Катрин Истууд- Биография, възраст, височина, нетна стойност, връзка, кариера

Катрин Истууд е родена на 2 февруари 1988 г. в Кармел-бай-дъ-Сий, Калифорния, САЩ, и е актриса и писателка, но може би е най-известна като дъщеря на Клинт Истууд, икона на филмовата индустрия. Научете повече за Kathryn Eastwood Bio, Wiki, възраст, височина, тегло, етническа принадлежност, нетна стойност, връзка, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име: Катрин Истууд
Дата на раждане: 02 февруари 1988 г
Възраст: 33 години
Хороскоп: Водолей
Късметлийско число: 3
Щастлив камък: Аметист
Щастлив цвят: Тюркоаз
Най-доброто съвпадение за брак: Водолей, Близнаци, Стрелец
Пол: Женски пол
Професия: актриса
Държава: елен
Височина: 5 фута 6 инча (1,68 м)
Нетна стойност 375 милиона долара
Цвят на очите Син
Цвят на косата кафяво
Родно място Съединени Американски щати
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Религия християнството
баща Клинт Истууд
Майка Джейселин Рийвс
IMDB Telli Swift IMDB

Нетната стойност на Катрин Истууд 2022 г

Колко е нетната стойност на Катрин Истууд? Според източници той има нетна стойност от над 1 милион долара към октомври 2022 г., спечелен чрез успешна кариера в развлекателната индустрия. Баща й, който се оценява на 375 милиона долара, също вероятно е допринесъл за нейното богатство. Очаква се богатството й да се увеличи, докато тя продължава своите начинания.

Катрин Истууд Детство

Катрин беше второто дете от аферата на баща си с майка й, Джаселин Рийвс, стюардеса, която започна, докато той имаше дългогодишна връзка с актрисата Сандра Лок. В момента тя е 33 години. Аферата беше скрита известно време, докато не беше разкрита в статия в таблоида Star, което се смята, че е причинило разпада на връзката.



Клинт имаше две деца, Скот и Катрин, но първоначално отрече да им е баща. Клинт не приемаше, че двете деца са негови, докато майката не оспори твърдението и не бяха направени тестове за бащинство. Той ги отгледа да работят и им даде малко привилегии с надеждата, че ще проправят собствените си пътища към успеха. Скот и Катрин по-късно му благодариха, че им помогна да постигнат ценности, които иначе биха пропилели. Повечето от децата на баща им от различните му връзки щяха да отидат в развлекателната индустрия и Катрин нямаше да бъде изключение.

Как Катрин Истууд преследва кариерата си? Професионален живот

Въпреки общата слава на семейство Истууд, Катрин остава по-малко известен член, въпреки че работи по високопоставени филмови проекти. Една от най-забележителните й роли е в Jersey Boys, музикален филм, режисиран от баща й и базиран на едноименния мюзикъл, носител на наградата Тони, който проследява историята на групата, известна като The Four Seasons. Филмът, който получи смесени отзиви, но събра 67 милиона долара в световен мащаб, е изпълнителен продуцент от членове на оригиналната група.

Други проекти, върху които е работила, включват тематичния за зомбита филм American Virus, за който тя е сценарист и в който участва. Един от най-новите й проекти е филмът за зомбита Virus of the Dead, в който тя си партнира с Mhairi Calvey и Jessica Ann Brownlie и беше пуснат в началото на 2018 г.

Скот Истууд

Скот Истууд, по-малкият брат на Катрин, е модел и актьор, най-известен с участието си в многобройни филми на Клинт Истууд като Flags of Our Fathers, Invictus и Grand Torino, което му позволи да спечели достатъчно привличане в индустрията, за да постигне повече роли извън работата на баща му. Въпреки това, той все още трябваше да се явява на прослушване за всеки един от филмите на баща си. Другите му известни проекти включват Suicide Squad, The Fate of the Furious и Pacific Rim Uprising.

Твърди се, че той има поразителна прилика с баща си, което беше подчертано, когато той се облече като Клинт във филма Добрият, лошият и грозният за благотворително събитие за Хелоуин. Освен това той е модел за аромата Cool Water на Davidoff.

Факти

  1. Нейното щастливо число е 7.
  2. Щастливият й цвят е син.
  3. Тя е активна в социалните мрежи.

Популярни Публикации