Катрин Торес- Възраст, Нетна стойност, Височина, Гадже, Кариера, Етническа принадлежност

Катрин Торес е звезда на TikTok, известна със своите лайфстайл видеоклипове, включващи нейното семейство и вирусни танцуващи клипове, които тя също споделя със своите над 60 000 последователи. Тя е известна и със своите синхронизирани устни и базирани на актьорско майсторство скечове, които й помогнаха да спечели общо над 1,8 милиона харесвания. През януари 2018 г. тя започна да привлича вниманието, като споделя снимки от училището и живота си в Instagram. Тя се присъедини към Tik Tok през декември 2019 г. Научете повече за нетната стойност на Катрин Торес, биографията, възрастта, националността, гаджето, височината, кариерата и фактите

Бързи факти

Истинско име Катрин Торес
Псевдоним Катрин
Известен като TikTok Star,
Звезда на социалните медии
Възраст 20 годишен
рожден ден 29 август 2002 г
Родно място НАС
Зодия зодия Дева
Етническа принадлежност Смесени
Националност Америка
Религия ЧЕ
Височина прибл. 5 фута 4 инча
Тегло прибл. 48 кг
Измервания на тялото ЧЕ
Размер на чашката на сутиена ЧЕ
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Рус
Номер на обувка ЧЕ
деца ЧЕ
Съпруг/съпруг ЧЕ
Нетна стойност 8,74 милиона долара
Марки N/A
Хоби Пътуване, пазаруване, хранене

Възраст и националност на Рейчъл

На колко години е Катрин Торес? Тя беше родена на 29 август 2002 г . Тя е 20 години на възраст от 2022 г. Тя е американска гражданка, но точното й родно място все още не е известно. Няма информация относно родителите, братята и сестрите на Катрин Торес и други подробности за семейството. Катрин Торес също все още не е споделила прозрения за своето образователно пътуване.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висока е Катрин Торес? Тя е висока 5 фута 4 инча и тежи около 48 кг. Катрин Торес има руса коса и красиви тъмнокафяви очи. Освен това тя има очарователна личност и зашеметяваща фигура. Освен това, няма допълнителна информация относно другите подробности за измерването на тялото на младата звезда, като нейните размери на гръдния кош, талията и бедрата, размер на рокля, размер на обувки и т.н.кариера

Тя е многостранно талантлива и има широк спектър от интереси. Катрин Торес придоби огромна популярност в социалните медии и е следвана от огромен брой фенове. Нейният удивителен талант и всеотдайност са основният ключ към нейния успех.

Нетната стойност на Рейчъл 2022 г

Колко е нетната стойност на Катрин Торес? От професионалната си кариера като звезда на Tik Tok и личност в социалните медии тя има доста добри приходи. Към 2022 г. нетното състояние на Катрин Торес се оценява на 8,74 милиона долара.

Гадже и връзка

Кой е гаджето на Катрин Торес? Тя е много поверителна за личния си живот и връзка. Тя не е разкрила никаква информация за гаджето и връзката си. Така че поради липса на прозрачност, няма информация за нейните предишни връзки, бивши и връзки. Най-вероятно е необвързана и може би в момента се фокусира върху кариерата си.

Факти

  • Тя има огромни фенове и последователи в акаунта си в Tik Tok
  • Тя е голям любител на животните
  • Нейното нетно състояние е ook към 2021 г
  • Тя спечели над 3 милиона гледания и функция на страницата ForYou за видео как излиза пред баща си.
  • Тя има по-малка сестра на име Лили, която често се появява в нейните видеоклипове в TikTok.
  • Тя сподели танцуващ дует с друга звезда на TikTok Алехандро Росарио чрез своя акаунт през януари 2020 г.

Популярни Публикации