Карли Ротлисбергер- Биография, гадже, възраст, височина, кариера

Карли Ротлисбергер, сестрата на защитника на НФЛ Бен Ротлисбергер. Карли Ротлисбергер е роден на 24 август 1988 г , в Охайо. Тя посещава университета в Оклахома и играе баскетбол там.

Брат й играеше за Питсбърг Стийлърс заедно със звездния приемник Антонио Браун. Тя беше член на баскетболния отбор Dayton Lady HoopStars AAU.

Карли Ротлисбергер е една от най-успешните знаменитости, родена в щата Охайо. Тя е един от най-богатите членове на семейството. Карли Ротлисбергер е родена под формата на Охайо на 24 август 1988 г.кариера

Първо име Карли
Фамилия Рьотлисбергер
Професия Член на семейството
Възраст на 30 години
Знак за раждане зодия Дева
Рождена дата 24 август 1988 г
Родно място Охайо
Държава Охайо
 Карли Ротлисбергер

Карли Ротлисбергер

Семейство Карли Ротлисбергер

Кен и Бренда са имената на нейните родители. Нямаме много информация за личния ни живот, но ще ви актуализираме, ако е необходимо.

Кариера на Карли Ротлисбергер

Тя е многостранно талантлива и има широк спектър от интереси. Карли Ротлисбергер придоби огромна популярност в социалните медии и е последван от много фенове. Нейният изключителен талант и отдаденост са основният ключ към нейния успех

Височина и тегло на Карли Ротлисбергер

Височината на Карли Ротлисбергер 7 фута 1 инч (166 см)
Тегло на Карли Ротлисбергер 115 фунта (60 кг)

Тя е работил като координатор за връзки с общността за Pittsburgh Pirates.

Карли Ротлисбергер Нетуърт

Очакваната нетна стойност, заплата, доходи, коли, начин на живот и много повече информация на Карли Ротлисбергер са актуализирани по-долу. Нека да разгледаме нетното състояние на Карли Ротлисбергер през 2021 г.

Приблизителна нетна стойност на Карли Ротлисбергер за 2021 г милиона – ,5 милиона
Заплата на Карли Ротлисбергер 0K – 0K
Carlee Roethlisberger Нетна стойност за предходната година милион – ,3 милиона
Източник на доходи на Карли Ротлисбергер Основен източник на доходи Член на семейството (професия).
Марки
Nike, Adidas

По-голямата част от доходите ми идват от това, че съм успешен член на семейството. Карли Ротлисбергер е добре известна знаменитост. Тя е една от забележителните личности, родени на 24 август 1988 г.

Рожден ден и зодиак на Карли Ротлисбергер

Зодия зодия Дева
Рождена дата 24 август 1988 г
Родно място Охайо
Държава Охайо

Карли Ротлисбергер Гадже и срещи

С кого се среща Карли Ротлисбергер? В момента тя няма романтична връзка с никого. Тя е самотна жена, която е много фокусирана върху кариерата си. Освен това тя не разкрива предишните си връзки или история на запознанства в публичното пространство. Тя крие личния си живот от папараците. Карли не е обект на никакви слухове или противоречия. Тя се пази от слуховете, които могат да застрашат кариерата й. Тя обаче е с чисто досие и никога не е участвала в дискусии.

Популярни Публикации