Kathryn Burrhus- Wiki, възраст, етническа принадлежност, съпруг, височина, нетна стойност, кариера

Катрин Бърхъс е бивша съпруга на известна публична фигура в САЩ. Катрин Бърхъс е най-известна като първата съпруга на бореца, актьор и телевизионна личност Стив Остин.

Бързи факти

Пълно име: Катрин Бърхъс
Дата на раждане: 29 август 1952 г
Възраст: 69 години
Хороскоп: зодия Дева
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Сапфир
Щастлив цвят: зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Козирог
Пол: Женски пол
Професия: Знаменитост, бивша съпруга на Стив Остин
Държава: елен
Семейно положение: развод
Развод Стив Остин
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Рус
Националност американски

Биография на Катрин Бърхус

Катрин Бърхъс е родена на 29 август 1952 г. и сега е на 69. Точното й родно място не е известно, но тя е гражданка на Съединените щати. Нейната зодия също е Дева. Няма информация за нейните родители, братя и сестри, образователно пътуване или други членове на семейството.

Катрин Бърхъс Височина, Тегло

Няма подробности за измерванията на тялото на Катрин Бърхус, като нейната височина, измервания на гръдния кош-талията-ханша, размер на роклята, тегло и т.н. Тази бивша съпруга на знаменитост също има руса коса и кафяви очи. За сметка на това звездният й бивш съпруг тежи 95 килограма и е висок 1,88 метра.кариера

Професионално Катрин Бърхус е най-известна като бившата съпруга на Стив Остин. Бившият й съпруг е известен телевизионен водещ, актьор и бивш професионален борец. Той е най-известен като Stone Cold Steve Austin на ринга.

По отношение на нейния бивш съпруг, Стив, е широко смятан за най-великия и най-влиятелния професионален борец на всички времена. В резултат на това бившият й съпруг играе ключова роля в развитието и наследяването на Световната федерация по кеч (WWF), която е преименувана на WWE през 2002 г. Това е период на бум на индустрията в края на 90-те и началото на 2000-те.

По отношение на взискателната кариера на нейния съпруг, той се появява в документалния филм от 1999 г. Beyond The Mat. Нейният бивш съпруг също се появи в късометражния филм от 2010 г. Whoop Ass като себе си. През 2013 г. той играе ролята на Томи Кавано в Grown Ups 2. През 2015 г. той участва в Smosh: The Movie като себе си. Освен това от 2012 г. до 2016 г. бившият й съпруг беше домакин на Redneck Island, Steve Austin’s Broken Skull Challenge от 2014 до 2017 г. и Straight Up Steve Austin от 2019 г. до момента.

Kathryn Burrhus Нетна стойност

По отношение на нейната заплата и нетна стойност няма потвърдени данни. От друга страна, нейният бивш съпруг има нетна стойност от 30 милиона щатски долара.

Kathryn Burrhus Съпруг, брак

Настоящото състояние на връзката на Катрин Бърхъс не е известно. Тъй като не е знаменитост, връзката й със Стив Остин след развода остава загадка. Що се отнася до връзката й със Стив, те бяха влюбени в гимназията. На 24 ноември 1990 г. тези бивши любовници се ожениха.

Бившият й съпруг имаше връзка с английската мениджърка по борба Джийни Кларк. Бившият съпруг на Джийни работеше с нея по това време. На 7 август 1992 г. бракът на двойката е анулиран. След това бившият й съпруг се жени за Кларк на 18 декември същата година.

Популярни Публикации