Kedar Williams-Stirling Wiki, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, срещи

Кедър Уилямс-Стърлинг е актьор от Обединеното кралство. Кедър Уилямс-Стърлинг стана известен като Джаксън Маркети в популярния сериал на Netflix Сексуално образование. По подобен начин той е участвал в екшън драми като Shank (2010) и Montana (2014).

Бързи факти

Пълно име: Кедър Уилямс-Стърлинг
Дата на раждане: 14 декември 1994 г
Възраст: 27 години
Хороскоп:
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Тюркоаз
Щастлив цвят: портокал
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей
Пол: Мъжки
Професия: актьор
Държава: Англия
Височина: 5 фута 8 инча (1,73 м)
Нетна стойност 200 хиляди долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Родно място Плейстоу
Националност британски
образование Академия за театрално изкуство Италия Конти

Биография на Кедър Уилямс-Стърлинг

Кедър Уилямс-Стърлинг е роден през 1994 г. Той е роден в лондонския квартал Plaistow на Newham. В момента актьорът е на 27 години. Освен това той е британски гражданин и е роден под знака на Стрелец.

Преминавайки към семейния произход на известния актьор, той е роден на британски родители. Той обаче не е разкрил самоличността на членовете на семейството си. По същия начин нашият екип проучва всяка свежа информация, свързана с членове на семейството му. Освен това не знаем имената на неговите братя и сестри. Като дете той беше изключително интровертен и уединен човек.Според образованието на звездния актьор той е посещавал местна гимназия в Манчестър. По същия начин, след като завършва гимназия, той посещава училището за сценични изкуства Italia-Conti.

Височина и тегло на Кедър Уилямс-Стърлинг

Със сигурност актьорът е красив и добре сложен. По същия начин той е висок на 5 фута 8 инча и тежи 70 килограма. Освен това той има черни очи и черна коса.

кариера

Кедър Уилямс-Стърлинг е известен актьор от Обединеното кралство. Уилямс участва във филми като Shank и Montana, които са продуцирани в Обединеното кралство. Той също участва в телевизионния сериал на CBBC Wolfblood. През май 2018 г. Уилямс-Стърлинг беше избрана за участие в оригиналния комедиен драматичен сериал на Netflix Sex Education заедно с Джилиан Андерсън и Аса Бътърфийлд.

Той е работещ актьор. Той има интерес към пърформанса и света на блясъка от дете. След като завършва нейното актьорско майсторство, той прави своя телевизионен дебют през 2007 г. с телевизионния сериал „The Bill“. Той се появява само в няколко епизода на телевизионни предавания. Това обаче беше достатъчно, за да му осигури така необходимата публичност. След няколко години на трудности той печели роля във филма „Shank“. Той играе ролята на Джуниър във филма и бързо печели популярност на нивото на земята. През 2014 г. той участва във филма „Монтана“, което допълнително издига славата му.

След това получава роля в телевизионния сериал „Wolfblood“, който му помага да създаде актьорската си кариера. След участие в няколко театрални постановки и игрални филми, той си осигури главна роля в сериала Сексуално образование. Той участва в „Сексуално образование“, уеб сериал на Netflix. Той плени публиката като Джаксън Маркети в този сериал.

Kedar Williams-Sterling Net Worth

Що се отнася до нетната стойност, той несъмнено притежава значително количество. В момента той има нетна стойност от 0 000.

Kedar Williams-Stirling приятелка, запознанства

Наясно сме, че наперената актьорка излиза с някого, но не знаем коя е тя. Кедър е уединен човек. Води уединен живот. В резултат на това няма информация за неговите настоящи или предишни връзки.

Популярни Публикации