Катрин Блейзингейм- Нетна стойност, възраст, етническа принадлежност, височина, съпруг, кариера

Катрин Блейзингейм работи като музикален издател. Катрин Блейзингейм стана известна, след като се омъжи за световноизвестния музикант Ерик Чърч. Щастливата двойка е женена от 2008 г. и живее в Северна Каролина с двете си деца в много щастливо семейство. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Катрин Блейзингейм възраст, Катрин Блейзингейм Съпруг, Катрин Блейзингейм нетна стойност, Катрин Блейзингейм Кариера и още

Бързи факти

Пълно име: Катрин Блейзингейм
Дата на раждане: 30 ноември 1979 г
Възраст: 41 години
Хороскоп: Стрелец
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Тюркоаз
Щастлив цвят: портокал
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей
Пол: Женски пол
Професия: Музикален издател
Държава: Съединени Американски щати
Височина: 5 фута 5 инча (1,65 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 8 януари 2008 г
Съпруг Ерик Чърч
Цвят на очите зелено
Цвят на косата Рус
Националност американски
деца Две (Бун Маккой и Тенеси Хокингс)

Биография на Катрин Блейзингейм

Катрин Блейзингейм е родена в Съединените американски щати на 30 ноември 1979 г. Тя е гражданин на Съединените щати. По същия начин тя е на 41 години и зодия Скорпион. Освен това, няма информация за нейните родители, братя и сестри, детство или образование.

Катрин Блейзингейм Височина, Тегло

Що се отнася до измерванията на тялото на Катрин, тя е със среден ръст и тегло. Тя е висока 5 фута 4 инча и тежи 56 килограма. Катрин има слабо телосложение. Дори и след като стана майка, тя се грижи отлично за себе си. Тя също има прекрасен чифт зелени очи и руса коса. Освен това има светъл тен, който я допълва добре и подчертава нейната красота.  Катрин Блейзингейм

Катрин Блейзингейм със съпруга си (Източник: Pinterest)

кариера

Катрин Блейзингейм и нейният съпруг Ерик Чърч работят като музикални издатели. Катрин Блейзингейм, подобно на Ерик, е талантлив музикант, но по много различен начин. Blasingame работи с музикална издателска компания от много години. Преди Ерик Чърч да започне кариерата си като музикант през 2005 г., съпругата му, Катрин Блейзингейм, вече беше добре утвърдена в музикалната индустрия, но не като певица или текстописец; вместо това тя работи като музикален издател. Въпреки участието си в музикалната индустрия, Катрин Блейзингейм не беше добре известна, докато не се омъжи за Ерик.

Ерик Чърч се похвали в няколко интервюта за способността на жена си да му помага с песни поради професионалния й опит в музикалното публикуване. Катрин Блейзингейм, освен че е член на музикалната индустрия, се справи добре в подкрепата на кариерата на съпруга си, дори се присъедини към него на турнета и други необходими средства. Тоест, тя стана известна, въпреки че не беше знаменитост. В момента тя е музикален издател, но не е разкрила нищо за медийната си кариера. Междувременно съпругът й Ерик Чърч е известен музикант и певец.

Ерик Чърч беше избран да се присъедини към Брад Пейсли и Раскал Флатс на турне. По това време Тейлър Суифт едва започваше кариерата си. Хитовите сингли от дебютния му албум включват How ‘Bout You, Two Pink Line и Guys Like Me. През октомври 2018 г. той издаде шестия си студиен албум, Desperate Man. Тази година той предприе най-голямото си соло турне, Holdin’ My Own Tour.

Нетната стойност на Катрин Блейзингейм през 2022 г

Катрин Блейзингейм не е обявила публично своята заплата или нетно състояние. Въпреки това, според някои източници, Нетното състояние на Катрин Блейзингейм е най-малко милион към 2022 г. Нейният съпруг, Ерик Чърч, има обща нетна стойност от 14 милиона долара. Ерик си създаде име като успешен музикант. В медиите все още няма информация за имотите и имуществото му. В момента двойката живее в луксозен дом в Нешвил.

Катрин Блейзингейм Съпруг, брак

Катрин Блейзингейм има съпруг. Родителите на Ерик Чърч, Кен Чърч и Рита Барлоу, са нейни свекъри. Ерик Чърч е нейният настоящ съпруг. Блейзингейм и Чърч излизаха дълго време преди да се оженят. Двойката се запознава чрез музикален договор и се влюбва след няколко ухажвания. Те решиха да се оженят след три години връзка. Сватбата им се проведе в Westglow Spa & Resort в Blowing Rock. Ерик изненада съпругата си в деня на сватбата им с изпълнение на нова песен; You Make It Look So Easy, който по-късно беше издаден в албума Carolina през 2009 г.

Освен това двойката се жени на 8 януари 2008 г. в дома на Чърч в Северна Каролина. Щастливият екип съпруг-съпруга има две деца: Буун Маккой, роден на 3 октомври 2011 г., и Тенеси Хокингс, роден на 15 февруари 2012 г. Двойката има голямо сърце и е направила голяма промяна в обществото, като дарява много пари за няколко благотворителни организации. Те са активни членове на The Chief Fund Foundation, фондация, чиято цел е да осигури необходимото за семейства в неравностойно положение.

Популярни Публикации