Карин Марджори - биография, възраст, нетна стойност, височина, тегло, етническа принадлежност

Карин Марджори е фигура в социалните медии и YouTuber от Съединените щати. Тя се справя добре със сладураната Карин в канала си. През 2016 г. тя разкри своя канал YouNow и започна да общува редовно с феновете си. По-късно тя се разшири в YouTube през 2018 г., където е добре позната със своите влогове, разкази и комедийни епизоди. Тя има над 800 000 последователи на страницата си в YouTube. Разгледайте Wiki на Карин Марджори, биографията, възрастта, височината, теглото, гаджето, измерванията на тялото, нетната стойност, семейството, кариерата и още няколко факта в нейната биография.

Бързи факти

Истинско име Карин Марджори
Псевдоним Карин
Известен като Youtuber, звезда на социалните медии
Възраст 22-годишен
рожден ден 1 януари 2000 г
Родно място Небраска
Знак за раждане Козирог
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 4 инча (1,64 м)
Тегло прибл. 50 кг (110 паунда)
Измервания на тялото прибл. 36-26-40 инча
Размер на чашката на сутиена 35 Б
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Номер на обувка 5 (САЩ)
гадже Ишан Гоел
Съпруг ЧЕ
Нетна стойност 0 K – 0 K (USD)
Марки N/A
Хоби Пътуване, плуване

Биография на Карин Марджори, възраст, семейство

Карин Марджори е родена на 1 януари 2000 г. Тя е на двадесет и две години в момента към 2022 г. . Тя е от смесен произход и има американско гражданство. Нейната зодия е Козирог. Тя е родена в щата Небраска. Самоличността на баща й и майка й е неизвестна. Тя все още има братя. По отношение на квалификацията има добро образование.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висока е Карин Марджори? Тя е висока 5 фута 4 инча или 1,64 метра или 164 сантиметра. Тя тежи приблизително 50 кг (110 фунта). Освен това тя има прекрасни тъмнокафяви очи и черна коса. Какви са телесните мерки на Карин Марджори? Тя често зарадва феновете си, като публикува свои снимки на модел в Instagram и те изглеждаха щастливи да споделят благодарността си за актуализацията на нейните снимки. Размерите на тялото й са 36-26-40 сантиметра. Тя има кантар за сутиен 35 B.  Карин Марджори

Карин Марджори позира за снимка Източник: Instagram

Нетна стойност на Карин Марджори и социални медии

Каква е нетната стойност на Карин Марджори? Веднъж тя проведе сесия с въпроси и отговори с приятелката си Жасмин, като отговори на запитвания на фенове на Twitter и Snapchat. Тя също беше член на muserquad, който включваше Райън Смит. Към октомври 2022 г , Нетната й стойност се очаква да бъде между 0- 0 хиляди долара (USD).

Професионален живот, кариера и стил на живот

Що се отнася до личния й живот, тя създава първия си бизнес с дрехи, когато е на 14 години. И тя започна да учи в дигитална среда. По същия начин тя беше една от първите звезди в социалните мрежи, които изградиха фенбаза през 2016 г. с предаванията си в YouNow, в които тя постоянно общуваше с последователите си. По-късно тя се разшири в YouTube, където е добре известна със своите влогове, разкази и сатирични видеоклипове.

По същия начин тя има над 805 хиляди зрители на страницата си в YouTube. Тя също се появява в Cosmopolitan и The New York Times. Тя също присъства на първото си събитие Beautycon LA през 2018 г. След това, през 2018 г., тя срещна най-добрата си приятелка Кайла Косуга и двете започнаха да работят заедно по видеоклипове в YouTube.

Гадже и срещи

Кой е гаджето на Карин Марджори? Тя се среща с Ишан Гоел от 2019 г. Освен това скорошното й романтично преживяване е неизвестно.

Факти

  • Карин Марджори обича музиката и танците.
  • Тя създава първия си бизнес с дрехи, когато е на 14 години.
  • Членовете на семейството й са много лоялни към нея.
  • Тя посети първото си събитие Beautycon LA през 2018 г.
  • Тя има различен, харизматичен и жизнерадостен вид, който напомня на някои от лейбълите, в които е работила в Съединените щати.
  • Карин има способността да влияе на живота на хората с боп, който съдържа овластяващо послание да обичате себе си и да се откъснете от онези, които ви омаловажават!

Популярни Публикации