Карлос Нунес- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, етническа принадлежност

карлос нунес е личност в социалните медии, базирана в Съединените щати. Карлос Нунес е създател на съдържание в YouTube, който е добре известен със своите въпроси и отговори, шеги и предизвикателства. По същия начин неговият акаунт в YouTube е озаглавен „Carlos Nunez“ и в момента има 271 000 абонати. Прочетете пълната биография, за да научите всичко за Карлос Нунес възраст, Карлос Нунес Wiki, Карлос Нунес нетна стойност, Карлос Нунес Гадже , и още

Бързи факти

Пълно име: карлос нунес
Дата на раждане: 15 ноември 2004 г
Възраст: 17 години
Хороскоп: Скорпион
Късметлийско число: 5
Щастлив камък: Гранат
Щастлив цвят: Лилаво
Най-доброто съвпадение за брак: Козирог, Рак, Риби
Пол: Мъжки
Професия: Youtuber
Държава: Съединени Американски щати
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Родно място Съединени Американски щати
Националност американски
Етническа принадлежност испанец
Религия Кристиян
образование Гимназия
Братя и сестри Три
Youtube Карлос Нунес Youtube
Instagram Instagram на Карлос Нунес

Биография на Карлос Нунес

карлос нунес е роден на 15 ноември 2004 г. и сега е на шестнадесет години. Скорпион е неговата зодия. По същия начин Карлос е роден в Съединените американски щати и е гражданин на страната. Що се отнася до неговия етнически произход и религия, той е член на испанската етническа група и християнин. По същия начин, като фигура в социалните медии, Карлос запази личния си живот донякъде личен. По същия начин в медиите няма информация относно семейството или родителите му.

Освен това той е едно от четирите деца на нейните родители. Освен това той има двама братя на име Исмаил и Стивън и сестра на име Натали. Исмаел също е запален YouTuber със собствен канал. Освен това Карлос е гимназист.Височина и тегло

Измерванията на тялото на Карлос, включително неговата височина, тегло и жизненоважни статистики, все още не са публикувани в медиите. Според външния му вид той има тен, черни очи и черна коса. По същия начин той притежава изключително магнетична личност, съчетана със скромно поведение.

кариера

Карлос е професионален YouTuber и създател на съдържание в платформата. Той е знаменитост в YouTube, известен с голямото разнообразие от видео съдържание, което публикува в платформата. По подобен начин Карлос започва кариерата си в YouTube на крехката десетгодишна възраст. На 28 юли 2014 г. той стартира своя едноименен канал „Carlos Nunez“, който в момента има 271 000 абонати. По същия начин каналът на Карлос е посветен предимно на предизвикателни видеоклипове, шеги, сесии с въпроси и отговори и видеоблогове.

По подобен начин най-ранният видеоклип на канала му е „CHUBBY BUNNY CHALLENGE“. Той качи този видеоклип на 27 юли 2014 г. с 31 000 гледания. След това Карлос публикува „МОИТЕ ФУТБОЛНИ ФЛАНИКИ“ на 28 юли 2014 г., която събра 19 хиляди гледания. По същия начин той често включва семейството и приятелите си в своите видеоклипове в YouTube. По същия начин той е публикувал множество видеоклипове, някои от които включват съдържание от YouTubers като RiceGum и Jake Paul.

Освен това Карлос има 513 видеоклипа в канала си, който има над 38 милиона гледания. По същия начин, най-популярното видео на неговия канал е „GATORADE IN A BOTTLE WINDEX PRANK ON GRANDMA!! (ПОСЛЕДНАХ)’. Той качи това видео на 23 юли 2017 г., което в момента има 4,8 хиляди гледания.

По същия начин другите му популярни видеоклипове включват „ШЕГА С МЛЯКО В ШИШЕ С ЛЕПИЛО НА БАБА“, „ШЕГА С НАПУКАН ЕКРАН НА БРАТЯ!!!“, „РАЗБОКИРАНЕ НА БЛУТУТ ХОВЪРБОРД“, „СЛЯПА ШЕГА НА МАМА!!! (ГРЕШНО)“, „НЕВЪЗМОЖНО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО ОПИТАЙ СЕ ДА НЕ ПОГЛЕЖДАШ!!!“ и „НЕВЪЗМОЖНО. Тези видеоклипове са събрали над един милион гледания.

Carlos Nunez Net Worth

Карлос работи като личност в социалните медии по отношение на нетната си стойност и печалби. По същия начин той е YouTuber, който прави повечето си пари от своя канал. По същия начин той е натрупал значително признание и уважаван доход от канала си в YouTube. Печалбите му обаче все още не са оповестени. По същия начин в медиите няма налична информация относно неговата нетна стойност или стойност на активите.

Карлос Нунес Гадже, Запознанства

Карлос е хетеросексуален мъж, който по това време вероятно е необвързан. По същия начин изглежда, че в момента набляга повече на професията и обучението си, отколкото на личните отношения. По същия начин няма информация относно състоянието на предишната му връзка в медиите въз основа на неговите дейности в социалните медии. Освен това изглежда, че иска да запази подробностите за личния си живот поверителни в социалните медии.

Популярни Публикации