Карстен Йохансон- Wiki, възраст, съпруга, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

на Скарлет Йохансон баща, Карстен Йохансон , е известна американска знаменитост. Дъщерята на Карстен Йохансон е известна актриса, както и филантроп.

Бързи факти

Пълно име: Карстен Йохансон
Дата на раждане: 02 октомври 1943 г
Възраст: 78 години
Хороскоп: Паунд
Късметлийско число: две
Щастлив камък: Перидот
Щастлив цвят: Син
Най-доброто съвпадение за брак: зодия Близнаци
Пол: Мъжки
Професия: Архитект, баща на знаменитост на Скарлет Йохансон
Държава: Дания
Семейно положение: развод
Развод Мелани Слоун
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата Рус
Родно място Копенхаген
Националност датски
Етническа принадлежност шведско-датски
баща Собственик Йохансон
деца Пет (Кристиан, Ванеса, Адриан, Хънтър и Скарлет)

Биография на Карстен Йохансон

Карстен Йохансон е роден на 2 октомври 1943 г. и сега е на 78 години. Той е роден в Копенхаген, Дания, и неговата зодия е Везни. Карстен Олаф Йохансон също е пълното му име.

Що се отнася до семейството му, Ейнер Йохансон е датски магистър по изкуство, историк на изкуството, писател и режисьор на документални филми. По подобен начин баща му получи медала N. L. Hyen през 1998 г. Йохансон, от друга страна, е бил отчужден от баща си.Карстен Йохансон Възраст, височина, тегло

Измерванията на тялото на Карстен Йохансон, като височина, тегло, измервания на гръдния кош, талията и бедрата, размер на рокля, размер на обувки, бицепс и т.н., не са известни. Йохансон също има лешникови очи и руса коса.

  Карстен Йохансон

Карстен Йохансон с дъщеря си (Източник: Pinterest)

кариера

Що се отнася до професията му, Карстен Йохансон е професионален архитект. Освен с професионалните си постижения, той е най-известен като знаменития баща на актрисата Скарлет Йохансон. Дъщеря му е известна американска актриса, която беше обявена за най-високоплатената актриса в света през 2018 и 2019 г.

Дъщерята на Карстен също се появява няколко пъти в списъка на Forbes Celebrity 100. Скарлет също беше обявена за една от 100-те най-влиятелни хора в света от списание Time през 2021 г. Филмите на дъщерята на Карстен са спечелили повече от 14,3 милиарда долара в световен мащаб. В резултат на това дъщеря му се превърна в най-касовата филмова звезда на всички времена.

Дъщеря му също е получила множество отличия, включително награда Тони и награда на Британската филмова академия. Дъщеря му също е номинирана за две награди 'Оскар' и пет 'Златен глобус'.

В началото дъщерята на Йохансон прави своя сценичен дебют като дете актьор в пиеса на Off-Broadway. По-късно, през 1994 г., дъщеря му прави своя филмов дебют с Норт. След това тя стана известна с роли в Manny & Lo, The Horse Whisperer и Ghost World.

През 2003 г. дъщеря му преминава към роли за възрастни. Беше по време на нейните изяви в „Изгубени в превода“. За този филм дъщеря му получава награда BAFTA за най-добра актриса.

Дъщеря му също се е появявала във филми като A Love Song for Bobby Long, Match Point, Scoop, Vicky Cristina Barcelona и The Prestige. По същия начин дъщеря му е певица с албуми като Anywhere I Lay My Head и Break Up. Дъщеря му направи своя дебют на Бродуей в „Изглед от моста“ през 2010 г. Дъщеря му спечели награда „Тони“ за най-добра актриса за работата си по този проект.

Освен това дъщеря му играе Черната вдовица в Iron Man 2 и е повторила ролята си в осем филма, включително Black Widow. Дъщеря му също се е появявала в научнофантастични филми като Нея, Под кожата и Луси. Дъщерята на Йохансон получи едновременно две номинации за Оскар за най-добра актриса и най-добра поддържаща актриса. Тези награди са й присъдени за ролите й в „Брачна история“ и „Заек Джоджо“.

Нетната стойност на Карстен Йохансон

Продължавайки напред, нетната стойност и доходите на знаменитостта на Скарлет все още не са разкрити. Дъщеря му Скарлет, от друга страна, се оценява на 165 милиона долара към октомври 2022 г.

Карстен Йохансон Съпруга, брак

Карстен Йохансон наскоро разведен. От 1975 до 1997 г. е женен за Мелани Слоун. Карстен има четири деца от този брак: Ванеса, Адриан и близнаците Скарлет и Хънтър. Карстен беше женен за втори път. Има син на име Кристиан от първия си брак.

Популярни Публикации