Каси Масангкай- Възраст, Нетна стойност, Височина, Гадже, Националност

Каси Масангаки е YouTuber, който е добре известен като половината от популярния екип за влогинг ToThe9s. Тя се появява във видеоклипове като Styling a Basic White Tee и Lookbook Denim for Fall. Техният канал е натрупал над 600 000 абонати. Научете повече за Каси Масангкай Нетна стойност, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, връзка, височина и факти

Бързи факти

Истинско име Каси Масангаки
Псевдоним Каси
Известен като Youtuber,
Звезда на социалните медии
Възраст 27-годишен
рожден ден 22 юни 1995 г
Родно място Канада
Зодия Рак
Етническа принадлежност ЧЕ
Националност канадски
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 8 инча (1,78 м)
Тегло прибл. 52 кг
Измервания на тялото ЧЕ
Размер на чашката на сутиена 34 С
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Номер на обувка 6,5 (САЩ)
Гадже/Среща Неженен
Съпруг Неомъжена
Нетна стойност 8 милиона долара
Марки ЧЕ
Хоби Пътуване, пазаруване

Възраст и националност на Каси Масангкай

На колко години е Каси Масангкай? Тя беше родена на 22 юни 1995 г. в Канада. В момента тя е 27 години, и нейната зодия е рак. Тя има канадско гражданство, но етническата й принадлежност не е известна. Няма информация относно родителите, братята и сестрите на Каси Масангкай и други подробности за семейството. Каси Масангкай също все още не е споделила прозрения за своето образователно пътуване.

Височина тегло

Тя е висока на 5 фута и 8 инча и тежи около 52 кг. Тя също е фитнес маниак. Освен това тя има черна коса и черни очи. Освен това тя има очарователна личност и зашеметяваща фигура. Освен това, няма допълнителна информация относно другите й детайли за измерване на тялото, като нейните мерки на гръдния кош, талията и бедрата, размер на рокля, размер на обувки и т.н. Каси Масангаки

Каси Масангкай (Източник: Instagram)

Нетната стойност на Каси Масангкай 2022 г

Колко е нетната стойност на Каси Масангкай? От професионалната си кариера като звезда в YouTube тя може да спечели добра сума пари. Към октомври 2022 г. нетното състояние на Каси Масангкай се оценява на около 8 милиона долара.

Гадже и срещи

Кой е гаджето на Каси Масангкай? Вероятно е необвързана в момента. Не сме сигурни за сегашното й състояние на връзката, защото тя предпочита да запази личния си живот личен. Поради личния й характер информацията за предишните й гаджета и връзки също е неизвестна.

Факти

  • В края на 2013 г. тя пусна първия си видеоклип ToThe9s.
  • Ricci Pamintuan, сътрудник на ToThe9s, беше подстриган във видео в YouTube от началото на 2015 г.
  • Тя израства като най-голямото от три деца във Ванкувър, Британска Колумбия, Канада, в семейство от филипински, кавказки и китайски произход. Тя е по-малката от двама братя.
  • В своя канал тя представя колегата си влогър Кариса Пукас.

Освен това научете повече за нетната стойност, биографията, възрастта и националността на Кейти Орловски .

Популярни Публикации