Карлтън Пиърсън- Биография, възраст, височина, нетно състояние, съпруга, брак

Карлтън Пиърсън е християнски свещеник и вокалист от Съединените американски щати. Като старши проповедник на Универсалния храм на Христос, Карлтън Пиърсън е постигнал известност. По същия начин християнският проповедник натрупа значителна база от фенове в социалните медии.

Бързи факти

Пълно име: Карлтън Пиърсън
Дата на раждане: 19 март 1953 г
Възраст: 68 години
Пол: Мъжки
Професия: министър, авт. певица
Държава: елен
Семейно положение: развод
Развод Джина Мари Готие
Нетна стойност 16 милиона долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Калифорния
Националност американски
Братя и сестри 5
деца (2) Julian D’metrius Pearson, Majestè Amour Pearson

Биография на Карлтън Пиърсън

Карлтън Пиърсън е роден на 19 март 1953 г. в Сан Диего, Калифорния, Съединени американски щати. Освен това християнският служител в момента е на 68 години. Освен това министърът е с американска националност и е зодия Риби.

Преминавайки към семейния произход на известния министър, той не е разкрил имената или самоличността на членовете на семейството си. По същия начин, когато става въпрос за неговите братя и сестри, той има пет. Той обаче не е предоставил никаква информация или самоличността на своите братя и сестри. Екипът ни обаче непрекъснато търси допълнителна информация за семейството му. Като дете той беше доста екстровертен и постоянно имаше желание да опитва нови неща.Според образованието на певеца, той първоначално е посещавал местна гимназия в родния си град. След като завършва гимназия, той посещава университета Орал Робъртс в Тулса, Оклахома. Специализирал е библейска литература/английска библия и е следвал теология, докато е следвал в университета. След това той служи в съвета на регентите на университета повече от 15 години.

  Възраст на Карлтън Пиърсън

Карлтън Пиърсън

Височина и тегло на Карлтън Пиърсън

По отношение на физическите му характеристики той е с обикновен ръст и тегло. По същия начин той притежава добре изградена физика. По същия начин министърът има тъмнокафява коса и блестящи черни очи.

кариера

Карлтън Пиърсън е християнски свещеник и вокалист от Съединените американски щати. По същия начин, през 1981 г., той стартира Евангелизаторския център на висшите измерения, който се превърна в една от най-големите църкви в Тулса. Заедно с д-р Фредерик К. С. Прайс, той беше един от само двамата афроамерикански служители, които имаха седмично национално телевизионно проповедническо шоу. Той привлича аудитория от стотици хиляди до милиони хора на седмична база. Освен това той е известен с това, че е един от първите черни министри в страната, които организират големи конференции на арени и стадиони. По същия начин църквата му се разрасна до средна седмична посещаемост от повече от 6000 души през 90-те години.

Освен това министърът ръководи кампания за Джордж У. Буш през 2000 г. и в крайна сметка беше добре дошъл в Белия дом. Телевизионното шоу на Pearson беше популярно в Trinity Broadcasting Network. Освен това той беше домакин на конференцията AZUSA в Тулса. Освен това проповедникът беше пътуващ евангелист, който провеждаше двудневни съживления из Съединените щати. Той също така даде на някои бъдещи пастори и певци национално и международно представяне. През ноември 2006 г. той е ръкоположен като служител на Обединената църква на Христос.

През юни 2008 г. центърът за поклонение на новите измерения се премести в унитарната църква All Souls в Тулса. Освен това той е автор на множество книги и брошури. Напоследък той се почувства подтикнат да проповядва Евангелието на приобщаването и написа критикуваната книга Евангелие на приобщаването, публикувана от Simon & Schuster.

Книгата отдава първостепенно значение на междукултурния диалог и взаимното уважение към всички религиозни традиции. Той изследва ексклузивизма на християнската църква в светлината на ученията на Исус, като предполага, че това, което Исус е учил за Бог, е по-важно от това, което църквата твърди за Исус.

Карлтън Пиърсън Нетна стойност

По отношение на нетната стойност на известния министър, той несъмнено е натрупал значителни богатства в хода на кариерата си. Освен това той получава пари от работата си като писател и музикант. Към октомври 2022 г. той в момента струва 16 милиона долара.

  Карлтън Пиърсън нетна стойност

Карлтън Пиърсън

Съпруга на Карлтън Пиърсън, брак

Карлтън Пиърсън в момента е необвързан. Преди това той беше женен за Джина Мари Готие. По професия тя е лайф коуч. Освен това двойката има син и дъщеря, Джулиан Д’Метрийс Пиърсън и Маджест Амур Пиърсън. Двойката обаче се разведе на 3 октомври 2019 г.

Популярни Публикации