Картър Хейстингс- Нетна стойност, Wiki, възраст, етнос, родители, приятелка

Картър Хейстингс е известен американски актьор, глас зад кадър, звезда в социалните медии, инфлуенсър и интернет сензация. Той стана известен в страната като Джуни Кортез в популярния телевизионен сериал „Деца шпиони: Критична мисия“.

Започва кариерата си като озвучител и е работил в различни филми, включително The Grinch, Duck Duck Goose, Wolfenstein II: The New Colossus, Finding Dory, The Lion Guard: Return of the Roar, Gravity Falls, Penguins на Мадагаскар и др.

Хейстингс също се появява в редица телевизионни предавания и филми, включително Ready Player One, Bones, Major Crimes и много други. Той беше неизменно отличен във филми и телевизионни предавания като Latte & the Magic Waterstone, Sofia the First и Vikes.Бързи факти

Пълно истинско име Картър Хейстингс.
Дата на раждане 17 декември 2004 г.
Възраст (към 2020 г.) 18 годишен.
Място на раждане Южна Калифорния, САЩ.
Зодия Стрелец.
Професия Актьор, озвучител и звезда в социалните медии.
Нетна стойност USD 4-5 милиона (приблизително).
Националност Американски.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Бяло.
Училище/Колеж Местно училище в Калифорния.
образование Гимназист.
Цвят на очите Син.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 4′ 6″
Тегло (прибл.) В килограми: 42-45 кг
Цвят на косата кафяво.
Дължина на косата Къс.

Биография на Картър Хейстингс

Картър Хейстингс е роден на 17 декември 2004 г. в Южна Калифорния, САЩ. Към 2022 г. талантливият актьор е само на 18 години и е роден под знака на Стрелец.

За основното си образование той посещава местно училище в Калифорния. Според възрастта си щеше да е гимназист, който учи за матура. Засега той не е разкрил името на училището си.

Хейстингс е личен за личния си живот и не е разкрил имената на баща си или майка си. Той е бял етнически мъж, който практикува християнството.

  Картър Хейстингс

Картър Хейстингс с майка си (Източник: Pinterest)

Приятелка на Картър Хейстингс, запознанства

Той е талантлив млад актьор в юношеството си. Повечето от неговите фенове са нетърпеливи да научат повече за неговата любов. Засега той не е разкрил нищо за приятелката си в публичното пространство. Според източници в момента той е необвързан и иска да се съсредоточи върху процъфтяващата си кариера.

кариера

Картър Хейстингс започва актьорската си кариера на петгодишна възраст, когато му предлагат работа като глас зад кадър. През 2012 г. той дебютира с озвучаване във филма Sammy’s Great Escape, режисиран от Мими Мейнард, Винсент Кестелут и Бен Стасен.

Той е благословен с прекрасен глас. След успеха на първия си филм той получава множество предложения за работа във филми и телевизионни сериали. Той се появи във филма от 2014 г. „Пингвините от Мадагаскар“, режисиран от Саймън Дж. Смит и Ерик Дарнел. Той осигури гласа зад кадър за младо момче в аквариум. През същата година той участва във филма на Дисни „Гравити Фолс“, режисиран от Алекс Хирш.

Той е най-известен с работата си като озвучаващ актьор в анимационни филми като Hotel Transylvania 2, Inside Out, The Lion Guard: Return of the Roar, Finding Dory, Duck Duck Goose и The Grinch и други. Наскоро той се появи като озвучаващ актьор във филма от 2019 г. „Latte & the Magic Waterstone“.

През 2013 г. Хейстингс започва да работи като актьор. В телевизионния сериал „Офисът“ той за първи път се появи като дете на раздразнени родители. Той изигра Джъстин в телевизионния сериал „Instant Mom in 2015“. Той се появи заедно със Сидни Парк, Майкъл Боутман, Би Джей Мичъл, Хейли Пулос, Тиа Моури-Хардрикт, Карсън Уорнър и други на големия екран.

От 2013 г. до 2017 г. той също се появява в популярния телевизионен сериал „Лив и Мади“. През 2018 г. той участва в сериала на Джеф Дейвис „Престъпни умове“. През 2018 г. той играе Коуди във филма „Brampton’s Own“. Роуз Макивър, Спенсър Грамър, Алекс Ръсел, Джон Гец, Джийн Смарт и други също се появяват във филма.

Carter Hastings Net Worth

Картър Хейстингс е фантастичен и надарен актьор. Неговата актьорска кариера и кариера на глас зад кадър би му донесла около 25-30 000 USD (приблизително). Той също така получава възнаграждение за промоции и спонсорство. Нетната му стойност се оценява на между 4 и 5 милиона долара към октомври 2022 г.

Любопитни факти

  • Картър често посещава плажа с по-големия си брат.
  • Като кулинар, той дава приоритет на яденето на бургери и пържени картофи пред яденето на здравословни храни.
  • В свободното си време обича да играе волейбол.
  • Младият актьор играе и волейбол за гимназията си.

Популярни Публикации