Катрин Рене Търнър- Wiki, възраст, съпруг, етническа принадлежност, нетна стойност, височина

Катрин Рене Търнър е известна актриса и модел. Катрин Рене Търнър е най-известна като специален агент на ФБР Тифани Уолъс.

Бързи факти

Пълно име: Катрин Рене Търнър
Пол: Женски пол
Професия: актриса
Височина: 5 фута 10 инча (1,78 м)
Семейно положение: единичен
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Националност американски
Етническа принадлежност Афроамериканец
образование Итака колеж

Биография на Катрин Рене Търнър

Катрин Рене Търнър точната рождена дата и място на раждане не са известни. Според източника тя също е американка от афроамерикански етнос. Тя също така не е разкрила точната самоличност или професия на родителите си. В резултат на това няма информация за нейните братя и сестри или други членове на семейството. Тя не е предоставила никаква информация за своето образование или образование. Тя несъмнено е завършила висше средно ниво, но няма допълнителна информация. Според източници тя е спечелила бакалавърската си степен по актьорско майсторство от Ithaca College.

Височина и тегло на Катрин Рене Търнър

Катрин Рене Търнър е зашеметяваща, прекрасна и висока. Тя е висока 5 фута 10 инча и тежи около 52 кг. Освен това мерките на тялото й, размерът на обувките и размерът на роклята все още се оценяват. Прекрасната дама има черна коса и черни очи.  Катрин Рене Търнър

Катрин Рене Търнър (Източник: Pinterest)

кариера

Катрин Търнър стана известна през 2018 г. и стана известна актриса, известна с работата си с ФБР. В резултат на това тя се появява в The Bag през 2018 г. и Extra-Ordinary през 2016 г. Тя получава възможност да работи върху продукциите на Лин Нотидж. Тя се появи в Трохи от масата на радостта, както и в Paradise Blue на Доминик Морисо. Тя също беше успешен филантроп. Така беше и с Artists Striving to End Poverty, добре известна организация за социални услуги.

По същия начин тя се появи като Фара Барнс в телевизионното продължение The RAS. Тя също се е появявала във филми като Live A Little и Extraordinary. В резултат на това тя се появява в три късометражни филма: Bag, Wintersmith и Ward 11. Тифани Уолъс е изиграна от нея като пенсиониран служител на полицията в Ню Йорк (сезон 3). Освен това ФБР е американски криминален драматичен телевизионен сериал, който се излъчва по CBS и е режисиран от Дик Улф и Крейг Търк. В резултат на това сериалът е премиерен на 25 септември 2018 г.

По същия начин тя беше новото лице в популярния драматичен сериал за ченгета ФБР. Преди това тя е работила в театъра и е станала известна. Тя също се е появявала в редица национално аплодирани сценични продукции. Тя спечели награда за изпълнението си на Jekesai в The Convert. В резултат на това Тифани Уолъс е най-известна като специален агент на ФБР на CBS. Тя спечели множество награди за изключителното си представяне. В резултат на това беше за снимките на The Convert на Danai Gurira. По същия начин тя се появява в няколко други филма от началото на актьорската си кариера.

Тя се появява в телевизионния сериал ФБР, който се излъчва по Voot Channel. Фокусира се върху отдела за вътрешни работи на Федералното бюро за разследване. Освен това сериалът е разделен на три жанра: екшън, криминален и драматичен. Тя играе ролята на специален агент Тифани Уолъс в сериала. Освен това сериалът е режисиран от Крейг Търк и Дик Улф. Missy Peregrym, Zeeko Zaki и Jeremy Sisto също се появяват в телевизионното шоу.

Нетната стойност на Катрин Рене Търнър

Нетната стойност на Катрин Рене Търнър се оценява на около 1 милион долара

Катрин Рене Търнър Съпруг, брак

Катрин Рене Търнър запази личния си и романтичен живот много личен. Тя не е разкрила нищо за семейството и любовния си живот. Въпреки това, според различни източници, тя все още е необвързана. Тя се наслаждава на своята независимост и се концентрира върху кариерата си. Освен това тя поддържа нисък профил в личния си живот. Досега е държала всичко далеч от таблоидите.

Популярни Публикации