Keisha Lance Bottoms- Wiki, възраст, етническа принадлежност, съпруг, височина, нетна стойност, кариера

Долнище на Keisha Lance е адвокат и политик. Кейша Ланс Ботомс беше 60-ият кмет на Атланта, Джорджия, от 2018 до 2022 г.

Бързи факти

Пълно име: Долнище на Keisha Lance
Дата на раждане: 18 януари 1970 г
Възраст: 52 години
Хороскоп: Водолей
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Топаз
Щастлив цвят: кафяво
Най-доброто съвпадение за брак: Скорпион, Дева, Телец
Пол: Женски пол
Професия: Политик
Държава: Грузия
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 1 октомври 1994 г
Съпруг Дерек У. Ботъмс
Нетна стойност 1,5 милиона долара
Цвят на очите тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Атланта
Националност грузинци
образование Колеж по право на Държавния университет на Джорджия
баща Майор Ланс
Майка Силвия Робинсън

Биография на Кейша Ланс Ботомс

Долнище на Keisha Lance е родена в Атланта, Джорджия на 18 януари 1970 г. Тя ще бъде на 52 години през 2022 г., а нейната зодия е Козирог. Баща й майор Ланс и майка й Силвия Робинсън я раждат. Освен това баща й е известен R&B певец и автор на песни.

Образование на Кейша Ланс Ботомс

Кейша Ланс Ботъмс посещава гимназията Фредерик Дъглас и израства в Атланта. По-късно тя завършва университета A&M във Флорида с бакалавърска степен по комуникации. Завършила е Юридическия колеж на Държавния университет в Джорджия с докторска степен през 1994 г. Освен това е член на Delta Sigma Thetasoroty.Височина и тегло на долнището на Keisha Lance

Keisha Lance Bottoms е изключително привлекателна. В резултат на това тя има добра височина, но теглото и височината й не са известни. В резултат на това милата дама има черна коса и тъмнокафяви очи.

  Долнище на Keisha Lance

Keisha Lance Bottoms (Източник: Instagram)

кариера

Долнище на Keisha Lance е избран за кмет през 2017 г. с мнозинство от гласовете (26 процента). В резултат на това се оказа сред претъпкано поле от кандидати в деня на изборите. Тя е шестият афроамерикански кмет и втората афроамериканка. В резултат на това през октомври 2017 г. тя доброволно върна 25 700 долара вноски за кампания от PRAD Group.

На 4 ноември 2017 г. тя поиска от главния прокурор на Джорджия да разследва фалшивите автоматични разговори, направени от нейно име. Тя също така заяви, че Атланта е гостоприемен град, който ще продължи да бъде отворен и гостоприемен за всички. През 2018 г. тя също подписа изпълнителна заповед, забраняваща на градския затвор да настанява задържани от ICE.

Нашият град не поддържа ICE, тя започна през юли 2019 г. Ние нямаме връзка с Маршалската служба на Съединените щати. Затворихме нашия център за задържане за задържани от ICE и отказахме да вземем хора, които са извършили имиграционно нарушение. Bottoms публикува първия доклад на Атланта за LGBTQ делата през февруари 2020 г., като се фокусира върху това как различни политики, инициативи и програми могат да подобрят живота на LGBTQ жителите на Атланта. Тя създаде първия ЛГБТК консултативен съвет в града през 2018 г., който включваше мис Лорънс и активистката Фероза Сайед.

Ботъмс назначи Малик Браун за първия директор на града по въпросите на ЛГБТК през декември 2020 г. и обяви продължаването на ръководството на консултативния съвет на ЛГБТК. Ботъмс наказа губернатора на Джорджия Браян Кемп за обявяването на повторното отваряне на бизнеса в Джорджия през април 2020 г., твърдейки, че е било твърде рано в пандемията от COVID-19. Когато избухнаха бунтове в Атланта след убийството на Джордж Флойд, Ботъмс осъди отговорните, но по-късно изрази оптимизъм пред протестиращите, като каза: Има нещо по-добро от другата страна на това.

В резултат на това губернаторът на Джорджия Браян Кемп издаде заповед на 15 юли за спиране на всички местни мандати за маски. На 16 юли той заведе дело срещу Bottoms във Върховния съд. В резултат на това той се опитва да анулира поръчката й и да й попречи да я обсъди. Савана и Атина например не заведоха дела срещу други градове с мандати за маски. Когато съдията си направи отвод на 21 юли, заседанието беше отложено. По същия начин тя обяви, че няма да се кандидатира за преизбиране като кмет на Атланта през май 2021 г.

Тя подкрепи Джо Байдън на първичните избори за президент на Демократическата партия през 2020 г. през юни 2019 г. По време на дебат в CNN през март 2020 г. той обеща да избере жена за свой съперник. Така CNN съобщи през юни, че тя е един от четирите най-добри избора му. Харис беше официално обявена за кандидат на Байдън на 11 август 2020 г. Тя беше обявена за постоянен съпредседател на Националния конгрес на Демократическата партия през 2020 г. В резултат на това тя беше спомената като възможен кандидат за министър на жилищното строителство на САЩ. И, както беше посочено по-рано, след изборите, градско развитие.

Keisha Lance Bottoms Net Worth

Продължавайки напред, Кейша Ланс Ботъмс има нетна стойност от 1,5 милиона долара към октомври 2022 г.

Кейша Ланс Ботомс Съпруг, брак

Долнище на Keisha Lance се жени за Дерек У. Ботъмс в обединената методистка църква Бен Хил в Атланта през октомври 1994 г. Те се срещат три години преди това като студенти в държавния университет на Джорджия. Те също осиновиха четири деца, след като не успяха да заченат по биологичен път.

Популярни Публикации