Карина Натали- Нетна стойност, Биография, Възраст, Височина, Гадже, Националност, Кариера

Карина Натали е млада канадска личност в социалните медии и дизайнер на съдържание. Карина Натали е добре известна с канала си в YouTube „Carina“. Там тя е натрупала десетки хиляди зрители. Научете повече за нетната стойност на Карина Натали, биография, възраст, височина, гадже, националност, етническа принадлежност, кариера

Бързи факти

Пълно име Карина Натали Карина Натали
Дата на раждане 05 юли 2004 г
Възраст 16 години
Хороскоп Рак
Късметлийско число 9
Щастлив камък Лунен камък
Щастлив цвят Сребро
Най-доброто съвпадение за брак Телец, Риби, Скорпион
Пол Женски пол
Професия YouTuber, Vlogger, Instagram Star, TikTok Star
Държава Канада
Семейно положение единичен
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата кафяво
Височина 5 фута 5 инча
Тегло 55 кг
Нетна стойност 1 милион долара
Националност канадски
Youtube Карина Натали Youtube
Instagram Карина Натали Instagram
Марки N/A
Хоби N/A

Възраст и ранен живот на Карина Натали

Карина Натали Роден на 5 юли 2004 г. в Канада. Тя е на 16 години към 2021 г. нейната зодия е Рак. Тя не е казала много за семейството и родителите си. По същия начин тя наистина е израснала в любящо и грижовно семейство. Родителите й бяха много окуражаващи и загрижени за нейните нужди. Освен това към момента няма налични подробности относно неговото образование или пълномощия.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висока е Карина Натали? Тя е висока 5 фута 5 инча или 1,65 метра или 165 сантиметра. Тя тежи приблизително 55 кг (121 фунта). Освен това тя има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Тя често зарадва феновете си, като публикува свои снимки на модел в Instagram и те изглежда щастливи да споделят благодарността си за актуализацията на нейните снимки. Размерите на тялото й са 36-28-40 сантиметра. Тя има размер на чашката на сутиена 36 C.  Карина Натали

Карина Натали позира за снимка Източник: Instagram

Нетната стойност на Карина Натали 2022 г

Колко е нетната стойност на Карина Натали? Карина Натали е млада и талантлива личност. Към октомври 2022 г. приблизителната нетна стойност на Карина Натали е 1 милион долара . Youtube и социалните медии са основният й източник на доходи.

Професионален живот и кариера

На 14 ноември 2015 г. Карина стартира своя канал в YouTube. За своите абонати и фенове тя споделя смесица от графици, премествания на гардероба, влогове и GRWM. През януари 2018 г. тя пусна първия си видеоклип в YouTube, ПОЧИСТИ СТАЯТА МИ С МЕН! Спалнята ми е разчистена. Освен това само за две седмици нейният видеоклип от 2019 г. Testing Viral TikTok Life Hacks! (Лилав шампоан, избелване на зъби) надхвърли 800 000 гледания.

По същия начин някои от нейните най-известни видеоклипове включват „моята ИСТИНСКА училищна сутрешна рутина…“, „тестване на вирусни лайфхакове на tik tok! (лилав шампоан, избелване на зъби)“, „песни, които ТРЯБВА да знаете! *приемане на авторските права*“, „песни, които ТРЯБВА да чуете! *общо 8 минути tik tok песни“, „разопаковане на Apple Watch + настройка!“, „КАКВО ИМА НА МОЯ IPHONE X 2019! + как По същия начин, някои от най-популярните видеоклипове са озаглавени „Принуждавам блясък за моя 16-ти РОЖДЕН ДЕН! *добива увереност*’ и ‘THRIFT FLIP! „00 ЛЯТНИ ПРОБИ НА ДРЕХИ! *Онлайн пазаруване*“, „лятна сутрешна тренировка 2020!“, „изрусяване и боядисване на косата си в синьо зад гърба на майка ми…“ и няколко други.

Карина също е добре позната в Instagram. Тя публикува различни изображения и видеоклипове. Тя е добре известна със своите автопортрети и селфита. През август 2019 г. тя също публикува снимка в Instagram с актрисата Мили Боби Браун. Нейните актуализации в Instagram, от друга страна, информират последователите й за редовните й дейности. Тя нарича своя Instagram живот в снимки.

Карина Натали Гадже и запознанства

Кой е гаджето на Карина Натали? Тя е много поверителна за личния си живот и връзка. Тя не е разкрила никаква информация за гаджето и връзката си. Поради липса на прозрачност, няма информация за нейните предишни връзки, бивши и връзки. Най-вероятно е необвързана и може би в момента се фокусира върху кариерата си.

Популярни Публикации