Катрин Берч- Wiki, възраст, съпруг, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

На Емили Компаньо майка, Катрин Берч, е известна американска знаменитост. Дъщерята на Катрин Берч е адвокат, бивша мажоретка на NFL и телевизионен водещ.

Бързи факти

Пълно име Катрин Берч
Професия Майка на знаменитост
Псевдоним Катрин
Родно място Съединени щати
Етническа принадлежност Бяло
Религия Кристиян
Националност американски
деца Емили Комрад
Семейно положение Женен
гадже Джон Компаньо
История на отношенията да
Нетна стойност 1,5 милиона долара
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата Тъмно кафяво

Биография на Катрин Берч

На Катрин Берч датата на раждане, възрастта и мястото на раждане не са потвърдени. Bertsch все още не е разкрила лични подробности за своите родители, братя и сестри, образователно пътуване и т.н.

Катрин Берч Височина, Тегло

На Катрин Берч измерванията на тялото, като нейната височина, тегло, измервания на гърдите-талията-ханша, размер на роклята и т.н., са неизвестни. Bertsch, от друга страна, има руса коса и кафяви очи.  Катрин Берч

Катрин Берч с дъщеря си (Източник: Pinterest)

кариера

Що се отнася до кариерата си, Катрин Берч е добре известна като майката на знаменитост на Емили Роуз Компаньо (известна още като Емили Компаньо). Дъщеря й е известен адвокат, телевизионен водещ и бивша мажоретка на NFL.

Дъщеря й в момента е сътрудник на Fox News Channel (FNC). Освен това дъщеря й е ко-домакин и често се появява в късното вечерно шоу.

Дъщеря й също посещава Университета на Вашингтон и получава бакалавърска степен. в политическите науки. Дъщеря й е обявена за кадет на квартала от Корпуса за обучение на офицери от резерва на ВВС. По същия начин дъщеря й по-късно посещава Юридическия факултет на Университета в Сан Франциско и се дипломира през 2006 г. с докторска степен.

Дъщеря й работи като адвокат по наказателни дела в Сан Франциско, след като е положила изпита за адвокат в Калифорния. Дъщеря й също беше капитан на мажоретния отряд на Оукланд Рейдърс, Райдеретс.

Освен това NFL назначи дъщеря й за посланик и популяризира марката NFL в Пекин и Шанхай. Освен това дъщеря й беше една от петте мажоретки на NFL, избрани от USO да посетят американските войски, разположени в Ирак и Кувейт.

Дъщеря й също е служила като старши външен съдия за Джон Т. Нунан в Апелативния съд на Съединените щати за Девети окръг. Дъщерята на Берч по-късно работи за Администрацията за социално осигуряване като федерален адвокат. Дъщеря й също е работила като адвокат в Кейптаун, Южна Африка, и Рио де Жанейро, Бразилия.

По същия начин дъщеря й прие позиция във Fox News през 2018 г. Дъщеря й работи като сътрудник и правен анализатор там. Дъщеря й също е служила като полуредовен съ-домакин и се появява в други програми на FNC като

На 9 март 2020 г. първият му сезон беше излъчен премиерно по Fox Nation, като нейната дъщеря беше домакин. Освен това, заедно с Харис Фокнър и Кейли Макенани, дъщеря й е определена за постоянен ко-домакин на 25 януари 2021 г.

Нетната стойност на Катрин Берч

Нетната стойност и приходите на Bertsch също са неизвестни поради липсата на професионално участие. Дъщеря й Емили, от друга страна, се оценява на 5 милиона долара към октомври 2022 г.

Катрин Берч Съпруг, брак

Катрин Берч има щастлив брак с Джон Компаньо. На 9 ноември 1979 г. прекрасната двойка посрещна дъщеря си Емили Компаньо. По това време Берч живее в Оукланд, Калифорния. Натали и Джулиета Компаньо Скуг са другите дъщери на двойката.

Джулиета, тяхната дъщеря, е съосновател на Sproutable, уебсайт, посветен на подпомагането на родителите при отглеждането на изключителни деца. Дъщеря им Натали, от друга страна, е пътувала до над 85 страни и пише за множество международни туристически публикации.

Популярни Публикации