Карлтън Гебия- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, брак

Карлтън Гебия е известен дизайнер и телевизионна личност в Съединените щати. Карлтън Гебия е добре известен с изявите си в телевизионното риалити шоу Bravo The Real Housewives of Beverly Hills. Освен това, тя е призната за невероятен дизайнер за работата си по изграждането на интериори.

Бързи факти

Пълно име: Карлтън Гебия
Дата на раждане: 17 октомври 1973 г
Възраст: 48 години
Най-доброто съвпадение за брак: зодия Близнаци
Пол: Женски пол
Професия: Дизайнер, личност от реалити шоу
Държава: Южна Африка
Височина: 5 фута 9 инча (1,75 м)
Семейно положение: развод
Развод Дейвид Гебия
Нетна стойност 150 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Размер на тяло 34-24-35
Националност Южноафрикански, американски
Етническа принадлежност Афроамериканец
Религия християнството
Братя и сестри две
деца Destiny, Myesteri, Cross Gebbia

Биография на Карлтън Гебия

Карлтън Гебия е родена в Южна Африка на 17 октомври 1973 г. Към 2022 г. тя ще бъде на 49 години. Има малко информация за имената и професиите на нейните родители. Тя обаче има двама братя и сестри. Тя прекара част от детството си в Южна Африка и също прекара известно време в Лондон, Англия, преди да се установи в Съединените щати. Въпреки че е американка и притежава американско гражданство, тя е благочестива християнка. Освен това тя е от афро-американски произход. Според астрологията тя е Везни.

По отношение на формалното образование тя е завършила местна гимназия в родния си град. Освен това тя завършва университетското си образование.Височина и тегло на Карлтън Гебия

Карлтън Гебия е изключително красив и притежава невероятна личност. Актрисата и дизайнерът стоят на височина от приблизително 5 фута и 9 инча. Докато тя тежи 56 кг. Освен това, когато става въпрос за измервания на цялото тяло, диапазонът е 34 инча гърди, 24 инча талия и 35 инча бедра. Очите му са тъмнокафяви, а тя има тъмнокафява коса.

кариера

Карлтън Гебия е високо ценена американска фигура в областта на риалити телевизията и дизайна. По отношение на телевизионната си кариера, тя е най-известна като член на актьорския състав на Браво Истинските съпруги от Бевърли Хилс. Докато мнозина също са запознати с работата й като интериорен архитект.

Докато тя е известна и като бившата съпруга на Дейвид Гебия. Дейвид е успешен предприемач, който притежава бизнес заедно с баща си и братята си. Основните направления на дейност на компанията са StockCross Financial Services и Rivan Sports Group, която управлява играчи от NBA и NFL. Освен това те имат Gebbia Custom Estates. Това е разработена разработка на къщи от висок клас по поръчка на различни места като Бевърли Хилс. Карлтън беше основният дизайнер.

Carlton Gebbia Нетна стойност

Карлтън Гебия в момента живее луксозен живот. Благодарение на славата и богатството, които е натрупала в резултат на работата си до момента. Освен това общата й нетна стойност се оценява на около 150 милиона щатски долара към октомври 2022 г.

Carlton Gebbia Съпруга, брак

Преминаване към Романтичният и личен живот на Карлтън Гебия , в момента е разведена. Преди това тя се омъжи за Дейвид Гебия на 19 септември 1997 г. Двойката водеше доволен живот с трите си деца. Те са Gebbia Destiny и Gebbia Mysterious, както и Gebbia Cross.

Те обаче поддържаха връзката си само 19 години, преди да се разведат през септември 2018 г. Освен това тя няма други връзки. Докато тя е откровена за предпочитанията си по пол. И към днешна дата тя не е участвала в никакви спорни събития.

Популярни Публикации