Карла Денис- Wiki, възраст, съпруг, нетна стойност, етническа принадлежност, кариера

Карла Денис е известна южноафриканска актриса, модел, телевизионна личност, интериорен дизайнер, блогър, разработчик на дигитално съдържание, влиятелен човек в социалните медии, съпруга на знаменитост и бизнесдама. Тази прекрасна жена е добре известна в цялата нация като съпругата на Арджун Канунго. Арджун е известен индийски певец, актьор и музикален композитор, според Wikipedia. Позволете ми също да спомена, че Канунго е трикратен национален златен медалист на централен огън с пистолет.

Бързи факти

Истинско име Карла Рут Денис.
Също известен като Карла Денис.
Карла Денис Лав.
Псевдоним Кукли.
Професия Модел, актриса, влиятелен човек в социалните медии, интериорен декоратор, блогър, създател на съдържание, съпруга на знаменитост и предприемач.
Възраст (към 2021 г.) 36 години.
Рождена дата 29 ноември 1985 г. (петък).
Родно място Кейптаун, Южна Африка.
Роден град Претория (Tshwane), провинция Gauteng, Южна Африка.
Сегашен адрес Мумбай, Махаращра, Индия.
Зодия Стрелец.
Нетна стойност INR 4-5 Crores (приблизително)
Квалификация Завършвам.
Алма матер Гимназия за момичета в Претория.
Университетът на Претория, Южна Африка.
Етническа принадлежност Смесени.
Националност индийско-южноафрикански.
Религия Кристиян.
Тегло В килограми: 55 кг
В лири: 121 паунда
Височина Във футове инчове: 5′ 8″

Възраст и ранен живот на Карла Денис

Карла Денис е родена на 29 ноември 1985 г , в Кейптаун, Южна Африка, при родителите си. Тя е отгледана в християнски дом. Карла е на 36 години според рождената си дата (към 2021 г.). Нейният рожден ден е на 29 ноември всяка година. Карла Рут Денис е нейното име.

Карла е отгледана в Претория (Тшване), провинция Гаутенг, Южна Африка, според сметки. Тя винаги е имала страст към изпълнението и моделирането. След задълбочено проучване открихме, че Денис е получила основното си образование в гимназията за момичета в Претория. По-късно тя се записва в Университета на Претория в Южна Африка. Карла получава бакалавърската си степен по компютърни науки и дипломата си по право от тази институция (специализация по криминология). След това тя започва да се концентрира върху професията си модел.Височина и тегло на Карла Денис

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Карла Денис е висока 5 фута 8 инча и тежи около 55 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има кафяви очи.

  Карла Денис

Нетната стойност на Карла Денис

Колко е нетната стойност на Карла Денис? Карла, според източници, е добре познат влиятел в социалните медии. Тя също така рекламира различни козметични и модни артикули в социалните медии. Карла също позира за индийски модни марки. Тя също така рекламира добре известни индийски компании за сари. Сега Денис се радва на богат начин на живот в Мумбай, Индия. Нейният моделски бизнес й осигурява прехраната. Към октомври 2022 г. се смята, че нетната стойност на Карла Денис е около 4-5 крори INR (приблизително).

кариера

Денис цял живот има интерес към моделирането и изпълнението. Започва да се занимава с моделиране след завършване на по-нататъшното си образование. Карла също позира за различни южноафрикански компании. След това се премества в Индия и започва работа като модел на свободна практика. Карла Рут Денис също е виждана в реклами на Whirlpool, Maxima Watches, Syska, Livon и други марки. По-късно Денис се появи в телевизионната програма от 2010 г. „Hunt for the Kingfisher Calendar Girl“ на NDTV Good Times. Тя също участва в няколко конкурса за красота. Карла участва и в редица музикални видеоклипове.

През 2022 г. тя и съпругът й Арджун участваха в музикалния видеоклип „Ilzaam“. Денис също е актьор, според IMDb. През 2017 г. тя прави своя актьорски дебют във филма 'Машина'. Серина беше нейният герой в този филм. Сега тя е известен модел и инфлуенсър в социалните медии.

Карла Денис Съпруг и брак

Кой е съпругът на Карла Денис? Карла се е виждала с Арджун Канунго от дълго време, според запознати. Позволете ми да ви представя Арджун, известен индийски певец, актьор и музикален композитор. Според страницата му в Wikipedia двойката се среща от 7 години. Според докладите, Арджун и Карла първоначално са се срещнали на снимките на музикалния видеоклип Baaki Baatein Peene Baad през 2015 г.

Двойката се сгоди през ноември 2020 г., след като се срещаха дълго време. Карла също публикува снимка на годежния си пръстен в профила си в Instagram. Двойката избра да се ожени след няколко години годеж. Карла се омъжи за съпруга си Арджун Канунго на 10 август 2022 г., според NDTV. Сватбата им се състоя в хотел Taj в Мумбай. Двойката имаше и празненство, на което присъстваха редица известни личности. Карла и нейният съпруг сега се радват на щастлив живот в Мумбай, Индия.

Популярни Публикации