Каролайн Дръмонд - Уики, възраст, нетна стойност, съпруг, кариера, смърт

Каролайн Дръмънд беше известен изпълнителен директор на фирмата Linking Environment And Farming (LEAF). Тя работи във фирмата от 30 години и е помогнала тя да излезе от пепелта.

Бързи факти

Пълно истинско име Каролайн Дръмънд.
Нетна стойност 3 милиона щатски долара (приблизително).
рожден ден 24 юни 1963 г.
Дата на смъртта 23 май 2022 г.
Възраст (към момента на смъртта) 58 години.
Професия Главен изпълнителен директор на LEAF и медийно лице.
Родно място Англия, Обединеното кралство.
Място на смъртта Англия.
Причина за смъртта Кратко боледуване.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Бяло.
Алма матер Училището St Swithun.
Колеж Seale-Hayne.
Квалификация Завършил наука.
Слънчев знак Рак.
Националност британски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 5″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 55 кг .

Възраст и ранен живот на Каролайн Дръмонд

Каролайн Дръмонд е родена от родителите си в Англия, Обединеното кралство, през 1963 г . По време на смъртта си тя е била на 58 години. Според сметките, след като завършва основното си училище, тя се записва в училище St Swithun за средното си образование. Според нейната страница в LinkedIn тя е посещавала Seale-Hayne College през 1982 г. и е завършила бакалавърската си степен по земеделие през 1986 г.

Височина и тегло на Каролайн Дръмонд

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Каролайн Дръмонд е висока 5 фута 5 инча и тежи около 55 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има кафяви очи.  Каролайн Дръмънд

Нетната стойност на Каролайн Дръмонд

Колко е нетната стойност на Каролайн Дръмонд? Покойният изпълнителен директор на LEAF живееше в прекрасен скромен дом близо до ферма със своя спътник. Тя отговаряше ежедневно за фермата и нейното развитие. Тя беше добре платена за работата си във фирмата LEAF. Нетното състояние на Каролайн Дръмонд се оценява на 3 милиона USD (приблизително) към октомври 2022 г.

кариера

Каролайн каза в официалния си акаунт в LinkedIn, че е работила като преподавател и мениджър обучение в Shuttleworth College от 1988 до 1991 г. Тя се присъединява към фирмата Linking Environment And Farming (LEAF), след като напуска работата си и работи там до смъртта си. По това време тя беше главен изпълнителен директор на компанията. Тя наблюдава успеха и провала на организацията. Освен това тя допринесе значително за растежа на компанията от нула до световно известна организация. Тя също така получи MBE през 2009 г. за приноса си към селскостопанския сектор на Обединеното кралство.

Смъртта на Каролайн Дръмонд

Каролайн почина вчера, съобщи официалната емисия в Twitter на LEAF на 24 май 2022 г., след кратко боледуване. Тя почина в понеделник, 23 май 2022 г., в Англия. Тя беше на 58 години, когато почина. Много хора бяха опустошени да научат за смъртта й и започнаха да изпращат съболезнователни бележки на семейството й.

Съпруга и брак на Каролайн Дръмонд

Коя е съпругата на Каролайн Дръмонд? Каролайн Дръмонд разкри почти малко за личния си живот. Според източници тя е била омъжена, а името на съпруга й е Филип Александър Уорд. След като се срещат няколко месеца, двойката се жени през 1983 г. На сватбата им присъстват семейство, приятели и роднини.

Позволете ми да ви кажа, че Уорд винаги помагаше на Каролайн в земеделския й труд и винаги беше до нея. По отношение на децата й, Дръмонд и Уорд имат прекрасна дъщеря, наречена Габриела Сара Тиган Уорд. Тя, от друга страна, никога не е публикувала снимка на дъщеря си в никоя социална медийна платформа. Тя също така не разкри професията на Габриела Уорд или други подробности.

Популярни Публикации