Каролина Проценко- Wiki, възраст, височина, гадже, срещи, нетна стойност

Каролина Проценко е известен американски цигулар, влиятелен човек в социалните медии, продуцент на съдържание, Youtuber, влогър, изпълнител и предприемач от Киев, Украйна. Тя е добре известна в бизнеса с невероятните си улични изпълнения на цигулка. Тя създаде втори акаунт в YouTube за видеоклиповете си с изпълнение на цигулка. Нейният официален канал в YouTube има повече от 6,96 милиона последователи (към май 2022 г.).

Бързи факти

Пълно истинско име Каролина Проценко.
Дата на раждане 3 октомври 2008 г. (петък).
Възраст (към 2021 г.) 13годишен.
Място на раждане Киев, Украйна.
Сегашен адрес Сими Вали, Калифорния, Съединени американски щати.
Професия Цигулар, певец, влиятелен човек в социалните медии, Youtuber, изпълнител, Vlogger, Създател на съдържание,
Нетна стойност 1,5 милиона щатски долара (приблизително).
Националност Американски.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Смесени.
Зодия Паунд.
образование В момента уча (май 2022 г.).
Училище/Колеж Местно училище в Калифорния.
Тегло В килограми: 35 кг
В лири: 77,16 паунда
Височина Във футове инчове: 4′ 6

Каролина Проценко Възраст и ранен живот

Каролина Проценко беше роден на 24 декември 1997 г. в Панипат, Харяна. Тя е на 23 години към 2021 г . Нейната зодия е Дева. Каролина Проценко е пълното му име. Тя е израснала във Франция, заедно с родителите и братята и сестрите си. По същия начин Каролина Проценко е френска гражданка. Тя е от бялата етническа принадлежност. Нейната вяра е християнството. Говорейки за нейните образователни подробности, Каролина Проценко е учила в местна гимназия. По същия начин подробностите за нейното висше образование все още не са разкрити.

Височина и тегло на Каролина Проценко

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Каролина Проценко е висока 4 фута 6 инча и тежи около 35 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има кафяви очи.  Каролина Проценко

Нетна стойност на Каролина Проценко

Колко е нетната стойност на Каролина Проценко? Към октомври 2022 г. Каролина Проценко нетна стойност се смята, че е между 1 милион долара – 5 милиона долара . Отличната й професия на копиехвъргачка очевидно е основният й източник на пари.

кариера

От детството си Проценко има силен интерес към цигулката. Г-н Сам Фишер, нейният музикален инструктор, започна да й преподава уроци по цигулка през 2015 г. Тя получи класическо обучение за сравнително кратко време поради уменията си. По-късно тя започва да свири на цигулка по улиците на Калифорния. Каролина също създаде акаунт в YouTube и започна да качва видеоклипове с изпълнение на цигулка в него. Каролина натрупа значителна база от фенове за много кратък период от време. Нейният канал в YouTube вече има над 6,96 милиона последователи (към май 2022 г.). Проценко също е инфлуенсър в социалните медии и YouTuber. Каролина има и три допълнителни канала в YouTube, посветени на нейните влогове, музика и гласове.

Каролина Проценко Гадже и срещи

С кого се среща Каролина Проценко? Тази зашеметяваща 13-годишна професионална цигуларка е добре известна със своя талант. Сега тя се концентрира върху певческата си кариера. Каролина пък не дава информация нито за любовния си живот, нито за любовника си. Каролина, според нашето разследване, е необвързана и няма партньор (към май 2022 г.). Тя също обича да прекарва време с родителите си, братята и сестрите си и приятелите си.

Популярни Публикации