Катрин Грейнер- Биография, възраст, нетна стойност, съпруг, височина, Wiki

Катрин Грейнер е австралийски политик и социален активист, който е добре известен с това, че е една от видните личности, получили медал за стогодишнината. Тя придоби широка известност като бивш съветник на град Сидни, служейки 11 години от 1995 до 2004 г.

Бързи факти

Празнувано име Катрин Грейнер
Възраст -1 години
Псевдоним Катрин
Рождено име Катрин Терез Калахан
Рождена дата 1946 г
Пол Женски пол
Професия политици
Родена нация Австралия
Националност австралийски
Етническа принадлежност Бяло
баща Беде Калахан
Майка Моли, родена Брюър
Известен с Известен като политик и социален деец
Най-известен с Известна като бившата съпруга на Ник Грейнер
университет Университет на Нов Южен Уелс
образователна квалификация Бакалавър по социални дейности
Сексуална ориентация Направо
Семейно положение Женен и разведен
Съпруг Ник Грейнър
деца Джъстин и Кара
Размер на врата 10 милиона долара
Тип тяло Средно аритметично
Височина 5 фута 4 инча
Тегло 57 кг (126 паунда)
Цвят на очите Син
Цвят на косата Рус
Цвят на лицето Справедлива

Биография на Катрин Грейнер

Катрин Грейнер е родена в Австралия през 1946 г. Кетрин Терез Калахан е нейното име. Австралиец е нейната националност. Грейнер принадлежи към белия етнос.

Родена като втора дъщеря на Беде Калахан (баща) и Моли, родена Брюър (майка), Катрин е отгледана в здравословен дом със своите братя и сестри. Баща й Беде беше популярна знаменитост, тъй като беше австралийски банкер и университетски администратор, който работи като председател на Commonwealth Bank of Australia от 1965 до 1976 г.Докато расте, тя пътува до различни места, като посещава училища в Лондон и Вашингтон и Лорето Кирибили в Сидни, където дори е била главен префект.

След това тя отива да посещава Университета на Нов Южен Уелс, откъдето се дипломира, получавайки степен бакалавър по социална работа. Не се ограничава само до това, тъй като тя дори притежава сертификат за ранно детско развитие от университета Macquarie.

Височината и теглото на Катрин Грейнер

Катрин Грейнер е красива дама със средно физическо телосложение на около 40 години. Тя е висока със средна височина 5 фута. 4 инча, докато тялото й тежи около 57 кг. Тя има светъл тен със зашеметяващи сини очи и руса коса.

кариера

 • Катрин Грейнер започва кариерата си първо в индустрията за грижи за деца, където прекарва целия си трудов живот в продължение на почти десетилетие.
 • Кариерата й се промени, след като се омъжи, след което започна работа в Съединените щати.
 • Работила е в Института по човешки ресурси към Държавния университет в Бойс, Айдахо.
 • През 1976 г. тя става програмен служител в отдела за младежта и обществените услуги на Нов Уелс в Австралия за 12 години до 1988 г.
 • Тя е избрана в Законодателното събрание на NSW за Либералната партия през 1980 г.
 • Три години по-късно, през 1983 г., тя става лидер на опозицията, впоследствие през 1988 г. побеждава Бари Ънсуърт от Лейбъристката партия и става премиер на Нов Южен Уелс.
 • Тя се състезава като независима партия на изборите за градски съвет в Сидни през 1995 г.
 • Тя подаде оставка като председател на Фондацията за мир в Сидни, а също и като член на изпълнителния съвет на Изследователския институт за Азия и Тихия океан през 2003 г.
 • През 2012 г. тя е назначена за председател на Министерския консултативен комитет по въпросите на застаряването.
 • Тя стана посланик на Пенсионерските селища през 2018 г.
 • Тя също е била медиен водещ за радиостанция 2UE и за телевизионната Nine Network.
 • Различните й допълнителни директорства и участия включват; Асоциация за финансово планиране, Джон Сингълтън
 • Реклама, заместник-ректор на университета Бонд и много други.

Нетната стойност на Катрин Грейнер

Катрин Грейнер има доста значителни приходи от професионалната си кариера на политик и социален шампион. Тя има отлични доходи от работата му като посланик на пенсионните селища, а също и от различни други висши позиции в публични и частни институции

Тя дори притежава пентхаус за милиони долари в стил Падингтън Грийн, който е купила за около 4 милиона долара към октомври 2022 г . Включвайки заплатата на Катрин, тя има нетна стойност, оценена на приблизително 10 милиона долара и живее луксозен начин на живот.

Катрин Грейнър Съпруг, брак

Катрин Грейнер в момента е сама и се радва на прекрасен живот заедно с децата си. Въпреки това, тя е била омъжена преди това и досега е била омъжена само веднъж. Първият и единствен брак беше с Ник Грейнер.

Ник е австралийски политик и бизнесмен, който е бил 37-ият премиер на Нов Южен Уелс (1988-1992) (1988-1992). Той също така беше лидер на дивизията на Нов Южен Уелс на Либералната партия и лидер на опозицията.

Двамата се женят на 1 август 1970 г. на великолепна сватбена церемония. Двойката заедно има две деца заедно; Джъстин и Кара. Тя вече стана баба на внуците си Ангъс, Лили, Ани и Софи.

Брачният им живот беше щастлив и отличен, докато не се разделиха през 1995 г., след като Ник разкри, че е имал извънбрачна връзка. Те обаче се помириха година по-късно през 1996 г. и останаха заедно 17 години, докато не се разделиха през октомври 2013 г.

Популярни Публикации