Кати Кини - Wiki, възраст, съпруг, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Кати Кини е известна американска актриса, озвучаваща актриса и стендъп комик. Кати Кини стана известна в края на 90-те като Мими Бобек.

Бързи факти

Пълно име: Кати Кини
Дата на раждане: 03 ноември 1954 г
Възраст: 67 години
Хороскоп: Скорпион
Късметлийско число: 6
Щастлив камък: Гранат
Щастлив цвят: Лилаво
Най-доброто съвпадение за брак: Козирог, Рак, Риби
Пол: Женски пол
Професия: актриса, озвучаваща актриса и комик
Държава: елен
Височина: 5 фута 4 инча (1,63 м)
Семейно положение: женен
Съпруг грабя
Нетна стойност 5 милиона долара
Цвят на очите син
Цвят на косата Рус
Родно място Стивънс Пойнт, Уисконсин
Националност американски
образование Университет на Уисконсин
баща Харолд Кини
Майка Мариан Кини

Биография на Кати Кини

Кати Кини е родена на 3 ноември 1954 г. Родом е от Стивънс Пойнт, Уисконсин, САЩ. Сегашната й възраст е 67, а зодията й е Скорпион.

Тя е дъщеря на ирландско-американските дилъри на автомобили Харолд Кини и Мариан Кини. Баща й загива трагично, когато тя е на 15 години.Кати Кини Образование

Кати работи за Калифорнийския консервационен корпус между 1972 и 1974 г., след като завършва гимназия. Тя също напусна програмата с хиляди долари стипендии след завършване на шестмесечен Back Country сезон в Kings Canyon. След това, през 1970 г., тя се записва в университета на Уисконсин-Стивънс Пойнт, където се дипломира през 2016 г.

Кати Кини Височина, Тегло

Тази личност е висока 5 фута 4 инча и тежи неизвестно колко. Кати има сини очи и светло руса коса. Освен това, тя не е разкрила измерванията на тялото си.

Тя обаче е заявила, че не харесва да я изписват заради теглото си и е карала хората да й се подиграват, че е отслабнала, твърдейки, че това е еквивалентно на загуба на кариерата й.

  Кати Кини

Кати Кини (Източник: Twitter)

кариера

По подобен начин през 1976 г. тя се премества в Ню Йорк и си намира работа като секретарка в WCBS-TV. Освен това нейният шеф обичал да ловува.

В резултат на това тя използва този опит, за да се мотивира за ролята на Мими. Освен това, докато беше в WCBS, тази личност работеше нощи в комедийни клубове в Ню Йорк, за да усъвършенства уменията си за импровизиране на комедията. Това доведе до позиция на преподаване на импровизирани класове. Режисьорът Бил Шерууд също присъства и по-късно той написа роля за нея във филма си от 1986 г., Parting Glances.

След успеха на Parting Glances, тя посети приятели в Лос Анджелис и реши да се премести там за постоянно, за да продължи кариерата си на актриса. В Лос Анджелис тя работи като героична актриса в различни телевизионни предавания, включително Full House, Seinfeld, Lois & Clark: The New Adventures of Superman, Grace Under Fire, The Larry Sanders Show, Boy Meets World и My Name Is Ърл.

По същия начин, нейната най-запомняща се телевизионна роля е широко смятана за редовната й роля в Нюхарт като мис Годард, градската библиотекарка (1989–1990). Тази личност е избягвала прослушванията за ролите на тежки момичета. В резултат на това, докато критиците от време на време се оплакват, че героинята й Мими в „Шоуто на Дрю Кери“ е шега с дебелаци, теглото й никога не изглежда да е било смисъл на шега с дебеланки.

По същия начин тя се появи в Whose Line Is It Anyway? в САЩ. Тя също се е появявала във филми като Arachnophobia, Scrooged, Lenny the Wonder Dog, Stanley & Iris, Three Fugitives и This Boy’s Life, в допълнение към телевизионните си роли.

През 2008 г. тя е съосновател и участва в MrsP.com, детски развлекателен уебсайт. Този човек се появи като моржът Ронда в „Пингвините от Мадагаскар“. Тя също така написа книга със Синди Рацлаф, наречена Queen of Your Own Life.

Кати Кини Съпруг, брак

Кати е омъжена за мъж на име Роб, според личния й живот. За съжаление има много малко информация за него, връзката им и брака им, защото тя не споделя много информация. В резултат на това Кати предпочита да пази личния си живот в тайна.

Кати заяви, че целенасочено е избягвала прослушвания, които биха я представили като стереотипно момиче през цялата й кариера. Освен това някои я наказаха за тази забележка, твърдейки, че ролята й в Шоуто на Дрю Кери е по същество ходеща дебелашка шега.

Нетната стойност на Кати Кини

По отношение на нетната стойност, Кати най-вероятно е спечелила малка сума пари по време на кариерата си. Към октомври 2022 г. нетното състояние на Кати Кини е 5 милиона долара.

Популярни Публикации