Катрина Боудън- Биография, височина, възраст, нетна стойност, съпруг

Катрина Боудън е актриса от Съединените щати. Боудън е най-известна с ролята си на Кери в 30 Rock на NBC. Тя е добре известна и с ролята си на Фло Фултън в дневната драма на CBS The Bold and the Beautiful, която играе от 2019 г. Освен това тя е участвала в редица филми и телевизионни предавания. Освен това тя се появява в редица музикални видеоклипове.

Бързи факти

Празнувано име Катрина Боудън
Възраст 33 години
Псевдоним Кейти
Рождено име Катрина Боудън
Рождена дата 19.09.1988 г
Пол Женски пол
Професия актриса
Място на раждане Уайкоф, Ню Джърси
Родена нация Съединени щати
Националност американски
Известен с Нейната роля на Cerie в ситкома на NBC, 30 Rock
баща Не е разкрито
Майка Не е наличен
Братя и сестри 1
Братя 1
Етническа принадлежност Бяло
Религия християнството
Хороскоп зодия Дева
Училище Училище Сейнт Томас Мор в Мидланд Парк и Heart Academy във Вашингтон
Начало на кариерата 2006 г
Дебютно телевизионно шоу/сериал Един живот за живеене
Дебютен филм Sex Drive (2008)
Семейно положение Женен
Сексуална ориентация Направо
Съпруг Бен Йоргенсен
Женен Дата Май 2013
Височина 1,75 м (5 фута 9 инча)
Тегло 126 фунта (57 кг)
Тип тяло тънък
Измерване на тялото 34-24-34 инча
Гръдна обиколка 34 инча
Размер на талията 24 инча
Размер на бедрата 34 инча
Цвят на очите Син
Цвят на косата Рус
Размер на роклята 4 (САЩ)
Номер на обувка 8 (САЩ)
Източник на богатство Актьорство
Нетна стойност Около 1 милион долара

Биография на Катрина Боудън

Катрина Боудън е роден на 19 септември 1988 г. в Лос Анджелис, Калифорния. Нейното родно място е Уайкоф, Ню Джърси. Тя е американска гражданка. Уайкоф, Ню Джърси е нейният роден град. Тя е от бял етнически произход и следва християнската вяра. Дева е нейната зодия. Няма достъпна информация за родителите или ранния й живот. Тя има по-малък брат.

Тя посещава училище Saint Thomas More в Мидланд Парк за своето образование. По-късно тя посещава Академията за непорочно сърце във Вашингтон.Височина и тегло на Катрина Боудън

Катрина Боудън е висок 1,75 метра (5 фута и 9 инча). Тя тежи приблизително 126 паунда (57 кг). Тя има стройна физика. 34-24-34 инча са нейните физически мерки. Очите й са в нюанс на синьо, а косата й е светло руса. Размерът на роклята й е 4 в Съединените щати, а номерът на обувките й е 8. (САЩ). Нейната сексуална ориентация е на хетеросексуална жена.

Катрина Боудън Нетна стойност

Катрина Боудън изкарва прехраната си като артист. Нейната актьорска работа осигурява по-голямата част от доходите й. Тя дебютира като актриса през 2006 г. и оттогава участва в редица филми и телевизионни сериали. Освен това тя участва в редица музикални видеоклипове и има редица корпоративни сделки за одобрение. Тя участва в телевизионната реклама на Jordache. За да обобщим, Боудън е натрупала състояние чрез холивудската си кариера. Нетната й стойност се оценява на около 1 милион долара.

Катрина Боудън Съпруг, брак

Катрина Боудън е младоженец. Бен Йоргенсен е неин съпруг. Бен е музикант и певец на марката. Те се срещат за първи път през 2005 г. на снимките на видеото Dance Dance на Fall Out Boy. През януари 2012 г. двойката се сгоди. Двамата се ожениха през май 2013 г. Те все още не са родители.

Популярни Публикации