Кейси Бунстра - биография, Wiki, възраст, нетна стойност, височина, гадже

Кейси Бунстра е добре познат Instagram модел и личност в социалните медии от Австралия. Тя имаше силно влияние върху нея, докато растеше, и тя стана известна личност по целия свят. Тя също започва уроци по гимнастика и акробатика, когато е на шест години.

След това тя представлява Австралия на Световните възрастови игри в Португалия, когато е дете. За съжаление тя напусна гимнастиката на 15-годишна възраст. Любопитството й я отведе в сферата на моделството. По същия начин тя се състезава в различни конкурси и успява да получи позиции. Кейси стана известна, след като спечели наградата „MAXIM Australian Swimwear Model of the Year“ през 2015 г. След това тя стана известна по целия свят и привлече вниманието на всички.

Бързи факти

Истинско име Кейси Рене Бунстра
Псевдоним Кейси
Известен като Модел
Възраст 26-годишен
рожден ден 29 май 1994 г
Родно място Плаж Кронула, Нов Южен Уелс, Австралия
Зодия зодия Близнаци
Етническа принадлежност Бяло
Националност австралийски
Религия християнството
Височина 5 фута 5 инча
Тегло 53 кг
Измервания на тялото N/A
Размер на чашката на сутиена 33 Б
Цвят на очите Син
Цвят на косата Светлокафяво
Номер на обувка 8
Гадже/Среща Неженен
Съпруг N/A
Нетна стойност 19 милиона долара
Марки N/A
Хоби Моделиране, Пътуване

Биография на Кейси Бунстра

Кейси Рене Бунстра е родена в Cronula Beach, Нов Южен Уелс, Австралия на 29 май 1994 г. Тя е родена в семейство само с жени. Самоличността на баща й е неизвестна. Шаз Бунстра е името на майка й. По същия начин тя израства с двете си сестри, Абет Бунстра и Елиз Макгрегър. Кейси е на 26 години и е родена под знака на Близнаци. В момента тя живее в Лос Анджелис, Калифорния, САЩ.Образование на Кейси Бунстра

Кейси Бунстра е завършила гимназия. Името на нейното училище е неизвестно. Тя се записва в Ella Bache College of Skin and Beauty Therapy след дипломирането си. Тя завършва този колеж като най-добрия академичен успех в своя клас. Междувременно тя се записва в Sutherland College, където получава сертификат по управление на малък бизнес.

Височина, тегло на Кейси Бунстра

Кейси Бунстра е с австралийска националност и бял етнос. Религиозната й принадлежност е християнска . Освен това, тя е висока 5 фута 5 инча (165 см/ 1,65 м) и тежи около 53 кг. Измерванията на тялото й са 33-26-33 инча и тя има тънък тип тяло. Тя също има прекрасни сини очи и светлокафява коса.

Височината на Кейси Бунстра (Източник: Instagram)

Кейси Бунстра Гадже, Запознанства

Що се отнася до личния й живот, Кейси в момента е необвързана. Преди това тя излизаше с Мич Дийн, който също е телевизионна личност. Говореше се, че се среща с канадската влиятелна в социалните медии Франческа Фараго през 2020 г., което можеше или не можеше да е вярно. Франческа е бисексуална и е излизала с различни момчета и момичета в миналото.

кариера

Кейси Бунстра започва кариерата си на модел, след като завършва колежа по кожни науки и козметична терапия. По същия начин тя работи като козметичен терапевт. През 2012 г. тя се състезава в конкурса за моделиране Мис Инди Австралия. Тук тя представи своята страна Австралия и си осигури първата позиция и спечели титлата. Нещо повече, тя също безопасно спечели титлата „Мис V8 Supercars“ от Procon Leisure през 2013 г. След това тя реши да направи нещо голямо.

Освен това през 2015 г. тя участва в MAXIM Australian Swimwear Model of the Year. В това състезание участваха различни професионални модели от Австралия и Нова Зеландия. Тя извади над 1500 модела и спечели титлата през 2015 г. След като спечели тази титла, тя получи своя пробив и стана известна в цял свят. По същия начин тя стана и посланик на марката за моделите MAX. Кейси също получи възможността да бъде представена на корицата на списание Maxim Australia няколко пъти.

Кейси Бунстра Нетна стойност

Кейси Бунстра печели от професионалната си кариера. Тя има приблизителна нетна стойност от 19 милиона долара към 2022 г.

Популярни Публикации