флорида Рон ДеСантис, известен още като Роналд Дион ДеСантис. Тя е от Трой, Охайо, САЩ.

Зашеметяващата дама влезе в заглавията, след като се разбра, че е била диагностицирана с рак на гърдата. Според докладите съпругът й обяви новината в социалните медии на 4 октомври 2021 г.

Много известни личности изразиха тревогата си и пожелаха дълъг и здрав живот. Продължете да четете, за да научите повече за биографията на ДеСантис, възрастта, семейството, съпруга, кариерата, нетната стойност и т.н.Бързи факти

Пълно истинско име Джил Кейси ДеСантис
Друго име Кейси.
Най-известен с е първата дама на Флорида от 2019 г
Професия Политик.
Възраст (към 2020 г.) 41 години.
рожден ден 26 юни 1980 г
Родно място Трой, Охайо, Съединени американски щати.
Етническа принадлежност кавказка.
Сегашен адрес Талахаси, Флорида.
Зодия Рак.
Пол Женски пол.
Сексуалност Направо.
Националност Американски.
Семейно положение Женен.
Съпруг Рон ДеСантис, известен още като Роналд Дион ДеСантис
деца 1. Мадисън ДеСантис (дъщеря)
2. Мейми ДеСантис (дъщеря)
3. Мейсън ДеСантис (са)
Алма матер Колеж в Чарлстън
Най-висока квалификация 1. Бакалавърска степен по икономика.
2. минорен на френски.
Нетна стойност (2021) милиона до милиона (приблизително)
Религия християнството.

Биография на Кейси ДеСантис

Кейси ДеСантис е родена през 1980 г. и е на 41 години. Тя е от американска националност и принадлежи към зодия Рак (астрология).

Образование на Кейси ДеСантис

ДеСантис е израснала в Трой, Охайо, и е посещавала по-голямата част от училището си там. След това тя посещава гимназия в Съединените щати и в крайна сметка завършва колежа в Чарлстън. Кейси получава бакалавърска степен по икономика с второстепенно обучение по френски език. Джил Кейси ДеСантис е пълното име на Кейси.

Височина, тегло на Кейси ДеСантис

Кейси ДеСантис има височина 5 фута 9 инча и тегло 60 кг. Размерът на обувките й е 6 (САЩ). Телесните й мерки са 34-32-40 кг. Тя има руса, кафява коса и сини очи.

  Кейси ДеСантис

Кейси ДеСантис (Източник: Pinterest)

Семейство Кейси ДеСантис

Красавицата е родила в красивия град на САЩ в скута на майка си и баща си, чиито имена и подробности все още не са публикувани в интернет. Може да се дължи на съображения за сигурност, че тя е запазила семейната си информация в тайна.

Освен това етническият произход на политика е кавказки. Освен това Кейси и семейството й следват християнската религия наизуст. Тя може лесно да говори английски и винаги е развълнувана да учи други езици. Засега няма конкретни подробности за нейните братя и сестри.

кариера

Кейси ДеСантис започва кариерата си като водеща в телевизионното шоу, наречено On The Tee и PGA Tour Today, излъчвано по канала Golf. Освен това Кейси работи и като местен водещ на новини и водещ за WJXT.

По време на кариерата си на водеща тя е заемала различни позиции, включително репортер по обща задача, сутрешен водещ и полицейски репортер. ДеСантис направи и специален репортаж за мрежата на CNN.

През 2014 г. тя също стана токшоу, наречено The Chat, което беше пуснато на станциите NBC и ABC. Тя също беше домакин на шоуто, наречено First Coast Living, програмата The American Dream и др.

Като сценарист и продуцент Кейси продуцира документалния телевизионен филм Champion. Базиран е на историята на гимназиалния футболист J.T. Таунсенд. По-късно през 2019 г. тя беше обявена за първата дама на Флорида. Това беше момент на гордост за всяка жена във Флорида. ДеСантис все още е в тази позиция и работи наистина усилено, за да отговори на всяка нужда на хората.

Нетна стойност на Кейси ДеСантис

Кейси умения и страст я приземиха в политиката; тя постигна огромна слава и светлина на прожекторите благодарение на невероятната си работа. Тя също печели различни награди. Говорейки за доходите й, без съмнение тя получава добра заплата от правителството. Тъй като това е поверителен въпрос, тя не го разкри, но източници твърдят, че средната й нетна стойност е млн. до млн. (приблизително) към октомври 2022 г.

Кейси ДеСантис Съпруг, брак

Красивата дама Кейси, която изглежда доста по-млада от възрастта си, е омъжена за своя любим Рон ДеСантис, известен още като Роналд Дион ДеСантис. Съобщава се, че Рон е базиран в Америка политик и адвокат, който в момента е 46-ият губернатор на Флорида. Той е от Републиканската политическа партия.

Кейси срещна Рон за първи път, когато работеше като домакин. По това време Рон беше морски офицер във военноморска станция Мейпорт, на голф игрище. Двамата се влюбиха и излизаха дълго време, преди да се оженят през септември 2010 г. на красива сватбена церемония, на която бяха допуснати само близки приятели и членове на семейството.

Освен това влюбените птици споделят три деца заедно, един син на име Мейсън ДеСантис (3 години) и две дъщери на име Мадисън ДеСантис (4 години) и Мейми ДеСантис (18 месеца) (18 месеца).

Любопитни факти

  • Бившият водещ Кейси беше съ-домакин на шоуто, наречено First Coast Living, заедно с бившия талисман на Jacksonville Jaguars Къртис Дворак.
  • Заради своята работа и решителност ДеСантис стана носител на местна награда Еми за специалния си филм Real Life CSI.
  • Винаги се включва в социалната работа.
  • Тя също участва в щатска инициатива, наречена „Надежда за изцеление“, за разширяване на психичното благополучие и осигуряване на грижи за употребата на вещества.
  • Освен в политиката и домакинството, Кейси ДеСантис беше и трикратен национален шампион по конен спорт, както и подгласник на NCAA дивизия едно.
  • Тя е доста активна в социални медийни платформи като Instagram и Twitter.
  • Тя има над 58,9 хиляди последователи в акаунта си в Twitter, който стартира през декември 2011 г.

Популярни Публикации