Карийм Хоторн - Всичко за съпруга на Морган Харви

Морган Харви съпругът е Карим Хоторн. Работи професионално като диск жокей. Морган, от друга страна, е предприемач, основал марката I Need Some Mo. Стив Харви и Марджъри Илейн Харви са нейни родители. Тя беше родом от Съединените щати. Роденият знак на Морган е Близнаци, според датата на нейното раждане.

Бързи факти

Пълно име Карийм Хоторн
Първо име Карим
Фамилия Хоторн
Професия Съпруг на знаменитост
Полова идентичност Мъжки
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп зодия Близнаци
Семейно положение Женен
Съпруг Морган Харви
Без деца две
образование Колеж Spelman Circa
Дата на раждане 1 юни 1985 г
Възраст 37 години
Женен Дата 12 октомври 2013 г

Къде се срещнаха Карим и Морган, преди да се оженят?

Започвайки от самото начало, Карим, известен още като Dj Bruckup, се запознава с Морган в колежа. През 2006 г. и двамата са студенти в Spelman Circa College. Говори се обаче, че Карим и Морган са се възприели сериозно един друг едва след като са се дипломирали. Въпреки това те имаха любовна връзка почти десетилетие. На 12 октомври 2013 г. двойката обяви годежа си. Те се ожениха на територията на катедралата Свети Филип в Атланта.

Научете повече за съпругата на Карим.

Както вече казахме, тя е разработила собствена марка. Разширявайки го, жената основава своя бизнес, за да сподели своя ентусиазъм и любов към готвенето. Морган без съмнение искаше светът да научи за нейните прости, бързи и вкусни ястия. Освен това жената дава съвети за социални събирания, включително рецепти за напитки и много други. Тя има собствен уебсайт, ineedsomemo.com, както и канал в YouTube.  Карийм Хоторн

Грандиозна сватба

На сватбата на Карим присъстваха общо 235 души. Приемът за вечеря, от друга страна, се проведе в балната зала на St. Regis Atlanta. Освен това самият младоженец призна, че големият им ден е точно това, което са си представяли, т.е. класно традиционно събитие със съвременни обрати. Младоженецът носеше черен костюм с обикновена бяла риза и черен лък от едната страна, докато булката носеше обикновена бяла рокля с коса, увита на кок с път настрани. По повода те се снимаха ръка за ръка.

Бебешки душ на второто му дете

Карим и съпругата му бяха видени да присъстват на парти за новородено за второто им дете. Морган организира скромно тържество с участието на семейството и близки приятели. Двамата вече родиха дъщеря на име Ел. Според докладите събитието е снимано пред техния двор, като името Марли е изписано с удебелен шрифт. Съпругата му беше облечена до коленете в бяла рокля, докато прекрасната им дъщеря беше облечена в тоалет с къси ръкави, а Карим беше облечен в бели панталони и кафеникаво-оранжева риза. Семейството се разхождаше ръка за ръка с усмивки на лицата.

  Карийм Хоторн

Морган Харви осиновено дете ли е?

Много от вас вероятно знаят, че Морган Харви е осиновената дъщеря. Бащата на Морган е Стив Харви, легендарен комик, радиоводещ и водещ на дневно токшоу. Въпреки че е осиновена от Стив, Морган има близки отношения с баща си. Морган се обърна към Стив в неговата програма, че са имали момент баща-дъщеря по време на брака й, нещо, което тя никога не е очаквала. Тя каза, че ще помни това невероятно събитие до края на живота си.

Нетна стойност

Тъй като няма информация за финансовото състояние на Карим, ние ще зависим от нетната стойност на съпругата му, за която се смята, че е между 1 и 5 милиона долара към октомври 2022 г.

Популярни Публикации