Kayla Shyx- Възраст, биография, Wiki, гадже, височина, нетна стойност, кариера

Кайла Шикс е знаменитост в социалните мрежи от Германия. Kayla Shyx е производител на съдържание в YouTube и Instagram. Тя е най-известна като звезда на TikTok. Научете повече за Kayla Shyx Възраст, биография, Wiki връзка, гадже, тегло, височина, социални медии, нетна стойност, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име Кайла Шикс
Дата на раждане 5 март 2002 г
Възраст 19 години
Хороскоп Риби
Късметлийско число 3
Щастлив камък Аквамарин
Щастлив цвят Морско зелено
Най-доброто съвпадение за брак Рак, Скорпион
Пол Женски пол
Професия YouTuber, Instagram Star, TikTok Star
Държава Германия
Семейно положение единичен
Цвят на очите Син
Цвят на косата кафяво
Височина 5 фута 5 инча
Тегло 55 кг
Нетна стойност 3,5 милиона долара
Родно място Берлин
Националност Немски
Youtube Кайла Шайкс в Youtube
Instagram Kayla Shyx Instagram
Марки N/A
Хоби N/A

Биография на Кайла Шайкс, възраст, семейство, братя и сестри и детство

Коя е Кайла Шайкс? Кайла Шикс вдигна очи за първи път на 5 март 2002 г . В момента тя е на 19 години и е родена под знака на Риби. Родният й град е Берлин, Германия, където е родена и израснала. Тя не е дала подробности за членовете на семейството си. По същия начин нейното професионално досие е неясно. Тя обаче може да бъде гимназист или завършил гимназия въз основа на статута си.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висока е Кайла Шайкс? Тя е висока 5 фута 5 инча, 1,65 метра или 165 сантиметра. Тя тежи приблизително 55 кг (121 фунта). Освен това, s той има прекрасни топли кафяви очи и кафяви кичури. Какви са телесните мерки на Kayla Shyx? Размерите на тялото й са 36-28-40 сантиметра. Тя има размер на чашката на сутиена 36 C. Тя често радва феновете си, като публикува свои снимки на модел в Instagram и те изглежда щастливи да споделят благодарността си за актуализацията на нейните снимки.  Кайла Шикс

Kayla Shyx позира за снимка Източник: Instagram

Kayla Shyx Нетна стойност и социални медии

Каква е нетната стойност на Kayla Shyx? Нейният канал в YouTube има над 534 хиляди последователи. Нейният акаунт в Instagram, „@kayla shyx“, има над 524 хиляди последователи. Тя също е почитател на Snapchat, подхождайки към „@kaylashy“. Освен това тя е направила адреса си в Gmail, [имейл защитен] , на разположение за фирмени запитвания. Нейният акаунт в TikTok има над 1,1 милиона абонати, а акаунтът й в Instagram има над 7,1 милиона последователи.

Що се отнася до доходите й, тя е спечелила добър живот по време на работата си. Нейните изпълнения в социалните мрежи може да са основният й източник на печалба. Приблизителната нетна стойност на Kayla Shyx е 3,5 милиона долара към 2022 г .

Професионален живот, кариера и стил на живот

Кайла е известен YouTuber и Instagrammer. На 5 декември 2016 г. тя стартира своя канал в YouTube. Нейните 534 хиляди зрители идват от нейния начин на живот, въпроси и отговори, рутина и други видове видеоклипове за първото. Тя се присъедини към TikTok през 2018 г. и има над 1,1 милиона фенове на едноименния си уебсайт. Първото й видео, пуснато през декември 2016 г., беше Q&A. Кайла споделя любовта си към дрехите в Instagram, където има над 524 хиляди последователи. Тя дори сподели снимка на тийнейджърския Джони Деп в сайта си в Instagram. В Instagram тя се подчинява на „@kayla shyx“.

Някои от най-известните видеоклипове в YouTube включват „ТИПИЧНО НЕМСКИ срещу ТИПИЧНО ПОЛЯСКИ!“ и „Регистрирам и двете си егота в Tinder. Автентични срещу красиви Всички антисоциални“, „5 ТИПА ПОТРЕБИТЕЛИ НА MUSICAL.LY, КОИТО ВСЕКИ ПОЗНАВА!“, „Тенденциите се пекат с Rezo – само леко ескалират“, „МОЯТ ТИПИЧЕН УЧЕБЕН ДЕН“, „Братко, трябва да кажеш /Как младите печелят слава 2.0, но още по-странно“, и още няколко.

По същия начин някои от най-новите й видеоклипове в YouTube включват „ГЕРМАНСКИТЕ TIKTOKERS ALL LOST“, „Free MEINE HAARE“, „ако харесвате Хелоуин инста външен вид, но сте посредствени и бездарни“, „темата ZoDiaC SigN, известна още като траш тенденция“, „КОИТО YOUTUBER AM I?“, „verlieben Durch 36 Fragen Experiment“, „шибаните братя“ и много други.

Състояние на гадже, брак и връзка

Кой е гаджето на Кайла Шикс? Кайла не е предоставила всичките си професионални или лични знания. Може да е срещала някого преди, но не е говорила за това. Нейната креативност, грация и чувство за хумор, от друга страна, привличат много мъже към нея. Тя е в необвързана връзка и сега се е концентрирала върху работата си. Освен това тя има чист и ясен профил по отношение на личния и професионалния си живот.

Факти

  • Kayla Shyx е знаменитост в социалните медии от Германия.
  • Kayla Shyx е производител на съдържание в YouTube и Instagram.
  • Тя е най-известна като звезда на TikTok.
  • Някои от най-известните видеоклипове в YouTube включват „ТИПИЧНО НЕМСКИ срещу ТИПИЧНО ПОЛЯСКИ!“ и „Регистрирам и двете си егота в Tinder.

Популярни Публикации