Карол Ан Бун- Нетна стойност, възраст, съпруг, брак, височина, кариера

Карол Ан Бун беше противоречива американска личност. Карол Ан Буун беше съпруга на Тед Бънди, сериен убиец. Тед отвлече, изнасили и уби голям брой жени и момичета. Научете повече за нетната стойност на Карол Ан Буун, биография, възраст, съпруг, брак, височина, националност, етническа принадлежност, кариера

Бързи факти

Пълно име: Карол Ан Бун
Дата на раждане: 01 януари 1970 г
Възраст: 51 години
Хороскоп: Козирог
Късметлийско число: 10
Щастлив камък: Топаз
Щастлив цвят: кафяво
Най-доброто съвпадение за брак: Скорпион, Дева, Телец
Дата на смъртта: 1 януари 1970 г
Пол: Женски пол
Държава: Съединени Американски щати
Височина: 5 фута 5 инча (1,65 м)
Семейно положение: развод
Развод Тед Бънди
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Олимпия, Вашингтон
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия Кристиян
деца две

Възраст и ранен живот на Карол Ан Буун

Карол Ан Бун е роден на 1 януари 1947 г. в Олимпия, Вашингтон, и е гражданин на Съединените американски щати. Тя принадлежеше към кавказката етническа група и следваше християнството, що се отнася до нейния етнос и религия; в медиите има малко информация за членовете на нейното семейство и образование.

Височина и тегло на Карол Ан Буун

Колко висока беше Карол Ан Бун? Карол е висока 5 фута 5 инча (65 инча) и тежи 59 кг (130 фунта). Буун имаше тъмнокафява коса и кафяви очи, според външния й вид.  Карол Ан Бун

Карол Ан Буун с покойния си съпруг (Източник: Pinterest)

Карол Ан Буун се издига до славата

По отношение на славата Карол беше добре известна като съпругата на серийния убиец Тед Бънди. Тед беше смятан за харизматичен и привлекателен, характеристики, които привличаха повечето от жертвите му в капана му. През 70-те години на миналия век и вероятно по-рано той се приближаваше до жертвите си публично, като симулираше, че е наранен или нещо подобно, преди да ги нокаутира и да ги заведе на затворени места, за да ги изнасили и удуши.

Освен това той е обезглавил най-малко 12 жертви и е запазил някои от отсечените глави като спомен в апартамента си. Между 1974 и 1978 г. той признава 30 убийства, извършени в седем щата. Той също така призна, че е убил над 30 жени. Тед е арестуван за първи път през 1975 г. в Юта за отвличане и опит за престъпно нападение.

През 2019 г. излезе филм, базиран на живота на Тед, наречен Extremely Wicked, Shocking Evil, and Vile. По същия начин заглавието на филма намеква за забележката на Коуарт към Тед, докато го осъжда на смърт. Принцът фантом: Животът ми с Тед Бънди, мемоар, написан от бившата приятелка на Бънди Елизабет Кендъл, послужи като вдъхновение за филма.

Карол Ан Бун Нетна стойност 2022 г

Колко струваше Карол Ан Буун? Нетното състояние на Карол Ан Буун е около 3 милиона долара към октомври 2022 г. може да си е изкарала добре. Въпреки факта, че тя не разкрива печалбите си в медиите, Буун несъмнено е спечелила сериозна сума.

Карол Ан Бун Съпруг и брак

Кой е съпругът на Карол Ан Бун? Статусът на връзката на Карол е ясен и тя е била женена два пъти. Първият й брак доведе до син на име Джеймс. По-късно същата година, докато работи за Службите за спешна помощ на щата Вашингтон, тя се запознава с Тед Бънди (Теодор Робърт Бънди) (DES). По това време Тед беше съден, след като беше арестуван във Флорида за серия от обезпокоителни домашни убийства. По-късно, през 1979 г., двойката се жени пред съдия в съдебна зала.

Тед е осъден на смърт за трети път на следващия ден. Освен това, дори когато го съдят, Карол твърди, че е невинен. Буун, от друга страна, нямаше представа, че напада и убива жени, докато са във връзка. Тя го посещавала редовно в затвора и дори пренасяла наркотици през шийката на матката си. Тя забременява по време на едно от посещенията си и ражда дъщеря на име Роуз през октомври 1981 г.

Говореше се, че Тед е започнал връзка с Даяна Уайнър. В крайна сметка Карол се развежда с него през 1986 г. Карол, според източници, променя името си на Абигейл Грифин и се премества в Оклахома с децата си. Можеше да се омъжи повторно и да запази личния си живот личен. Бънди е екзекутиран на електрическия стол Raiford на 24 януари 1989 г.

Също така, знайте за Нетна стойност на Сидни Каплан, биография, възраст, съпруг

Популярни Публикации