Карли Ирсей- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Карли Ирсей е известна американска знаменитост, най-известна като дъщерята на Джим Ирсей. Той е американски бизнесмен, известен най-вече като собственик и главен изпълнителен директор на Индианаполис Колтс (NFL) от Националната футболна лига. Независимо от това как е спечелила известност, тя ще поеме организацията на NFL в отсъствието на баща си, според Стивън Холдър от Indy Star.

Бързи факти

Истинско име Карли Ирсей
Псевдоним Карли
Известен като Дъщеря на Джим Ирсей
Възраст 54-годишен
рожден ден ЧЕ
Родно място Съединени щати
Зодия ЧЕ
Етническа принадлежност Смесени
Националност американски
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 5 инча (1,65 м)
Тегло прибл. 55 кг (121 фунта)
Измервания на тялото прибл. 36-28-40 инча
Размер на чашката на сутиена 36 С
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Номер на обувка 6,5 (САЩ)
деца 3
Съпруг Зак Гордън
Нетна стойност 3 милиона долара

Биография на Карли Ирсей

Точната й дата на раждане не е известна. Най-вероятно е около петдесетте. Тя е американска гражданка със смесен етнически произход. Джим Ирсей е бащата на Карли Ирсей, а Мег Койл е нейната майка. Тя също има братя и сестри. Карли, Кейси и Кален са нейните трима братя и сестри. Освен това Мег подаде молба за развод на 21 ноември 2013 г., след като баща й и майка й се разделиха през 2003 г. Според образованието на Карли, тя е завършила Skidmore College през 2005 г. с бакалавърска степен по религиозни изследвания и непълнолетна по геология.

Височина и тегло на Карли Ирсей

Карли Ирсей i s 5 фута 5 инча висок или 1,65 метра или 165 сантиметра. Тя тежи приблизително 55 килограма или 121 паунда. Тя притежава зашеметяващи тъмнокафяви очи и черна катран коса. Какви са физическите измервания на Карли Ирсей? 36-28-40 инча е нейното физическо измерване. Тя има размер на чашката на сутиена 36 C.кариера

Докато завършва висшето си образование, Карли Ирсей стажува в Индианаполис Колтс във футболния и маркетинговия отдел. От 2004 г. тя също представлява отбора на срещите на собствениците на NFL. Карли беше назначена в Комитета за цифрови медии на НФЛ от комисар Роджър Гудел през август 2016 г. Като единствената активна жена член на комитета, тя отговаря за разработването на стратегии и политики, управляващи цифровите усилия в НФЛ и неговите клубове.

Carlie Irsay Нетна стойност

Нетната стойност на Карли Ирсей не е известна. Нейният основен източник на доходи идва от нейната бизнес кариера. Към октомври 2022 г. приблизителната й нетна стойност е 3 милиона долара.

Карли Ирсей Съпруг, брак

Тя е омъжена за Зак Гордън и двойката има три деца заедно. Тя и съпругата й живеят в Индианаполис.

Факти за Карли Ирсей

  • Карли Ирсей се превърна в добре позната звезда, която привлече интереса на голям брой хора.
  • Тя е една от знаменитостите във форма, която е изправена пред порой от критики за външния си вид.
  • На 16 март 2014 г. баща й Irsay беше арестуван в Кармел, Индиана по обвинения в DUI и притежание на наркотици.
  • Докато се възстановяваше, Карли пое ежедневните операции на Колтс.
  • На 2 септември 2014 г. Irsay беше отстранен от NFL за шест мача и глобен с 0 000. Това стана малко след като се призна за виновен пред OWI и беше осъден на една година пробация.
  • Irsay участва в епизодите на Parks and Recreation Two Partys и Fluoride.

Популярни Публикации