Kathlen Romeu- Биография, съпруг, възраст, височина, нетна стойност, кариера

Катлийн Ромео беше бразилска влиятелна личност в социалните медии, професионален интериорен дизайнер, личност в Instagram, модел и предприемач, родена на 5 октомври 1996 г. Най-добрите й публикации в социалните медии и модни марки я направиха известна. Катлен също е пуснала своя собствена модна линия, според източници.

Тя също беше професионален интериорен дизайнер и собственик на известна линия дрехи, както споменах по-рано. Освен с работата си като модел, черната жена беше добре известна. Тя също използва акаунтите си в социалните медии, за да рекламира различни модни марки.

Катлен Рому, бразилска влиятелна личност в социалните медии, е била убита на 24-годишна възраст в Рио де Жанейро, Бразилия, според източници. Нека ви кажа, че тя беше бременна по време на стрелбата, а нероденото й дете също беше убито. Прочетете тази статия, за да научите повече за живота на Катлен Ромеу и истинската причина за смъртта.Биография на Катлен Ромеу

Катлен Ромео, черна бразилска жена, е родена от родителите си на 5 октомври 1996 г. в Бразилия. Тя беше последовател на християнската вяра. Катлен Ромеу, според източници, е била на 24 години (по време на смъртта си).

Тя беше надарена жена. Катлен Ромеу, според източници, е завършила образованието си в реномиран колеж в Бразилия. След това тя се върна към работата си по интериорния си дизайн. Като инфлуенсър в социалните медии, тя е натрупала значителна база от фенове в Instagram.

 Катлийн Ромео

Катлийн Ромео

Бързи факти

Пълно истинско име Катлийн Ромео
Възраст (към момента на смъртта) 24 години.
Причина за смъртта Убит при стрелба.
Професия Модел, влиятелен човек в социалните медии, интериорен дизайнер, личност в Instagram и предприемач.
Дата на раждане 5 октомври 1996 г. (събота).
Дата на смъртта 8 юни 2021 г. (вторник).
Място на раждане Бразилия.
Място на смъртта Lins de Vasconcelos, Рио де Жанейро, Бразилия.
образование Завършвам.
Алма матер Известен колеж в Бразилия.
Нетна стойност -3 милиона USD (приблизително).
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 6″.
Тегло (прибл.) В килограми: 55 кг.
В паундове: 121 lbs.
Цвят на очите черен.
Цвят на косата черен.
Националност бразилски.
Етническа принадлежност Смесен (африкански произход).
Религия Кристиян.
Зодия Паунд.

Катлен Ромеу Етническа принадлежност и семейство

Катлийн Ромео идва от смесен етнически произход от африкански произход, според източници. Що се отнася до семейството й, тя беше член на добре установено семейство.

 Катлийн Ромео

Роднини на Катлен Ромео

„Джаклин Лопес“, нейната майка, е бизнесдама. Катлен има втори баща на име „Лучиано Дос Сантос Гонсалвес“, който е личен треньор, според акаунта на майка й в Instagram.

Въпреки това няма налична информация за биологичния баща на Ромеу. Детството й преминава в Бразилия с нейните братя и сестри и братовчеди.

Kathlen Romeu Гадже, запознанства

Ние открихме Катлийн Ромео беше във връзка с дългогодишния си приятел „Марсело Рамос“, след като превъртя профила си в Instagram. Марсело също е известен бразилски модел и влиятелен човек в социалните медии, според източници.

 Катлийн Ромео

гаджето на катлън ромеу

Катлен също използва своя акаунт в Instagram, за да сподели много снимки с партньора си. Тя също щеше да бъде майка на детето му. Катлен също публикува снимка на растящото си бебе в социалните медии. Тя и нероденото й дете обаче бяха убити при стрелбата.

Смъртта на Катлен Ромеу

Катлийн Ромео е бил прострелян от заблуден куршум по време на полицейска престрелка в Lins de Vasconcelos, Рио де Жанейро, Бразилия, според източници. Рому беше откаран по спешност в близката болница, след като беше ударен от куршум. Тя пък не успя.

Катлен е била убита при престрелка между полиция и престъпници, според изявлението на полицията. Изследва се и лицето, произвело фаталния изстрел, съобщават от полицията. След смъртта й тълпа се събра близо до Рио де Жанейро и започна да протестира.

Нетната стойност на Катлен Ромеу

Катлийн Ромео е бил професионален интериорен дизайнер, според източници. Бизнесът й с интериорен дизайн й осигуряваше добри доходи. Катлен също работи като модел отстрани.

 Катлийн Ромео

Катлийн Ромео

Тя също е модел на редица известни марки бикини. Чрез социалните медии Ромеу натрупа значителна база от фенове. Тя също беше модел за редица модни марки.

Тя също притежаваше и управляваше собствена модна линия за облекло. Към октомври 2022 г. нетната стойност на Катлен Ромеу се оценява на между и милиона USD (приблизително) въз основа на нейната кариера.

Любопитни факти

 • Тя имаше много връзки с известни модели като собственик на модна марка.
 • Тя също е известна със своите отличителни прически.
 • Kathlen Romeu има повече от 51,4K последователи в Instagram (към юни 2021 г.).
 • На 29 юни 2016 г. Ромеу направи първата си публикация в Instagram.
 • Работила е и като блогър за пътувания и мода.
 • Катлен Ромеу обичаше да участва в карнавали.
 • Тя също беше силен поддръжник на движението Black Lives Matter.

Популярни Публикации