Касия Таварес- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Касия Таварес е добре позната бразилско-американска телевизионна личност, инфлуенсър в социалните медии, влогър, Youtuber, Instagram звезда, създател на съдържание и предприемач. Тя е добре известна в страната с появата си в телевизионното риалити шоу 90 Day Fiancé през 2014 г. Научете всичко за Касия Таварес- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Бързи факти

Пълно истинско име Касия Таварес.
Псевдоним Рита.
Възраст (към 2021 г.) на 30 години.
Професия Телевизионна личност, Instagram звезда, влиятелен човек в социалните медии, модел, Youtuber и предприемач.
Дата на раждане 14 юни 1991 г. (петък)
Място на раждане Бразилия.
Сегашен адрес Флорида, САЩ.
образование Завършвам.
Алма матер Университетът на Южна Флорида.
Нетна стойност -4 милиона USD (приблизително).
Националност бразилско-американски.
Етническа принадлежност Смесени.
Религия Кристиян.
Зодия Зодия Близнаци.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 7″
Тегло (прибл.) В килограми: 58 кг

Възраст и ранен живот на Касия Таварес

Касия Таварес е роден в проспериращо семейство. Тя се придържа към християнската вяра. Касия е на 30 години , според рождената й дата (към 2021 г.). Тя е родена в Бразилия на 14 юни 1991 г. Тя е дама с много таланти. Касия завършва гимназия в местно частно училище в родния си град. След това тя се премести в Съединените щати, за да продължи образованието си. Таварес завършва Университета на Южна Флорида. След това тя започна да се концентрира върху развлекателната си кариера. Сега тя е добре известна телевизионна риалити звезда и личност в социалните медии.

Височина тегло

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Касия Таварес е висока 5 фута 7 инча и тежи около 58 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има сини очи.Нетната стойност на Касия Таварес през 2022 г

Колко е нетната стойност на Касия Таварес? Касия Таварес изкарва приличен живот през цялата си кариера. Тя също използва социалните медии, за да рекламира различни модни марки. Нетното състояние на Касия се оценява на около 2-3 милиона щатски долара към октомври 2022 г. (приблизително). Тя и съпругът й живеят охолен начин на живот в Съединените щати.

  Инфографика за биография на Касия Таварес

Биография на Касия Таварес

кариера

Касия е добре позната телевизионна личност и риалити звезда. Тя стана известна, след като се присъедини към актьорския състав на TLC’s 90 Day Fiancé. Касия също се е появявала в няколко други предавания. Тя се появи в шоуто с бившия си съпруг Джейсън. Касия е влогър и YouTuber, освен че е телевизионна личност. Тя също има канал в YouTube с над 2,34 хиляди абонати. Тя е ентусиаст на пътуванията, който обича да прави видеоклипове за пътувания. Освен това Таварес има много последователи в социалните медии.

Касия Таварес Съпруг и брак

С кого се среща Касия Таварес? Таварес е добре позната в страната като бившата съпруга на Джейсън Хич. Джейсън Хич и Касия се появиха заедно в риалити шоуто на TLC 90 Day Fiancé. Според източници тя се е омъжила за Джейсън през 2014 г., когато е била на 23 години. Касия и Джейсън също се появиха публично. Според източници двойката се запознала за първи път във Facebook. Касия се срещаше с един от приятелите на Джейсън по това време. Джейсън и Касиан започнаха да се срещат след известно време. Касия и Джейсън се разделиха през 2017 г. по лични причини, според източници. Те финализираха развода си през октомври 2018 г. след година раздяла.

Популярни Публикации