Keisyo- Биография, възраст, гадже, нетна стойност, височина, тегло, кариера

Сирене е знаменитост в социалните мрежи от Германия. Keisyo е добре известен като YouTuber, който публикува предимно видеоклипове на Roblox, ролеви игри, емоции и т.н. Тя може да бъде видяна и в различни други сайтове за социални мрежи. Научете повече за Keisyo Wiki, биография, възраст, тегло, височина, гадже, връзка, кариера, нетна стойност, Instagram

Бързи факти

Пълно име Керстин
Дата на раждане 23 юли 1994 г
Възраст 27 години
Хороскоп Лео
Късметлийско число 8
Щастлив камък Рубин
Щастлив цвят злато
Най-доброто съвпадение за брак Стрелец, Близнаци, Овен
Пол Женски пол
Професия Youtuber, онлайн геймър, личност в социалните медии
Държава Германия
Семейно положение по отношение
Запознанства Джереми Хансън
Нетна стойност 1 милион долара – 5 милиона долара
Цвят на очите Син
Цвят на косата кафяво
Височина N/A
Тегло N/A
Националност Немски
Братя и сестри Едно (сестра Жулиета)
Twitter Керстин Туитър
Youtube Youtube на Керстин
Instagram Керстин Instagram
Марки N/A
Хоби N/A

Keisyo Bio, възраст, семейство

Кейсьо е роден на 23 юли 1994 г. и сега е на 27 години. Точното й родно място не е сигурно, но тя е от немски произход. Тя е прекарала известно време в Австралия. Пълното й име е Керстин и е родена под зодия Лъв. Що се отнася до роднините, тя има по-голяма сестра, наречена Джулиета (@juliahfmn_ в Instagram). Освен това, тя не е разкрила никакви подробности за родителите си или други членове на семейството. Тя обаче е включила и сестра си, и майка си в актуализациите на социалните мрежи.

Освен това Кейсио все още не е разкрила подробности за образователния си опит. Въпреки това, като се има предвид нейният статус, можем да приемем, че тя е завършила университет, освен ако не е избрала да прекъсне обучението си, за да се концентрира върху професионалната си кариера. Тя също е ентусиаст на животните и е публикувала няколко свои снимки с кучетата си в социалните медии.Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Кейсио? За съжаление, няма наличен материал за измерванията на тялото на Keisyo. Височината, теглото, измерванията на гърдите, талията и бедрата на Keisyo, стилът на обличане, размерът на обувките и т.н. в момента не са налични. По същия начин тя има сини очи и тъмна коса, които е оцветила в различни цветове като червено, бяло, прасковено, оранжево и т.н.

  Сирене

Keisyo позира за снимка Източник: Instagram

Социална медия

По отношение на социалните мрежи, Keisyo влезе в Twitter през юни 2009 г. и в момента има 141,2K последователи на нейния адрес @keisyooo. По същия начин тя се нарича @keisyoo в Instagram, но този канал вече е недостъпен/недостъпен. Keisy може да е деактивирала или изтрила акаунта си в Instagram. В момента тя е активна на другия си сайт в Instagram, @keisyo. Този акаунт има 77 туита, 67,9 хиляди абонати и 77,9 хиляди гледания. На 15 юни 2011 г. тя стартира и канала си в YouTube Keisyo. Досега има 124,9 милиона гледания и над 714 000 абонати.

Нетната стойност на Keisyo 2022 г

Каква е нетната стойност на Keisyo? Движа се напред, Нетната стойност на Keisyo се оценява на между 1 и 5 милиона долара към 2022 г. . Тя може да събере пари от своите публикации в YouTube, сътрудничество и други ангажименти в социалните мрежи, наред с други неща. Каналът й в YouTube струва 141 000 долара сам.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Keisyo работи професионално като фигура в социалните медии. Тя е предимно YouTuber с над 714 000 последователи, главно от нейните публикации в Roblox. Във видеоклиповете си тя разиграва забавни и странни сцени, използвайки онлайн игра. Зловещият учител ме отвлича в Roblox и Bully Wants to Date Me са два от нейните най-известни епизоди на Roblox.

Освен това, Keisyo стартира своя YouTube канал на 15 юни 2011 г. Тя е спечелила 124,9 милиона гледания и 714K абонати на своя канал досега. Въпреки че е най-известна с материалите си за Roblox, Keisyo също е публикувала много епизоди на The Sims 4, включително влиятелната поредица Random Genetics Challenge. Тя и FUDZ също са добре известни със своите видеоклипове Roblox. По отношение на нейния уебсайт, най-популярният видеоклип на Keisyo към момента на писане на тази биография е озаглавен I AM LIVING MY DREAM (and FAILING) – Roblox Fashion Frenzy, който е получил 18 707 гледания от пускането си на 3 февруари 2017 г. ТОЙ МЕ ПОПИТА OUT TO BAL / FINDING MY PRINCE CHARMING / Roblox Royale High School w/ Jeruhmi е нейният най-гледан видеоклип на нейния уебсайт. От 20 февруари 2018 г. този видеоклип е получил над 3,9 милиона гледания.

По същия начин, към момента на писане на нейния профил, другите видеоклипове с над 1,5 милиона гледания бяха ЗЛАЗЯЩ УЧИТЕЛ КИНДАПСИРА МЕ В ROBLOX – Robloxian Life – High School – Kidnapped By Creepy Teacher, BREAKING UP ONLINE DATERS WITH ADMIN COMMANDS / Roblox Admin Command Trolling / Roblox ODERS и КУПУВАНЕ НА ВСИЧКИ КРИЛА, ПОЛИ И ХИ

Гадже и срещи

Кой е гаджето на Keisyo? Keisyo е романтично обвързана с Jeremy Hanson. Той е знаменитост в YouTube от Австралия, който е добре известен със своите видеоклипове за игри Roblox на неговия уебсайт Jeruhmi. Keisyo публикува моментна снимка на Jeremy в профила си в Instagram за първи път в новогодишната нощ на 2018 г. Оттогава тя редовно включва любимия си на страниците си в социалните мрежи. Джереми, от друга страна, беше качил техни снимки заедно преди много време, на 9 април 2016 г. По време на пътуването си до Берлин, Германия, той публикува три снимки на влюбените заедно. Джереми също сподели няколко техни снимки заедно на страниците си в социалните медии.

Освен това Кейсио поддържа ясен публичен имидж без клюки, скандали и противоречия, които биха могли да застрашат нейния професионален и личен живот.

Факти

  • Keisyo е знаменитост в социалните медии от Германия.
  • Keisyo е добре известен като YouTuber, който публикува предимно видеоклипове на Roblox, ролеви игри, емоции и т.н.
  • В бъдеще нетната стойност на Keisyo се оценява на между 1 и 5 милиона долара.
  • Тя може да събере пари от своите публикации в YouTube, сътрудничество и други ангажименти в социалните мрежи, наред с други неща.

Популярни Публикации