Каролин Чембърс- Уики, възраст, съпруг, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Каролайн Чембърс е известна американска знаменитост, която е бивша съпруга на Деион Сандърс и майка на Деион Сандърс младши. Каролин Чембърс също работи като брокер на недвижими имоти и нотариален агент.

Бързи факти

Пълно име: Каролин Чембърс
Дата на раждане: 17 април 1971 г
Възраст: 51 години
Хороскоп: Овен
Пол: Женски пол
Професия: Брокер на недвижими имоти, нотариален агент, бивша съпруга на Деион Сандърс,
Държава: елен
Височина: 5 фута 8 инча (1,73 м)
Семейно положение: женен
Съпруг Ерик Стрикланд
Развод Деион Сандърс
Нетна стойност 2 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Националност американски
образование HBCU (магистър по бизнес администрация по данъци)
Братя и сестри One (сестра Sherri Nichelson)
деца Две (Deion Sanders Jr. и Deiondra Sanders)

Биография на Каролин Чембърс

Каролин Чембърс е родена на 17 април 1971 г. и сега е на 51 години. Чембърс е роден под знака на Овен и е родом от Съединените щати. Тя има сестра на име Шери Никелсън (@sherrinichelson79) в семейството си.

Въпреки факта, че не е споделяла никаква информация или публикации в социалните мрежи за родителите си, сестра й Шери е публикувала няколко снимки на покойната им майка в профила си в Instagram.Образование на Каролин Чеймбърс

По отношение на образованието Каролин има магистърска степен по бизнес администрация в данъчното облагане и е завършила HBCU.

Височина, тегло на Каролин Чембърс

Каролин Чембърс е висок приблизително 5 фута 8 инча или 1,72 метра и тежи приблизително 68 кг или 149 фунта. Чембърс също има тъмнокафяви очи и коса в същия цвят.

Освен тях, Чеймбърс не е разкрила никаква информация за другите си измервания на тялото, като размер на роклята, размер на обувката, измервания на гръдния кош-талията-ханша и т.н.

  Каролин Чембърс

Каролин Чембърс (Източник: Pinterest)

кариера

Бившата съпруга на Деион Сандърс Каролин Чембърс е известна. Тя е майката на Деион Сандърс младши. Нейният син е корнербек и широк приемник за SMU Mustangs. Дейон младши завършва спортната академия в Атланта. Синът й беше тризвезден новобранец и записа лека атлетика и футбол в Спортната академия на Атланта.

През 2014 г. синът на Чембърс беше 2-ри отбор на All-American Conference returner в SMU. През същата година нейният син върна 203 ритника за 203 ярда.

Бившият й съпруг беше играч и футболен треньор. По същия начин бившият й съпруг Дейон тренира футбол в Джаксън Стейт Юнивърсити и носи прякорите Прайм Тайм и Неон Дейон. Бившият й съпруг е играл 14 сезона в NFL за Falcons, Cowboys, 49ers, Redskins и Ravens.

Бившият съпруг на Чембърс игра девет сезона в MLB. Бившият ми съпруг играеше за Янкис, Редс, Брейвс и Джайънтс.

Бившият й съпруг спечели две Супербоули и участва в Световните серии през 1992 г. Бившият й съпруг беше единственият спортист, който играеше в Super Bowl и World Series.

Нещо повече, бившият й съпруг беше два пъти член на щата Флорида. Сандърс играе бейзбол и писта. През 1989 г. Falcons избраха бившия й съпруг пети в общото класиране. Бившият й съпруг беше корнербек, връщащ удари, връщащ ритници и уайд приемник.

По същия начин, бившият й съпруг направи осем Pro Bowls и шест All-Pro отбора. Бившият й съпруг е играл в Super Bowls XXIX и XXX, и двата с 49ers. Бившият й съпруг влезе в Залите на славата на професионалния и колежанския футбол през 2011 г.

След спортната си кариера бившият съпруг на Чембърс работи за NFL Network, CBS Sports и Barstool Sports. Бившият й съпруг основава Prime Prep Academy през 2012 г. Освен това бившият й съпруг тренира там до 2015 г., когато училището затваря.

Бившият й съпруг беше офанзивният координатор на Trinity Christian School-Cedar Hill. Чамбърс и синът на Сандърс Дейон младши присъстваха.

Carolyn Chambers Нетна стойност

Каролин Чембърс работи като брокер на недвижими имоти, както и като нотариален подписващ агент. Чимбърс има нетна стойност от около милиона щатски долара към октомври 2022 г.

Съпруг на Каролин Чембърс, брак

Каролин Чембърс в момента е женен за Ерик Стрикланд. Преди това е била омъжена за Deion Luwynn Sanders Sr. Тя е била омъжена за Deion от 1989 до 1998 г. Deion Sanders Jr. и Deiondra Sanders са деца на тази бивша двойка.

Deiondra е родена на 17 април 1992 г., а Deion Jr. е роден на 1 декември 1993 г. Тя споделя рождения си ден с дъщеря си Deiondra, защото са родени на един и същи ден.

Бившият й съпруг се жени за Пилар Бигърс-Сандърс след развода им. Освен това бившият й съпруг и Пилар са били женени от 1999 до 2013 г. Бившият й съпруг има три деца от този брак: Шеломи, Шедеур и Шило. Деион, нейният бивш съпруг, предложи брак на Трейси Едмъндс през 2019 г., след като се срещаха седем години.

Популярни Публикации