Каси Лин Логсдън- Биография, възраст, височина, нетна стойност, гадже, етническа принадлежност

Случай е известен модел, актьор и художник. Тя е обявена за Плеймейт на месеца на Playboy за месец май 2010 г. Този модел е участвал в редица различни списания, както и в телевизионни предавания като сериала Chocolate Milk и Playboy’s Beach House.

Бързи факти

Пълно истинско име Каси Лин Логсдън
Псевдоним Случай
Възраст (към 2022 г.) 35 години
Професия Модел, Актьор
Дата на раждане 6 януари 1987 г
Място на раждане Холивуд, Калифорния
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия Кристиян.
гадже N/A
Нетна стойност N/A
Височина (прибл.) 5 фута 7 инча
Тегло (прибл.) 57 кг

Възраст и ранен живот на Каси Лин Логсдън

Каси е родена в Холивуд, Калифорния, Съединените американски щати, на 6 януари 1987 г . Тя е израснала в малка общност в планините на Южна Калифорния. Самоличността на баща й и майка й е неизвестна. Каси е от английски произход и американска националност. Краят на Световната гимназия е мястото, където тя получава своето образование.

Височина и тегло на Каси Лин Логсдън

Каси Лин Логсдън има кафяви очи и е брюнетка. Този модел е с перфектни 5 фута 7 инча (1,70 м) и тежи 57 кг (125 фунта). Физическите й измервания са 34-25-36 инча. Каси Лин Логсдън

Каси Лин Логсдън Нетна стойност

Колко струва нетната стойност на Каси Лин Логсдън? Нетната й стойност все още не е разкрита, но тъй като е успешен модел, тя трябва да печели много пари.

кариера

Каси Лин Логсдън започва кариерата си на модел през 2009 г., след като завършва обучението си. Мис февруари 2010 Хедър Рей Йънг настоя да позира за Playboy, ако проявява интерес. Тя направи снимките си и след няколко беше обявена за Playboy Плеймейт на месеца през май 2010 г. Тя продължи да работи с Playboy, организирайки партита и посещавайки събития, докато беше облечена в класически лилав костюм на зайче. Сега моделът се появи в още две популярни фотосесии на Playboy, Camp Playboy и Splendor in the Grass. И трите снимки, в които тя се появява, са публикувани в световен мащаб.

 Каси Лин Логсдън

Кариерата й на модел се разшири с изяви в списания като Guitar World и UMM. Тя позира и за редица известни фотографи. Каси също участва в телевизионния сериал. Работи по сериалите Chocolate Milk и Beach House на Playboy. Интересът на Каси е към моделирането, но тя също обича да рисува. Умело борави с глина, шевна машина и рисуване. Тя рисува предимно портрети и пейзажи, въпреки че се занимава и с абстрактна работа. Нейните картини са продадени в цялата страна и са достъпни за закупуване на нейния уебсайт.

Каси Лин Логсдън Гадже и срещи

С кого се среща Каси Лин Логсдън? Kassie Lyn Logsdon в момента няма връзка. Все още не е виждана да излиза с известни личности. Тя обикновено не говори за любовния си живот и предпочита да запази нещата в тайна. Моделът може да е необвързана, а може и да е потайна за връзката си в медиите.

Популярни Публикации