Кейли Куин - Биография, възраст, височина, нетна стойност, гадже, срещи

Кейли Куин е танцьорка, актриса и модел от САЩ. Кейли Куин е най-известна с участието си заедно със своите братя и сестри и майка си в Dance Moms. Коко Куин, нейната сестра, е популярна личност в социалните медии, танцьорка и певица. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Възраст на Кейли Куин, Нетна стойност на Кейли Куин, Гадже на Кейли Куин, Височина на Кейли Куин , и още

Бързи факти

Пълно име: Кейли Куин
Дата на раждане: 18 юли 2004 г
Възраст: 17 години
Хороскоп: Рак
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Лунен камък
Щастлив цвят: Сребро
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Риби, Скорпион
Пол: Женски пол
Професия: Танцьорка, актриса, модел
Държава: елен
Височина: 5 фута 5 инча (1,65 м)
Семейно положение: единичен
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Родно място Лос Анджелис, Калифорния
Националност американски
образование Академия за класически балет Дмитрий Кулев
Майка Джийни Куин
Братя и сестри Три (Тайлър, Коко, Риана)

Биография на Кейли Куин

Кейли Куин е родена на 18 юли 2004 г. В момента е на шестнадесет години. Кейли Алиса Куин е пълното й име. Тя е родом от Лос Анджелис, Калифорния. Що се отнася до семейството й, Кейли е по-малката сестра на Риана Куин, Коко Куин и Тайлър. Риана и Коко се представят като танцьори. По същия начин името на майка й е Джийни и тя е огромен поддръжник и мениджър на танцовата кариера на Кейли. Тя е веган и притежава куче на име Уини Куин.

Кейли Куин беше свенлива относно своето образователно пътуване. Въз основа на нейната възраст обаче можем да предположим, че Кейли е ученичка в гимназията, освен ако не е избрала да се откаже от обучението си, за да се съсредоточи върху професионалната си кариера. Според информацията тя учи балет в Академията за класически балет „Дмитри Кулев“.Височина и тегло

Кейли Куин е висока жена, висока 5 фута 5 инча. Освен това няма информация за нейното тегло, размери на гърдите, талията, ханша, роклята или размера на обувките. По същия начин Кейли има кафяви очи и кафява коса.

кариера

Кейли Куин е професионална танцьорка, актриса и модел. Кейли е добре известна с предишната си връзка с популярното танцово студио Dance Precisions и предпочитаният от нея стил на танц е лиричен. Кейли започва да танцува, когато е само на две години.

По същия начин тя се състезава в състезания по лирични и джаз танци и е завършена гимнастичка. Владее джаз, балет и съвременни танцови стилове и се е състезавала в редица национални/международни танцови конкурси. Освен това Кейли Куин моделира за линията дрехи Pearl Yukiko.

Освен това Кейли започва кариерата си през 2015 г. като младата Кирстен в сериала Stitchers и се появява като статист във филма Annie от 2014 г. Тя също се появи като гост-звезда в Dance Moms през 2016 г. Кейли е добра приятелка с Бостин Браун, друг танцьор. По същия начин MSA Agency е агент на Кейли Куин.

Освен това към нея в Dance Moms се присъединиха сестрите й Риана и Коко и майка й Джийни. Стилът й на танци е лиричен, с майсторска комбинация от балет, гимнастика, джаз и съвременни техники. Сред най-добрите й солови изпълнения са „Диамантите са най-добрият приятел на момичето“ (спектакъл за музикален театър), както и лирични сола като „Фойерверки“, „Гарванът“ и „Алилуя“.

Това, което отличава изпълненията на Кейли, е не само нейната клинична прецизност с танцовите й движения, но и нейният силен език на тялото и изражения на лицето. Изпълненията на Кейли са емоционални, но сръчно технически. Тя беше само на девет години, когато изпълни акапелната версия на „Hallelujah“ на Имоджен Хийп. Кейли беше като поезия в движение по онова време, което изглеждаше извън годините й в обикновения свят.

Нетната стойност на Кейли Куин през 2022 г

Преместване на, Смята се, че Кейли има нетна стойност между 1 милион и 5 милиона долара към октомври 2022 г. Тя може да печели пари чрез своите проекти за танци, актьорство и моделиране, наред с други източници на приходи.

Кейли Куин Гадже, Запознанства

Кейли Куин най-вероятно е необвързан в момента. Тя не е разкрила много информация за тази ситуация. По същия начин тя не е споделяла никакви публикации в социалните медии за настоящите си връзки или афери.

Освен това Кейли поддържа безупречен публичен профил без слухове, скандали и противоречия, които биха могли да застрашат професионалния и личния й живот. Въпреки това, Кейли Куин ще привлече много любовници в бъдеще благодарение на своята красота, талант, остроумие и чар.

Популярни Публикации