Карим Камун- Wiki, възраст, съпруга, нетна стойност, височина, кариера

Карим Камун е известен тунизийски фитнес инструктор, медийно лице, звезден партньор, спортист, фехтовач и звезда в социалните медии. Той стана известен в нацията, след като се ожени за известна тенисистка на име Ons Jabeur. През 2015 г. двойката потвърди годежа си чрез своите социални медийни платформи.

Бързи факти

Пълно истинско име Карим Камун.
Дата на раждане 22 декември 1986 г.
Възраст (към 2021 г.) 35 години.
Националност тунизийски.
Място на раждане Тунис, Тунис.
Професия Фехтовач, фитнес треньор и съпруга на знаменитост.
Нетна стойност 2 милиона щатски долара (приблизително).
Зодия Стрелец.
Религия ислям.
Етническа принадлежност Смесени.
образование Частно училище в Тунис.
Училище/Колеж Магистърска степен по спортни науки.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 11″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 72 кг

Възраст и ранен живот на Карим Камун

Карим Камун беше роден на 22 декември 1986 г , в Тунис, Тунис . Той е на 35 години (към 2021 г.). За началното си образование той се записва в частно училище в своя район. Според неговите социални медии той е завършил спортната гимназия на Ел Мензе. Има магистърска степен по спортни науки от престижна институция. Така че все още имената на неговите учебни заведения са неизвестни.

Височина и тегло на Карим Камун

Карим Камун е висок 5 фута 11 инча . Тежи приблизително 72 кг. Той има прекрасни топли кафяви очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н. Карим Камун

Нетната стойност на Карим Камун

Колко е нетната стойност на Карим Камун? Съпругът на Ons Jabeur е високо компенсиран за множеството си работни места. Той натрупа нетна стойност от около 2 милиона щатски долара (приблизително) към октомври 2022 г. Нека ви кажа, че той е отседнал в прекрасно имение, оборудвано с най-съвременни технологии и мебели.

кариера

Карим е бил фехтовач. Той спечели няколко битки, след като получи магистърска степен. Фехтовач е някой, който е участвал в спорта фехтовка или битка с меч. Той също така е представлявал Тунис в Африканското първенство по фехтовка, според докладите. Той също така се състезава в Панарабските игри на няколко пъти. След това той се отказа от игрите и стана фитнес треньор. Той започна в средата на 2017 г. В акаунтите си в социалните медии той също публикува няколко видеоклипа и снимки от тренировки.

Съпруга и брак на Карим Камун

Коя е съпругата на Карим Камун? До сватбата с любимата си бившият фехтовач криеше подробности от личния си живот. Според сведенията той е бил във връзка с Ons Jabeur, известна тунизийска професионална тенисистка. След като се срещаха повече от две години, те се ожениха на 31 октомври 2015 г. на частна церемония и обявиха сватбата си в социалните медии.

Имаха доста проста сватба. Ons Jabeur е добре известен с многобройните си мачове и медали за своята нация. Тъй като много хора са нетърпеливи да научат за децата си, позволете ми да ви информирам, че двойката няма деца заедно и предпочита да се концентрира само върху кариерата си.

Популярни Публикации