Катрин Кади Алън: Знайте за дъщерята на Тим Алън

Катрин „Кади“ Алън е известно дете, най-известно като дъщеря на Тим Алън, американски актьор и комик.

Бързи факти

Пълно име Катрин Кади Алън
Първо име Катрин
Презиме Кади
Фамилия Алън
Професия братя и сестри знаменитости
Националност американски
Държава на раждане Съединени щати
Бащино име Тим Алън
Баща професия актьор и комик
Име на майката Лора Дейбел
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
братя и сестри Елизабет Алън Дик
Дата на раждане 1989 г
Височина 5 фута 7 инча
Нетна стойност 100 милиона долара

Нейните родители

Родителите й са Тим Алън и Лора Дибел. Джералд М. Дик и Марта Катрин Дик отгледаха Тим Алън. Двойката започва да се среща малко след това. Лора и Тим бяха като сродни души за цял живот. Лора беше до него, когато имаше най-голяма нужда. Тя го подкрепи, след като беше арестуван за трафик на кокаин през 1978 г. Тим беше освободен от затвора през 1981 г. и двойката се ожени. На 7 април 1984 г. се проведе частна сватбена церемония. Години наред съпругът и съпругата живеели щастливо.

Бракът им обаче започна да се влошава, тъй като Тим не можеше да отделя достатъчно време на семейството си поради трескавата си работа. След 15-годишен брак Лора подаде молба за развод, твърдейки, че има непреодолими различия.  Катрин Кади Алън

Катрин Кади Алън (Източник: Google)

Нейните братя и сестри

Родителите й имат само едно дете. Тя обаче има полусестра на име Елизабет Алън Дик, която е родена от баща й и настоящата му съпруга Джейн. Тя е по-голямата от двамата братя и сестри. На 7 октомври 2006 г. родителите на по-малката й сестра се женят. Събитието се проведе в Гранд Лейк в Колорадо. Въпреки факта, че Джейн е нейна мащеха, тя има тясна връзка с нея.

Тя прекарва много време със своята полусестра и мащеха. Тя отиде да гледа „Играта на играчките 4“ с баща си, мащехата и полусестра си през 2019 г. Всички те се усмихваха и позираха с героите от „Играта на играчките 4“ Бъз Лайтър, Уди, Бо Пийп и Джеси.

  Катрин Кади Алън

Катрин Кади Алън (Източник: Google)

Нейната родителска връзка

Заради натоварените си ангажименти баща й не й отделял достатъчно време, когато била по-малка. Майка й беше единствената, която я гледаше. Нещата обаче се промениха и тя вече има близки отношения с баща си. През ноември 2004 г. Тим получи звезда на Холивудската алея на славата, а бащата и дъщерята бяха снимани заедно. Тя също е минала по червения килим с баща си.

Интересно интервю от Papa

„Шоуто на живо на Jimmy Kimmel“ е тотално взривено с интересно интервю на Papa Comedy с актьора Тим Алън и водещия Джими Кимел. Когато отиде да провери масажа на Гилермо, актьорът описа поведението на водещия като обезпокоително. В The Bachelor Monday с ABC те предизвикаха интерес в тълпата със своя странен, но забавен разговор за масаж, чували с ядки и гол и ужасен човек. След това водещият обсъжда филма на Алън с две номинации за Оскар „Играта на играчките 4“, за който актьорът казва, че е най-вълнуващият филм, тъй като е довел до развиването на по-дълбока връзка с Ханкс.

Той също така каза, че Киану Рийвс е толкова перфектен човек, че го презира. Той се възхищава на харизмата на Рийвс, макар и по саркастичен начин, с което водещият се съгласява. Когато беше разпитан за неговата социална дейност, която извършва всяка година с група други комици във фабрика за кашлица, където храни бездомните, по-малко щастливите и бедните хора по време на празниците, той твърди, че го е направил, за да се срещне с приятелите си и достави саркастична комедийна история за това.

Докато прави това, той забавно рекламира новата си програма „Last Man Standing.“ Накрая актьорът изсумтя на едно дете Малкон, което се снимаше как изпълнява грухтене всеки ден, докато актьорът не го разпозна и изсумтя вместо него, когато водещият му показа кадрите с грухтящото хлапе.

Според интервю бащата е израснал в семейство със силна жена.

Тим Алън, бащата на Катрин „Кади“ Алън, е израснал в семейство на влиятелни жени. В отговор на въпроса какъв е животът на Тим Алън, Тим отговори, че те винаги са били около него и че са страхотни готвачи. Бяха канадски, немски и шотландски, затова готварската книга на баба му беше озаглавена „За да не се справяш.“ Той разказа приказка как един ден баба му пиела шери и готвела, а една от другите баби купила карамелен сос и го сложила точно до соса и тя просто изля соса върху сладоледа за децата и ги накара да го изядат.

Тим започва да играе стендъп комедия през 80-те си години, с Джей Лено до него, и все още го прави сега. До момента е посетил 44 града. Когато го попитаха какво мисли днес, той каза, че сега е малко по-различно поради компютърната култура. Тим обсъди как е израснал в резултат на променяща живота му среща с Лени Брус от ролята му в 61 в Ню Йорк и от Ричард Приор. Тим изрази учудване, че хората не са пренесли неговия контекст в Twitter или Facebook, може би защото, въпреки че използва някои противоречиви термини, той получава фразите от родителите си. Изпълнението му винаги се е въртяло около семейства, деца и възрастни.

  Катрин Кади Алън

Катрин Кади Алън (Източник: Google)

Катрин Кади Алън Нетна стойност 2022 г

Тим има зашеметяваща нетна стойност от 100 милиона долара към 2022 г , които е натрупал чрез актьорската си кариера. Last Man Standing му плаща средно 5 хиляди за всеки епизод. Участвал е в редица филми и телевизионни програми. Филмографията му включва Wild Hogs, Galaxy Quest, Joe Somebody и др. Участвал е в редица коледни филми. Тим спечели 000 и милиона от филмите Toy Story и Toy Story 2. Той също имаше участие в телевизионната програма Home Improvement.

По време на пиковите сезони на шоуто той спечели ,25 милиона за всеки епизод. Той също така печели пари чрез одобрения и реклама. Той е и автор на „Не стойте твърде близо до гол мъж“, която дебютира на върха на списъка с бестселъри на New York Times през 1994 г.

Популярни Публикации