Каролина Писарек- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, гадже, срещи

Каролина Писарек е известен полски моден модел, актьор, водещ, водещ, инфлуенсър в социалните медии, Instagram личност и бизнесдама от Шчечинек, Полша. Каролина е добре известна в цялата страна с изключителните си способности на модел. Тя е добре познат полски модел в бизнеса. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Каролина Писарек възраст, Каролина Писарек Гадже, Каролина Писарек нетна стойност, Каролина Писарек Височина, Каролина Писарек кариера , и още

Бързи факти

Пълно истинско име Каролина Писарек.
Възраст (към 2021 г.) на 24 години.
Професия Моден модел, актриса, водещ, водещ, влиятелен човек в социалните медии, личност в Instagram и предприемач.
Дата на раждане 16 август 1997 г. (събота).
Място на раждане Шчечинек, Полша.
Сегашен адрес Варшава, Полша.
образование Завършвам.
Алма матер Местно частно училище.
Нетна стойност -5 милиона USD (приблизително).
Националност полски.
Етническа принадлежност Бяло.
Религия Кристиян.
Зодия Лео.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 8,5″
Тегло (прибл.) В килограми: 55 кг

Възраст и ранен живот на Каролина Писарек

Каролина Писарек е роден на 16 август 1997 г. в Шчечинек, Полша. Тя е на 24 години според рождената си дата (към 2021 г.). От малка има силно желание да бъде модел. Според сведенията Писарек е завършила образованието си в малко частно училище в нейния район. След това тя започва професионална кариера на модел.

Височина тегло

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Каролина Писарек е висока 5' 8,5 инча и тежи около 55 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е руса и има сини очи.  Каролина Писарек

Каролина Писарек

Каролина Писарек Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Каролина Писарек? Каролина Писарек е известен моден модел, който печели добре от кариерата си. Тя също печели пари чрез спонсорство на марки. Прогнозираното й нетно състояние през 2022 г. е между и милиона USD (приблизително). Каролина има богат живот в Полша. Тя има автомобил от висок клас. Освен това Каролина е собственик на разкошен дом.

кариера

Каролина Писарек е свободомислеща жена. Според страницата й в Instagram тя е сгодена за годеника си Роджър Сала. Според докладите Роджър е предприемач, който е бил вицепрезидент по финансите в Global Primex Limited от януари 2018 г. Въпреки това, няма точна информация кога двойката се е сгодила. Тя също има хубав брак с годеника си. Според съобщения в медиите Каролина преди това е била сгодена за Даниел Мацунага. Тя излизаше с Даниел дълго време. Нека ви разкажа за Даниел Мацунага, известен бразилски актьор. Причината за раздялата им обаче остава неизвестна. Каролина също е в любовна връзка с Роджър Сала.

Каролина Писарек Гадже и срещи

С кого се среща Каролина Писарек? Каролина Писарек е жена, която е отворена към нови преживявания. Според страницата й в Instagram тя току-що се е сгодила за годеника си Роджър Сала. Според докладите Роджър е предприемач, който е бил вицепрезидент по финансите в Global Primex Limited от януари 2018 г. Въпреки това, няма точна информация за годежа на двойката. Тя също има добри отношения с годеника си. Според съобщения в медиите Каролина преди това е имала връзка с Даниел Мацунага, преди да се сгоди за Роджър. Тя имаше дълга връзка с Даниел. Позволете ми да ви представя Даниел Мацунага, известен бразилски актьор. Причината за раздялата им обаче остава неизвестна. Каролина също е в любовна връзка с Роджър Сала.

Популярни Публикации