Кариба Хайне - Всичко, което трябва да знаете за нея

Кариба Хайне е талантлива актриса, най-известна с ролите си в H2O: Just Add Water и Blue Water High.

Бързи факти

Пълно име Кариба Хайне
Първо име Кариба
Фамилия Хайне
Професия актриса
Националност Австралийски, Южноафрикански
Град на раждане Йоханесбург
Държава на раждане Южна Африка
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп Паунд
Семейно положение Запознанства
Връзка с Джейми Тимони
нетна стойност 3000000
нетна стойност 3 милиона долара
Дата на раждане 1 октомври 1988 г
Възраст 33 години

Биография на Кариба Хайне

Родена е на 1 октомври 1988 г., което я прави на 30 години през 2019 г. Родена е в южноафриканския град Йоханесбург. Тя е от южноафриканска и австралийска националност. Тя не е особено висока, средно 1,68 метра. Физическите й размери са 34-26-34, което е идеално.

Cariba Heine Net Worth

Тя има зашеметяваща нетна стойност от 3 милиона долара към октомври 2022 г. Тя се е появявала в големи телевизионни предавания и филми, което е увеличило нейната заплата.Продуцирането на един епизод на H2O: Just Add Water струва около 500 000 долара. Тя също имаше роля във филма Bait 3D. Филмът получи смесени отзиви, но се представи добре в боксофиса. Филмът имаше бюджет от 20 милиона долара. Той спечели 32,5 милиона долара в киното. Тя също беше член на The Pacific. Цената на епизод на Pacific е умопомрачителните 20 милиона долара. Тя печели много пари и се радва на луксозен начин на живот. Тя обича да пътува и води дневник на пътуването в профила си в Instagram.

Статус на връзка с Кариба Хайне

Не е омъжена и няма мъж. В момента тя се среща с любовника си Джейми Тимони, с когото са от 2008 г.

Те може да имат планове да се оженят и да живеят дълго и щастливо като съпруг и съпруга. Джейми също е актриса, участвала е във филми и телевизионни предавания като H2O: Just Add Water, Hard Target 2 и The Hunter. Говори се също, че се среща с колегата си от H2O Бърджис Абърнети. Няма съмнение: тя е лудо влюбена. Тя изпрати това прекрасно изявление в профила си в Instagram. Забавлявайте се с публикацията.

Популярни Публикации