Карна Солскяер - Всичко за дъщерята на Оле Гунар Солскяер

Карна Солскяер е дъщеря на бившия норвежки футболист Оле Гунар Солскяер. Играл е и за националния отбор по футбол на Норвегия. Баща й е син на Ойвинд Солскяер и Брита Солскяер.

Бързи факти

Пълно име Карна Солскяер
Първо име защото
Фамилия Солскяер
Дата на раждане 2003 г
Професия Дете на знаменитост
Бащино име Оле Гунар Солскяер
Баща професия Футболен мениджър и бивш играч
Име на майката Силе Солскяер
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Семейно положение Неженен
Братя и сестри Ноа Солскяер и Илайджа Солскяер

Те са женени от 28 години.

Твърди се, че нейната майка (Silje Solskjaer) и баща (Ole Gunnar Solskjaer) са женени от 1992 г. По това време те са били юноши. Не е известно обаче как са се запознали. Оттогава двамата са имали отново и отново романтика. Когато Оле Гунар Солскяер беше призован за военна служба за една година.

 Карна Солскяер

Карна Солскяер (Източник: Google)Това беше моментът, в който между тях настъпи разкол. Не след дълго обаче двойката се помири и възобнови връзката си. Те се ожениха през 2004 г. след единадесетгодишна връзка. Екстравагантната сватба се проведе в град Флорида. Няма много информация относно брака им, но двойката беше развълнувана. Изминаха 28 години, а любовта им става все по-силна с всеки изминал ден.

Има двама братя и сестри.

Родителите й бяха родители на три деца. Има двама братя, единият е по-голям от нея, а другият е по-малък. Ноа Солскяер е роден през 2000 г., докато Илайджа Солскяер е само на дванадесет години.

И братята, и сестрите са футболисти.

Ноа, нейният по-голям брат, вече е на 20 години и иска да играе футбол като баща си. През 2019 г. той дебютира професионално за норвежкия клуб Кристиансунд. Карна Солскяер е футболист, играл в няколко мача. Беше съобщено, че тя е била помолена да се присъедини към Обединената организация на жените. И в момента тя е член на Организацията на обединените жени, основана на възраст под 21 години.

 Карна Солскяер

Карна Солскяер (Източник: Google)

Гадже и връзка

Карна Солскяер все още е в юношеството си. Тя изглежда няма никакви намерения да има връзка. Работата й е взела превес над всичко останало в живота й. Нейната страст е футболът и тя обича да е на терена. Няма нищо подобно там. В резултат на това предполагаме, че е необвързана. Освен това е доста дискретна по отношение на личния си живот. Ето защо не виждаме нейните изображения твърде често. Тя наистина има акаунт в Instagram, но той е настроен като частен. Тя предпочита да стои на безопасно разстояние от фотографите.

Нетна стойност

Нетното състояние на Карна Солскяер е около 0 000 към октомври 2022 г. От друга страна, се съобщава, че баща й, Оле Гунар Солскяер, има нетна стойност от 20 милиона долара, значителна сума пари. Годишният му доход се оценява на около 7,5 милиона долара. Това също са предположения. Реалната сума може да се различава.

Основният му източник на пари идва от статута му на професионален и завършен играч. В момента обаче той изкарва прехраната си като мениджър на Манчестър Юнайтед. Като играч той се появи само в 366 мача за Манчестър Юнайтед. Той и семейството му водят здравословен и охолен начин на живот.

Популярни Публикации