Карл Радке- Нетна стойност, възраст, етническа принадлежност, приятелка, срещи, височина

Карл Радк e е известен актьор, мениджър продажби, модел, телевизионна личност, звезда на риалити шоуто и интернет феномен от Питсбърг, Пенсилвания, САЩ. В Америка той е добре известен с честата си роля в популярната риалити програма „Лятна къща“.

Бързи факти

Пълно истинско име Уилям Карл Радке.
Известно име Карл Радке.
Дата на раждане 27 януари 1985 г.
Професия Актьор, звезда в социалните медии и телевизионна личност.
Възраст (към 2022 г.) 37 години.
Място на раждане Питсбърг, Пенсилвания, Съединени щати.
Сегашен адрес Ню Йорк, САЩ.
Зодия Водолей.
Нетна стойност USD 2-3 милиона (приблизително).
Етническа принадлежност Бяло.
Училище/Колеж Гимназия Upper St Clair.
S.I. Newhouse School of Public Communications.
Харвардско бизнес училище.
образование Завършил Дигитални комуникации.
Религия християнството.
Националност Американски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 6 фута .
Тегло (прибл.) В килограми: 72 кг .

Възраст и ранен живот на Карл Радке

Карл Радке е роден на 27 януари, 1985 г., в Съединените щати, в Питсбърг, Пенсилвания. Той е 37 години от 2022 г. Според името му в Twitter той живее в Ню Йорк, САЩ. След като завършва основно училище, той се записва в гимназията Upper St Clair през 1999 г. През 2003 г. завършва гимназия. Според страницата му в LinkedIn той е посещавал Училището за обществени комуникации S.I. Newhouse към университета в Сиракюз от 2003 до 2007 г. Радке получава бакалавърска степен по цифрови комуникации. Освен това през 2015 г. той се записва в Harvard Business School за финансово счетоводство и бизнес анализи.

Височина и тегло на Карл Радке

Карл Радке е висок 6 фута 0 инча . Тежи приблизително 72 кг. Той има прекрасни топли кафяви очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите-талията-ханша, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Карл Радке

Карл Радке

Карл Радке Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Карл Радке? Неговите източници на приходи включват промоция, актьорство, риалити програми, моделиране и много други. Към октомври 2022 г. нетната му стойност се оценява на между 2-3 милиона USD (приблизително).

кариера

Преди да влезе във филмовия бизнес, Радке е работил в редица частни предприятия. В момента той рекламира фирмата си чрез своите акаунти в социалните медии. Освен това, той е позирал за различни корпорации, марки и модни дизайнери. Страницата на Карл Радке в LinkedIn показва, че той е работил като асистент Criminal Minds в „Disney ABC Television Group“ от 2007 г. до 2009 г. Той се присъединява към „Danaher Corporation“ през 2009 г. и работи като професионалист по териториални продажби около две години. Работил е като мениджър за Thommen Medical Company и Danaher Corporation.

От 2017 г. до 2018 г. той работи и като Account Executive в Yotpo. Той беше старши съветник за „Spotfund Technologies“ през 2018 г. Той е вицепрезидент по продажбите в Loverboy Incorporation от 2019 г. Радке направи своя дебют в света на развлеченията през 2007 г. с телевизионния сериал „What Perez Sez.“ Той дойде в известност, след като се появи в риалити програмата „Лятна къща.“ Той беше в програмата от 2017 г. до 2022 г., появявайки се в 67 епизода. Прекрасната му природа привлича много жени към програмата. Освен това, той е участвал в „Среща с Кони и Криси“, „Гледайте какво се случва на живо“ и още няколко програми. През 2019 г. той получи роля в телевизионен сериал, наречен „Bumbld“.

Карл Радке Гадже и запознанства

С кого се среща Карл Радке? Уилям Карл Радке е надарен и интелигентен човек. Той намира любовта в риалити предаването „Лятна къща“. Според сведенията той е имал връзка с актрисата Даниел Оливера. По-късно излиза с Лорън Уъркъс. Нещо повече, според съобщенията той е бил романтично свързан с Пейдж Десорбо за няколко месеца, преди връзката да се раздели. Нека ви информирам, че Карл е в любовна връзка с модела и актриса Линдзи Хъбард.

Двамата се стремяха да запазят връзката си в тайна и се преструваха, че са просто най-добри приятели. Карл се появява в епизода „Гледайте какво се случва на живо с Анди Коен“ на 17 януари 2022 г. Той каза в програмата, че се среща с Линдзи Хъбард от няколко месеца и че двамата наистина се наслаждават на компанията на другия. Радке също сподели няколко свои снимки с половинката си в социалните мрежи.

Популярни Публикации