Катрин Бел, съпруг, нетна стойност, височина, етническа принадлежност

Катрин Бел е модел, актриса и продуцент от Съединените щати. Катрин Бел е най-известна с ролите си във филми и телевизионни предавания като Men of War, Army Wives, JAG, Threshold, NCIS: Los Angeles и Good Witch, наред с много други. Нетна стойност на Катрин Бел, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, гадже, височина, кариера

Бързи факти

Пълно име: Катрин Бел
Дата на раждане: 14 август 1968 г
Възраст: 53 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: 10
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Пол: Женски пол
Професия: Актриса, модел, продуцент
Държава: Англия
Височина: 5 фута 9 инча (1,75 м)
Семейно положение: единичен
Дата на сключване на брак: 8 май 1994 г
Развод Адам Бийсън (р. 2011 г.)
Нетна стойност 12 милиона долара
Цвят на очите Светлокафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Размер на тяло 34-24-25 инча
Родно място Лондон
Националност британски
Етническа принадлежност Шотландско-ирански
образование Калифорнийски университет, Лос Анджелис
баща Питър Бел
Майка Мина Ецати
деца Две (Джема Бийсън и Ронан Бийсън)
Facebook Катрин Бел във Facebook
Twitter Катрин Бел Twitter
Instagram Катрин Бел Instagram
Лична мрежа Лична мрежа на Катрин Бел
IMDB Катрин Бел IMDB
Седмица Катрин Бел Wiki

Възраст и ранен живот на Катрин Бел

Катрин Бел е родена на 14 август 1968 г. и пълното й име е Катрин Лиза Бел. Родителите й са Питър и Мина Езати, а тя е родом от Лондон. Баща й е шотландец, а майка й е персийка. Освен това баща й работи като архитект за петролна компания в Иран, а майка й пътува до Лондон, за да учи медицинска сестра.

Родителите на Катрин се развеждат, когато тя е само на две години. Майка й и баба и дядо по майчина линия са я отгледали. Катрин беше изложена на различни влияния, след като семейството й се премести в долината Сан Фернандо в Калифорния.Семейството на Катрин говореше персийски у дома, а баба и дядо й бяха мюсюлмани, но тя също беше изложена на католицизма и посещаваше баптистки летен лагер. Калифорнийската й среда повлия на Катрин по време на нейното юношество. Нейните баба и дядо също са й помогнали да научи фарси. Те също така я научиха на персийски език и повечето персийски обичаи, но не наложиха религия на Бел. Тя също така заяви,

В къщата говорехме персийски. Имам силно семейство и голямо уважение към по-възрастните... Много храна, прегръдки и целувки... Несъмнено съм момиче от долината. Бях момченце, което обичаше да кара скейтборд, да играе футбол и да прекрачва малко границите...

Образование на Катрин Бел

Катрин се записва в UCLA и обмисля да продължи кариера в областта на медицината или научните изследвания. Тя напусна през втората си година, след като намери работа като модел в Япония, където рекламодателите ценят американската красота. Катрин също се интересуваше да стане хирург или биомедицински инженер. Катрин също учи актьорско майсторство с Милтън Кацелас в The Beverly Hills Playhouse. По време на стачката на Гилдията на писателите на Америка през 2007–2008 г. Бел взема уроци по летене в Cirrus SR22.

Височина и тегло на Катрин Бел

Колко висока е Катрин Бел? Що се отнася до телесните мерки на актрисата, тя е висока на 1,78 метра (5'9 ′′) и тежи около 67 кг. Нейните измервания на гърдите-талията-ханша също са 34-24-25 инча. Очите й са светлокафяви, а косата й е тъмнокафява.

Тя също има татуировка на имената на всяко от децата си: Джема на лявата си китка на древен персийски и Ронан на дясната вътрешна част на предмишницата на огам, стар келтски шрифт. На десния си глезен тя също има татуировка на сърце с думата любов вътре.

  Катрин Бел

Катрин Бел (Източник: Twitter)

кариера

Катрин Бел е модел, актриса и продуцент от САЩ. Тя е най-известна като подполковник Сара Макензи в телевизионния сериал JAG от 1997 до 2005 г., Денис Шерууд в сериала Army Wives от 2007 до 2013 г. и Касандра Каси Найтингейл във филмите и телевизионния сериал The Good Witch от 2008 г. насам.

След завръщането си в Съединените щати Катрин решава да опита ръката си в актьорството. Осем години е работила и като масажист в хотел Peninsula, а един от клиентите й е певецът Питър Габриел. В краткотрайния ситком от 1990 г. Sugar and Spice, първата й телевизионна актьорска роля е една единствена реплика, изречена на Габриел. Първата роля на Катрин е като двойник на голото тяло на Изабела Роселини във филма от 1992 г. Смъртта става нея.

След това сериалът беше преструктуриран, за да включи жена адвокат от морската пехота на име Сара Макензи. Катрин Бел се яви на прослушване и беше избрана за ролята. Катрин Бел говореше персийски в един епизод на шоуто, което показа, че Макензи е иранско-американец. Тя остава в тази роля до края на сериала през 2005 г.

По-късно, в началото на 2007 г., Катрин Бел играе ролята на Дениз Шерууд в драматичния сериал на Lifetime's Army Wives. Дениз е съпруга на подполковник от армията на Съединените щати, която страда от домашно насилие от страна на сина си тийнейджър по време на първия сезон на шоуто.

Катрин Бел Гадже и срещи

С кого се среща Катрин Бел? Катрин Бел най-вероятно е сама в момента. Преди това обаче беше омъжена за Адам Бийсън. Те се женят на 8 май 1994 г. и имат две деца заедно. Техните деца са Джема, дъщеря, и Ронан, син. На 16 април 2003 г. Катрин ражда дъщеря им. По същия начин синът им тежи 7 паунда, 7 унции при раждането и е с размери 19 3/4 инча дължина. Тогавашната двойка обаче се разведе през 2011 г.

Адам, нейният бивш съпруг, работи като асистент в продукцията на актьор. Те се срещнаха за първи път на снимачната площадка на Death Becomes Her през 1992 г. Те живееха в Калабасас, Калифорния, в мини-имение в изкуствен тоскански стил с площ почти 5700 квадратни фута (530 м2). Те обаче продадоха къщата през 2010 г.

Катрин живее в Лос Анджелис с Брук Даниелс от 2012 г. Брук е сциентоложка, която работи като фотограф и организатор на партита. Освен това се говори, че Катрин и Брук са партньори, което означава, че са в романтична връзка. Това обаче все още не е потвърдено.

След това, през 2014 г., Катрин Бел плати 2,05 милиона долара за наскоро преустроена едноетажна къща в ранчо с площ от 3380 квадратни фута (314 м2) върху парцел от 1,2 акра (0,49 хектара) в затворената общност Hidden Hills в западните предградия на Лос Анджелис .

Нетната стойност на Катрин Бел 2022 г

Колко е нетната стойност на Катрин Бел? Нетното състояние на Катрин се оценява на около 12 милиона долара към 2022 г. Тя печели пари от ролите си в популярни филми и телевизионни предавания.

Популярни Публикации