Касиди J- Възраст, нетно състояние, височина, гадже, националност

Касиди Дж е личност в социалните медии от Канада. Касиди Джей е създател на Tiktok с над милион последователи в нейния акаунт @cassidy j. В акаунта тя публикува предимно комедийни видеоклипове за синхронизиране на устни и танци. Научете повече за нетната стойност на Cassidy J, възраст, биография, националност, етническа принадлежност, височина, гадже, кариера

Бързи факти

Пълно име: Касиди Дж
Дата на раждане: 10 септември 2001 г
Възраст: 19 години
Хороскоп: зодия Дева
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Сапфир
Щастлив цвят: Зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Козирог
Пол: Женски пол
Професия: Тикток звезда
Държава: Канада
Височина: 5 фута 4 инча (1,63 м)
Нетна стойност 5 милиона долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата Тъмно кафяво
Националност канадски
Етническа принадлежност Тикток звезда
Религия Кристиян
образование Бакалавър
Братя и сестри Един брат
Youtube Касиди J Youtube
Instagram Касиди Дж Instagram
Лична мрежа Лична мрежа на Касиди Дж

Възраст и ранен живот на Касиди Дж

Касиди Джей е родена на 10 септември 2001 г. и в момента е на 19 години. Нейният астрологичен знак е Дева. По същия начин тя носи псевдонима „Касиди Джей“, но все още не е разкрила пълното си име. Касиди е родена в Канада и има канадско гражданство.

Що се отнася до нейния етнос и религия, тя е от смесен етнически произход и се придържа към християнството. Що се отнася до семейството й, Касиди е много поверителна относно личния си живот и не обича да говори за него в медиите. По същия начин в медиите няма информация за нейните родители или братя и сестри. Освен това тя има един по-голям брат на име Джарет.Касиди също е професионален стрелец и самоук танцьор, що се отнася до нейните лични предпочитания и харесвания. По същия начин тя се радва на мода и грим. Касиди също е завършила гимназия, което говори много за нейното образование. По същия начин тя е студентка по бизнес, която в момента е записана в бакалавърско училище.

Височина и тегло на Касиди Дж

Колко висок е Касиди Джей? Касиди има очарователна и скромна личност, както се вижда от измерванията на тялото й и използването на социалните медии. По същия начин тя е висока 5 фута 4 инча (64 инча) и тежи около 48 кг. Тя има подходящ тип тяло, но нейните измервания на гърдите-талията-ханша не са налични в медиите. Що се отнася до външния й вид, тя има загоряла кожа, дълга къдрава тъмнокафява коса и красиви черни очи.

  Касиди Дж

Касиди Джей (Източник: Instagram)

кариера

Касиди стана известна и известна чрез своя акаунт в Tiktok, където публикува видеоклипове с танци, синхронизиране на устните на популярни песни и гласове зад кадър. Касиди, от друга страна, публикува забавни видеоклипове със синхронизиране на устни и забавени видеоклипове в своя акаунт в Tiktok, което й помогна да спечели голям брой последователи. По същия начин, със своята земна и скромна личност, тя натрупа значителна база от фенове за сравнително кратък период от време, което я издига до известност в акаунта на Tiktok. Освен това видеоклиповете на Касиди са получили над 43,3 милиона харесвания. По същия начин нейната харизма и талант привлякоха вниманието на зрителите, правейки я популярна звезда в Tiktok.

Нетна стойност и награди на Касиди Дж

Колко струва нетната стойност на Касиди Джей? Младата и изгряваща личност в социалните медии натрупа доста последователи благодарение на упоритата си работа и отдаденост на занаята си. Касиди, от друга страна, все още не е номинирана или получила награди за работата си. Освен това, със своята упоритост и последователност в работата си, тя несъмнено ще достигне върха на успеха в близко бъдеще. По същия начин, когато става въпрос за нейната нетна стойност и доходи, тя изкарва добре чрез професията си. По същия начин нейният акаунт в Tiktok е нейният основен източник на доходи. Тя не е разкрила точната си нетна стойност пред медиите. Нетното състояние на Касиди Джей се оценява на около 5 милиона долара към 2022 г.

Cassidy J Гадже и срещи

С кого се среща Касиди Джей? Касиди е хетеросексуална и най-вероятно необвързана по отношение на състоянието на връзката си. По същия начин, въз основа на нейните публикации в социалните медии, тя никога не е имала връзка. Изглежда, че в момента се концентрира върху кариерата и ученето си. Освен това, с такава прекрасна и скромна личност, тя почти сигурно ще бъде в любяща връзка в близко бъдеще.

Също така, знайте за Трикси Трухильо Нетна стойност, възраст, биография, националност

Популярни Публикации