Katee Sackhoff- съпруг, Wiki, възраст, нетна стойност, етническа принадлежност, височина, кариера

Кейт Сакхоф е известна американска актриса. Кейт Сакхоф е най-известна с ролите си на лейтенант Кара Старбък Трейс в Battlestar Galactica на Sci-Fi Channel (2004-2009), Нико Брекенридж в Another Life на Netflix (2019-2021), Виктория Вик Морети в A&E/Longmire, Netflix и Бо -Катан Крайз в The Mandalorian на Disney+.

Бързи факти

Пълно име: Кейт Сакхоф
Дата на раждане: 08 април 1980 г
Възраст: 42 години
Хороскоп: Овен
Пол: Женски пол
Професия: актриса
Държава: Съединени щати
Височина: 5 фута 6 инча (1,68 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 1 октомври 2021 г
Съпруг Робин Гадсби
Разделям Скот Нимайер (2012-2013) и Карл Ърбан (2014-2018)
Нетна стойност 4 милиона долара
Цвят на очите Светлокафяво
Цвят на косата Рус
Размер на тяло 35-25-33 инча
Родно място Портланд, Орегон
Националност американски
образование Сънсет гимназия
баща Денис Сакхоф
Майка Мери Сакхоф
Братя и сестри 1 (Ерик Сакхоф)
деца 1 (Джиневра Грейс Гадсби)

Биография на Katee Sackhoff

Кейт Сакхоф е родена като Катрин Ан Сакхоф на 8 април 1980 г. в Портланд, Орегон, САЩ. Сегашната й възраст е 42 години. Нейните родители са Денис Сакхоф (баща) и Мери Сакхоф (майка).

По същия начин баща й е строителен предприемач, а майка й е програмен координатор. По същия начин тя има брат на име Ерик Сакхоф. Тя има американско гражданство, но етническата й принадлежност в момента не е налична. Нейната зодия е Овен, тъй като е родена на 8 април.Katee Sackhoff Образование

Тя е аспирант, според образованието си. През 1998 г. завършва Sunset High School в Beaverton. По същия начин тя започна да плува, когато беше малка.

Тя също възнамеряваше да преследва кариера в плуването, докато завърши гимназия, но нарани дясното си коляно. В резултат на това тя започва да практикува йога, което продължава да прави и днес, и развива интерес към актьорството.

Katee Sackhoff Височина, Тегло

На Кейт Сакхоф безупречна стойка и стройна фигура спечелиха нейните фенове. Тя е висока 5 фута 6 инча и тежи 56 кг, което й помогна да получи важни роли в кариерата си. По същия начин размерът на гърдите й е 35 инча и тя носи сутиен 34B.

Измерванията на тялото й са 35-25-33 инча (гърди-талия-ханш). Размерът на обувките й също е 8 (САЩ), а размерът на роклята й е 4. (САЩ). Тя също има чифт светлокафяви очи и руса коса.

  Кейт Сакхоф

Katee Sackhoff (Източник: Instagram)

кариера

Американската актриса Кейт Сакхоф е добре известна. Тя направи своя актьорски дебют в Fifteen and Pregnant, с участието на Кирстен Дънст.

След като играе Ани в Undressed на MTV, Sackhoff играе Нел Бикфорд в The Education of Max Bickford. Тя се появи в My First Mister и Halloween: Resurrection.

Sackhoff се съгласи да участва в пилотния Boston’s Finest на ABC през февруари 2010 г. ABC отмени шоуто. Тя се появи в Lrrreconcilable Ndndifferences

Sackhoff се присъединява към CSI: Crime Scene Investigation като детектив Рийд през есента на 2010 г. Sackhoff играе бездомен наркоман в Workaholics през 2011 г. Освен това Sackhoff също озвучава Бо-Катан Крайз, член на Mandalorian Death Watch и Nite Owls, в Star Wars: The Clone Войни.

Тя играе тази роля в предисторията на Междузвездни войни Бунтовниците и седмия сезон на Disney+. Освен това Sackhoff изигра Bo-Katan Kryze в The Mandalorian на Disney+ през 2020 г. Sackhoff изигра наемник, нает да намери Ридик на Вин Дизел. Sackhoff е домакин на Schmoes Know Movies в мрежата Toad Hop.

Шон Астин беше една от първите й гост-звезди. Sackhoff написа и изпълнителен продуцент на Rain за Fly Free Productions през април 2015 г. Тя озвучи Сара Хол в Call of Duty: Black Ops III. В Power/Rangers тя играе Розовата рейнджърка Кимбърли.

Sackhoff изигра Ковача в четвъртия сезон на The Flash през 2017 г. Сезоните му бяха 2019-2021 г. Sackhoff ще затвори през 2022 г.

Награди Katee Sackhoff

Тя беше номинирана и получи отличия и награди за своята упорита работа и отдаденост. Освен това тя получи номинация за награда Сатурн за най-добра актриса в поддържаща роля в телевизионен сериал през 2003 г.

Тя беше номинирана за най-добра актриса в телевизионен сериал на наградите Сатурн през 2006 г. По същия начин беше номинирана за награда Сатурн през 2008 г. за най-добра актриса в поддържаща роля в телевизионен сериал и отново през 2010 г. за Избор на телевизионна актриса: Екшън.

Тя също спечели наградата Сатурн за най-добра поддържаща актриса в телевизионен сериал през 2005 г. По същия начин тя беше обявена за най-добра поддържаща актриса на наградите Fangoria Chainsaw (2015).

Нетната стойност на Katee Sackhoff

През цялата си актьорска кариера тази ветеранка от американската актриса е изкарвала приличен живот. Към октомври 2022 г. тя има нетна стойност от 4 милиона долара. Няма обаче налична информация за нейната заплата, стойност на активи, коли, къщи, заверки и т.н.

Katee Sackhoff съпруг, брак

По отношение на семейното си положение Sackhoff е омъжена жена. През 2018 г. Сакхоф се срещна с актьора Робин Гадсби във Ванкувър, Британска Колумбия. Те се сгодиха на 40-ия рожден ден на Sackhoff.

Те ще се оженят в началото на октомври 2021 г. Джиневра Грейс Гадсби е родена на двойката през декември 2021 г. като първото им дете.

По отношение на предишни връзки и афери, тя имаше връзка със Скот Нимайер от 2012 до 2013 г. Освен това и двамата се сгодиха.

Нещата между тях обаче не потръгнаха и двамата решиха да се разделят. По-късно тя продължи да има четиригодишна връзка с Карл Ърбан (2014-2018).

Популярни Публикации