Каролина Миранда - Wiki, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Каролайн Миранда е мексиканска красавица, която зашемети моделната индустрия със своите способности за моделиране и актьорско майсторство. Работата като актьор в сапунени опери и телевизионни програми й помогна да изгради фенове. Каролина радва публиката и се превърна в актриса от дебюта си в света на развлеченията през 2012 г.

Бързи факти

Пълно истинско име Каролина Миранда Олвера
Име Каролайн Миранда
Псевдоним Скъпа Каролайн
Популярни за Нейните мексикански телевизионни предавания
език английски, мексикански
университет Държавен университет
Име на училище Местна гимназия
образование Завършил актьорско майсторство
Професия актриса
Зодия Рак
Националност мексикански
Етническа принадлежност мексикански
Нетна стойност 8 милиона долара
Възраст (към 2022 г.) на 31 години.
Дата на раждане 25 юни 1990 г. (понеделник)
Място на раждане Ирапуато, Гуанахуато, Мексико
Сегашен адрес Мексикански федерален окръг.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 6″
Тегло (прибл.) В килограми: 53 кг

Възраст и ранен живот на Каролина Миранда

Каролина е родена на 25 юни 1990 г , е от Ирапуато, Гуанахуато, Мексико, и в момента живее в Мексико, Федерален окръг. В момента тя е в 31-вата си година от живота си и е прекарала младостта си в родния си град. Тя обаче не е разкрила много за живота си в училище или в колежа. Бърз преглед на нейния Instagram обаче разкри, че от малка се е занимавала с извънкласни дейности. Тя качи снимка, на която играе и танцува на сцената в училището си, където получи купа и диплом за участието си. Това показва, че тя се интересува от актьорството от малка и е започнала да придобива умения в ранна възраст.

Височина и тегло на Каролина Миранда

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с отличен и готин характер. Каролина Миранда е висока 5 фута 6 инча и тежи около 53 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има сини очи.  Каролайн Миранда

Нетната стойност на Каролина Миранда

Колко е нетната стойност на Каролина Миранда? Каролина е в професията от десетилетие и е изкарвала добре от многото си проекти. Нейното нетно състояние е 8 милиона долара към октомври 202 г. Тя показа много за пищния си начин на живот в Instagram. Тя често публикува снимки, на които се излежава в самолети, луксозни курорти и плажове. Каролина обича да носи фини бижута и обикновено ги носи на червения килим или на церемонии по награждаване.

кариера

Първият телевизионен сериал на Каролина, Las Bravo, дебютира през 2012 г. Делфина Рей Ортуа „Fina“ е героят, който тя играе в този сериал. Тя си създаде име в бизнеса като опитен актьор, докато играеше този герой. Впоследствие тя беше видяна отново в телевизионния сериал от 2014 г. Las Bravo и след това работи в множество телевизионни сериали. Преди това тя представи таланта си на екраните в два уеб сериала Amor de Ciegas и La Cena. Нейният онлайн сериал спечели най-добрия уеб сериал на фестивала в Долна Калифорния.

Преди това Каролина беше номинирана за наградата Your World Award в категорията за любима главна актриса, но не спечели. През 2017 г. тя беше номинирана за награда Produ в категорията на актрисата Revelation за ролята си в Senoro Acero, като в крайна сметка успя. Тя не се е снимала в големи филми, но сега работи по другия си проект, Infelices para Siempre. През 2021 г. тя се превърна в световна икона като звездата от трилър сериала на Netflix Quién mató a Sara? (Кой уби Сара?). Изпълнението й като Елиса в този сериал получи много похвали.

Каролина Миранда Съпруг и брак

Кой е съпругът на Каролина Миранда? Преди това Каролина живееше мирно с любовника си Мишел Дювал. И двамата се виждаха от 2016 г. и се разведоха през 2019 г. Мишел Дювал е мексикански актьор, режисьор и продуцент. В момента той е на 28 години, което го прави по-млад от Каролина. Каролина често публикува свои снимки с Мишел в Instagram. Тя честити юбилея на половинката си на 25 септември 2018 г.

Това беше последната й снимка с любовника й и тя никога не е публикувала друга снимка, на която прекарва качествено време с Мишел Дювал след това. Според медийни източници те живеят разделени един от друг от 2019 г. В момента Каролина живее живота си като сама жена.

Популярни Публикации